2./ne

3./ano
4./ne
5./kolik jablek tolik cibule
Moderator: Czech Moderators
1) Ano, ale nevsadil jsem si na něj. Kurz je na něj příliš nízký, raději jsem vsadil na nejmenovaného černého koně.Milko wrote:Pät otázok tohto ročníka...
Dokáže Šutrteam získať tretikrát pohár za sebou
![]()
Podarí sa Elovi i napriek ťažkej skupine postúpiť cez Liba alebo Pala
![]()
Prekvapí tominen v skupine a získa aspoň 1 bod
![]()
Zahrá niekto výkon 145
![]()
Prestane psko ignorovať tento turnaj
![]()
![]()
Tady si to zkoušej ale v lize se šetři.Papa Bouba Diop wrote:tak já těch 145 zkusím
Nu přes Homara jsme nyní v turnaji u pala přešli, ale není to nic snadného. Tominen při souhře okolností na bod(y) má, není to vypouštěcí soupeřMilko wrote:Skupina 5
1 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
2 N.J. Bikers
3 The Last Mohycan
4 1.FC Julec
- v 5. skupine sme sa ocitli aj my...Tominen, známy manager z účasti v tomto turnaji poriadaný pre nováčikov bude zbierať skúsenosti do ďalších sezón. Pomýšľať na postup ešte nemôže...Homar, ten je už z iného súdka. Skúsený manager bude naročný súper ako aj pre mňa tak aj pre tosíčka. Apropo tosíček...moc dobre si pamätáme prehry s tebou. Takže je najvyšší čas vrátiť požičané![]()
Milkov tip na postupujúcich: The Last Mohycan, 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
To po něm nemůžeš chtít,coby dyslektik a dysgrafik tak tak uhlídal ten termín pro nás...ps2512 wrote:Prave jsem zjistil, ze to byla Palova chyba. Jeho clovek, co mel hlidat termin prihlasek se na me vybod
Když to já jsem takypalo wrote:To po něm nemůžeš chtít,coby dyslektik a dysgrafik tak tak uhlídal ten termín pro nás...ps2512 wrote:Prave jsem zjistil, ze to byla Palova chyba. Jeho clovek, co mel hlidat termin prihlasek se na me vybod
Pravdu povediac, keď som volil túto otázku, tak som myslel na teba, prípadne šutríka s jonY.h. Snáď ešte medojed a Prim sú schopní to dať...mrakoplas44 wrote:Tady si to zkoušej ale v lize se šetři.Papa Bouba Diop wrote:tak já těch 145 zkusím
Vidím, že si vážiš domáceho usporiadateľa...tosa_CZ wrote: A Ty Milko? Tobě budeme asi vracet ony prohry i s úrokama, jsme přeci slušní...![]()
Skupina bohužel nijak jednoduchá, ale v takovýchto prestižních turnajích nemůžem čekat nic jiného. Uvidíme jak vše dopadne, pokusíme se odehrát ve skupině důstojné zápasy.Milko wrote:
1 TJ Barca Nyrany
2 FC DAC
3 Mission Impossible
4 Valcíři Chomutov C.F.
- do oči bijúci favorit Papa Bouba Diop a jeho Valcíři Chomutov C.F je už teraz jednou nohou v osemfinále... Sekundovať mu bude Milanov DAC, ktorý druhé postupové miesto si zabezpečí v predstihu. Sakalova družina - to už nie je žiaden usmrkaný nováčik, ale družstvo futbalistov, ktoré chce brať body![]()
![]()
A čo Íčko
To bude mužstvo, ktoré bude túžiť sa Sakalovi minimálne vyrovnať...
![]()