A kurva...chtel jsem si namazat maslo na hlavu,ze jsem to podcenil ale vykon o 6 jsem mel plus minus spocitanej...na druhou stranu chyba ze jsem nechal hrat to RB co dostalo cervenou. Kazdopadne ksterovi moc gratuluju...bohuzel to bude mit hippo tentokrat moc jednoduche
Posledný ročník sme s Gradym totálne odflákli, čo sa týka reportov, komentov, postrehov alebo aspoň nejakej doplnkovej súťaže. Ospravedlniť sme sa však stihli vopred, takže všetko je v najlepšom poriadku
Krátke zhrnutie posledného ročníka: Nový ročník štartoval so 4 novými ksichtami, ktoré sme v Perle ešte nevideli (Tigerinho, Volgam, Dhup a akýsi neznámy manažér...tuším som to bol ja). Skupina smrti vyslovene nalosovaná nebola. Bolo však viacero takých, kde boli dvaja jasní favoriti, z nich najviac asi vynikalo déčko, kde sa zišli strieborný a bronzový medailista z áčkovej divízie - Tigerinho a Frenkič. Najväčšie, a pravdepodobne jediné, prekvapenie nastalo v éčkovej skupine, kde sa Azor trochu orazil a nepovolil vstup do ďalšej časti Palovi a jeho Stratovariu. Radosť určite mal Marek so svojím tímom FK Zemsta, ktorý sa až na piatykrát konečne prebojoval zo skupiny. V osemfinále sa zrodilo 7 jednogólových výhier a jeden postup po penaltách. Slovenská bratská dvojica (Milko, Dajo) sa s turnajom rozlúčila. Daja poslal domov Šutrík, Milka ja...po penaltách Trošku rozruchu spôsobil Pupčo, ktorý so svojím geriatrickým ústavom zakýval na rozlúčku Frenkičovi. Drámu sľuboval zápas Hajasa a Pattrika, kde však Patrik dominoval a postúpil. Áčkari Tiger, Grady a Oliwa svojím súperom nedali šancu, takže Azor, nováčik turnaja Volgam a Medojed si kupovali lettenky domov. V prvom štvrťfinále Šutrík trápne pustil zápas Tigerinhovi, Oliwa podľa očakávania prešiel cez Pattrika. Švédskemu organizátorovi opäť bolo dopriate si kopnúť penalty, opäť po lepšom výkone, aby opäť súperovi ukázal, ako sa to kope. Od Pupča som dostal cez SZ vynadané, že ho vyhadzujem z turnaja, do ktorého ho ťahám Prekvapenie však spôsobil hlavne víťaz posledných dvoch tipovačiek - Koster, ktorý po prvýkrát znemožnil Gradymu si kopnúť finále a nepustil ho ani medzi 4 najlepších. Po krásnom betónovaní rozhodol na jedenástky. V semifinále Oliwa podľahol Tigrovi, ja som pomstil Gradyho smrť a Kostera nechal stáť pred bránami finále, ten však aj tak dosiahol skvelý úspech. Finále si tak zahrali dvaja nováčikovia v turnaji. Počas tohto zápasu som sa váľal na gréckych plážach, o tím sa mi staral Grady a tak to aj dopadlo Tigerinho mi po výkonoch 147:146 nedoprial pocit víťazstva v turnaji a v krásnom zápase si po poctivej ceste došiel k zaslúženému titulu!
K historickej tabuľke: Na úvodnej stránke je aktualizovaná historická tabuľka. Grady ostáva s veľkým náskokom prvý, Oliwa tiež s dosť veľkým náskokom druhý, Íčko však opustil tretí flek, kde ho nahradil Dajo, ktorému stačilo len osmefinále na posun z deleného 5. až 7.miesta. Podobný posun (a tiež len vďaka osemfinále) zaznamenal Hajas, ktorý šiel z 8. na 4. Koster vďaka semifinále poskočil z 11.miesta na 6. Pska stále neúčasť 4 miesta (z 4. na 8.). Tigerinho sa pri premiére dostal rovno do prvej dvadsiatky na 19.miesto.
Celkovo si koplo Perlu už 59 tímov, 14 tímov však už nie je medzi nami (pribudli 2 nové smrtky - plurda a jeho Bayern Repos a Totti so svojimi Matts Stars).
A teraz k aktuálitám: V pondelok (čiže o 2 dni) rozpošleme pozvánky na šiesty ročník Perly. Pozvánky dostanú všetci, ktorí kedy Perlu hrali. Ak má záujem niekto ďalší, nech sa ozve na fórum alebo nám do pošty. Rovnako tiež chystáme tipovačku ako doplnkovú súťaž o pohár. Mala by byť rovnakého charakteru ako tá posledná, podmienkou je účasť aspoň desiatich tipujúcich!
Tešíme sa na Vás a veríme, že na fóre budeme čuť aktívnejší ako naposledy
Last edited by Hippopotamus on Thu Oct 31, 2013 1:01 am, edited 1 time in total.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)