O Radůzčin podvazek- JUBILEJNÍ 25. ROČNÍK

Moderator: Czech Moderators

PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Re: O Radůzčin podvazek- SKUPINY ROZLOSOVÁNY A JEDÉÉÉM.-)

Post by PaTTTTrick »

PaTTTTrick wrote:
Raduuza wrote:
1. skupina :
F.C. Technica Praha, PC Bonner, FC Crue Olomouc, JPD

PaTTrick
tak při své první účasti v tomto turnaji jsem se dostal do skupiny č. 1, kterou mám vždy rád, zejména pokud je zapnuté VDP, což bohužel tady není, ale nevadí. Do skupiny jsem dostal samé příjemné týmy, jakožto B-čkař se mezi týmy z C,D a F divize nezříkám role favorita a i přes chystaný větší výprodej doufám, že postoupím z první pozice.... Hodně štěstí všem....
tak jsem rád, že jsem dostál svých slov a i přes průvan na transfer listu (15hráčů tuto sezonu) jsem první místo udržel, ale bylo to s Cruem jen o fous - 4goly :) ... tož jako vítěz skupiny č. 1 si držíme domácí prostředí (stále škoda vypnuté VDP) a těšíme se na Mazzyho...
slovo držím dál a ve finále si dáme repete ze skupiny :-)

Na dnešek jsem nastavil co šlo, ale byl to boj, už nedám dohromady ani 11hráčů bez staříků :-)
Úkoly byly jasný
- výhra = splněno
- nastřílet hodně golu = splněno
- všechny goly musí dát LF Petre - nesplněno :-(, bohužel ze čtyř dal ouze jeden.. o to více se musí snažit ve finále :-)

Goodluck soupeři a v úterý se uvidí....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
pupajdi13

Re: O Radůzčin podvazek- SOUTĚŽ O STŘELCE

Post by pupajdi13 »

Gratulace Patrézemu....145 : 144 ( 4 : 3 )..........jeden bodík tentokráte stačil k výhře.

U nás rozhodlo kromě týmovky ( 90% ) fakt,že jsem musel postavit ráno Ačko do Mince , tím jsem si to zkomplikoval a nakonec neustál.
Podvazek už mám,takže mě to tolik netrápí ,ale na Krůůa jsem se těšil,tak snad příště.

Hodně štěstí oboum ve finále, i když je asi jasné,že víc palečky budu držet Krůovi. 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

pupajdi13 wrote:Hodně štěstí oboum ve finále, i když je asi jasné,že víc palečky budu držet Krůovi. 8)
nevím na kolikátý pokus se mi konečně podařilo Tě porazit, ale doufám, že se mi to povede ještě někdy i v Bubnu, kde už máš moc mých zářezů :-).. a ted s tím Krůem sis to teda moc nevylepšil :mrgreen: :!:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
ps2512

Post by ps2512 »

PaTTTTrick wrote:
pupajdi13 wrote:Hodně štěstí oboum ve finále, i když je asi jasné,že víc palečky budu držet Krůovi. 8)
nevím na kolikátý pokus se mi konečně podařilo Tě porazit, ale doufám, že se mi to povede ještě někdy i v Bubnu, kde už máš moc mých zářezů :-).. a ted s tím Krůem sis to teda moc nevylepšil :mrgreen: :!:
A pak že B.3 byla lamovská :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
crueface1

Post by crueface1 »

pupajdi13 wrote: Hodně štěstí oboum ve finále, i když je asi jasné,že víc palečky budu držet Krůovi. 8)
no škoda,chtěl jsem na finále pupíka,tak snad se zítra podaří dotáhnout misi do úspěšnýho konce :wink:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

PaTTTTrick wrote: nevím na kolikátý pokus se mi konečně podařilo Tě porazit, ale doufám, že se mi to povede ještě někdy i v Bubnu, kde už máš moc mých zářezů :-).. a ted s tím Krůem sis to teda moc nevylepšil :mrgreen: :!:
no jo no.....v našich soubojích platí formulka "favorit nevyhrává".... 8) ....prvně si myslím že jsem mírně byl a hned jsem z kola pryč 8)

a já si myslel,že jsem si to u tebe navždycky vyžehlil tím 3denním klikáním na sněhuláka :mrgreen:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Raduuza

Post by Raduuza »

A JE TO TADY: ZÍTRA V 10 HODIN ZAČNE VELKÝ MAČ O PODVAZEK, HLAVNÍMI AKTÉRY JSOU PC BONNER POD VEDENÍM MANAŽERA PATTRICKA A FC CRUE OLOMOUC POD VEDENÍM MANAŽERA CRUEFACE

Image..........................Image

OBA BORCI JSOU VELCÍ BOJOVNÍCI OŠLEHANÍ SPOUSTOU TURNAJŮ A JINÝCH SOUBOJŮ, TAKŽE SE JISTĚ BUDE NA CO DÍVAT A FANOUŠCI SI PŘIJDOU NA SVÉ...

OBĚMA PŘEJEME HODNĚ ŠTĚSTÍ, AŤ ZVÍTĚZÍ TEN LEPŠÍ :wink: ..... A NEZAPOMEŇTE NA FAIR PLAY :D
Image
Raduuza

Post by Raduuza »

Image
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

pupajdi13 wrote:
PaTTTTrick wrote: nevím na kolikátý pokus se mi konečně podařilo Tě porazit, ale doufám, že se mi to povede ještě někdy i v Bubnu, kde už máš moc mých zářezů :-).. a ted s tím Krůem sis to teda moc nevylepšil :mrgreen: :!:
no jo no.....v našich soubojích platí formulka "favorit nevyhrává".... 8) ....prvně si myslím že jsem mírně byl a hned jsem z kola pryč 8)

a já si myslel,že jsem si to u tebe navždycky vyžehlil tím 3denním klikáním na sněhuláka :mrgreen:
:-)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

joóóóó, hurá dopadlo to :-).. den sice začal hrozně, opět jsem se ukázal jako zkušený manager a vyhodil trenéra den předtím než to má efekt, takže jsem do zápasu šel s 96/100 jako Crue. Naštěstí má kolega trochu agresivnější tým, tak hrál jen na 60% týmovou agresi a neustál to, zatímco já 80% ano... ale po výkonech 137-135 jsme stejně šli do penalt a tady se zadařilo ... super, mám radost :wink:
Raduuza

Post by Raduuza »

VÍTĚZEM TŘETÍHO ROČNÍKU TURNAJE O RADŮZČIN PODVAZEK SE STÁVÁ....... PC BONNER. MOOOC GRATULUJEME :D

ZÁPAS TO BYL VELMI PĚKNÝ A VYROVNANÝ, ROZHODOVALI AŽ PENALTY, KDE BOHUŽEL KRŮŮ NA PÁŤU NESTAČIL... ALE I TOBĚ PATŘÍ VELKÁ GRATULKA KRŮŮ :)

PC Bonner 2 - 2 FC Crue Olomouc

penalty 4 - 2
výkony 137 - 136

Image

TÍMTO BYCH TAKÉ CHTĚLA VŠEM ZA ÚČAST, ZA SUPER ZÁPASY, KTERÉ JSTE TU ODEHRÁLI, SPOUSTU GÓLŮ, KTERÉ JSTE TU NASTŘÍLELI - SAMOZŘEJMĚ VÍTĚZ SOUTĚŽE O NEJLEPŠÍHO STŘELCE BUDE VYHLÁŠEN O TROŠKU POZDĚJI, A TAKÉ ŽE TAK HEZKY PŘISPÍVÁTE DO FÓRA 8)

zvláštní poděkování a velké uznání samozřejmě patří i našim semifinalistům Hadíkovi a Pupíkovi :D :D

A TĚŠÍME, ŽE SE RÁDI ZÚČASTNÍTE DALŠÍHO ROČNÍKU :D
Last edited by Raduuza on Tue Apr 23, 2013 1:03 pm, edited 1 time in total.
Image
crueface1

Post by crueface1 »

PaTTTTrick wrote:joóóóó, hurá dopadlo to :-).. den sice začal hrozně, opět jsem se ukázal jako zkušený manager a vyhodil trenéra den předtím než to má efekt, takže jsem do zápasu šel s 96/100 jako Crue. Naštěstí má kolega trochu agresivnější tým, tak hrál jen na 60% týmovou agresi a neustál to, zatímco já 80% ano... ale po výkonech 137-135 jsme stejně šli do penalt a tady se zadařilo ... super, mám radost :wink:
Gratulace pane :) Tohle jsem si projel sám. Včera jsem nestihl zmenežovat vylepšovací mač,pak výměna trenéra,co to dotáhl přesně jak ten tvůj a pak jsem opomněl nastavit penalty... Navíc, i přes velmi malý rozsah agrese,nás prostě rozhodčí nelítostně knockoutují... Ale tenhle zápas jsem vyhrát neměl,když si uvědomím,jak špatně jsem hochy na to připravil... :roll:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
Hadis

Re: O Radůzčin podvazek-PC BONNER VÍTĚZ III.ROČNÍKU, GRATULU

Post by Hadis »

Gratulace vítězi, čest poraženému...

Trochu mi od radůzky chybí zvláštní poděkování semifinalistům, že Pupčo ? :mrgreen:
AC Had Bozak

Raduuza

Post by Raduuza »

Hadis wrote:
Trochu mi od radůzky chybí zvláštní poděkování semifinalistům, že Pupčo ? :mrgreen:
možná by ses mohl naučit lépe číst :mrgreen: :lol: :lol:
Image
Hadis

Post by Hadis »

Raduuza wrote:
Hadis wrote:
možná by ses mohl naučit lépe číst :mrgreen: :lol: :lol:
to tam nebylo, když jsem si to četl :mrgreen:
AC Had Bozak

Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”