CML ryby nežere, musíš na něho najít jiný způsob.ps2512 wrote:Jsem to trochu podcenil, měl jsem jich víc nachytatpalo wrote:došly ryby ???ps2512 wrote: dekuji za uvitani, posledni dobou me to fakt reze hlava nehlava

Moderator: Czech Moderators
CML ryby nežere, musíš na něho najít jiný způsob.ps2512 wrote:Jsem to trochu podcenil, měl jsem jich víc nachytatpalo wrote:došly ryby ???ps2512 wrote: dekuji za uvitani, posledni dobou me to fakt reze hlava nehlava
A jakej ty chytráku, ty už se s ním trápíš pěkně dlouhomantel wrote:CML ryby nežere, musíš na něho najít jiný způsob.ps2512 wrote: Jsem to trochu podcenil, měl jsem jich víc nachytat
No mně teď většinou řeže jen v lize a to mi už pár sezon nevadí (teda z principu mi to vadí vždy), tak to moc neřeším. Ještě chvilku bude otravovat a pak si zase sedne na někoho jiného. Třeba na tebe, stačí si párkrát veřejně postěžovat a na pár sezon budeš mít vystaráno.ps2512 wrote:A jakej ty chytráku, ty už se s ním trápíš pěkně dlouhomantel wrote:CML ryby nežere, musíš na něho najít jiný způsob.ps2512 wrote: Jsem to trochu podcenil, měl jsem jich víc nachytat
Krásný zděšený údiv!ps2512 wrote:Par sezon???
aby nesel k tobe, kdyz se tak rehnisBig El wrote:Krásný zděšený údiv!ps2512 wrote:Par sezon???
Já na randoma nevěřímps2512 wrote:aby nesel k tobe, kdyz se tak rehnisBig El wrote:Krásný zděšený údiv!ps2512 wrote:Par sezon???
Takovej rozumnej kluk a takhle se rouháBig El wrote:Já na randoma nevěřímps2512 wrote:aby nesel k tobe, kdyz se tak rehnisBig El wrote:
Krásný zděšený údiv!
To není rouhání. Ale přesvědčení a přístup.Šakal wrote:Takovej rozumnej kluk a takhle se rouháBig El wrote:
Já na randoma nevěřím
Ty Ele, mluvíš mi z duše! Že bychom nakonec našli společnou řeč?Big El wrote:Někdo na randoma fňuká. Někdo mu nadává. A já ho ignoruju
To bude slávytosa_CZ wrote:Ty Ele, mluvíš mi z duše! Že bychom nakonec našli společnou řeč?Big El wrote:Někdo na randoma fňuká. Někdo mu nadává. A já ho ignoruju
No samozřejmě. Koneckonců jestli si to matně pamatuju dobře (možná mě opravíš), tak jsi Atanerovým "žákem" a on je žákem mým, takže by to nebylo až tak překvapivétosa_CZ wrote:Ty Ele, mluvíš mi z duše! Že bychom nakonec našli společnou řeč?Big El wrote:Někdo na randoma fňuká. Někdo mu nadává. A já ho ignoruju
No žákem... Záleží, jak to myslíš - má zásluhu na tom, že jsem se začal projevovat i tady na SP fóru, nejen u nás na PSCHDS fóru, kde jsme o SP plkali v úzkém kruhu. Když tam Ataner taky zavítal, tak nám napsal, že to hrajeme jako hovada a ať se začneme zajímat více o taktiku a nastavení, tak jsme to udělali (ve spolupráci s Cruefacem). Takže těžko říci, zda jsem jeho žákem, já bych to tak nenazval, žádné velké výzvědy tipů a triků neprobíhalyBig El wrote:No samozřejmě. Koneckonců jestli si to matně pamatuju dobře (možná mě opravíš), tak jsi Atanerovým "žákem" a on je žákem mým, takže by to nebylo až tak překvapivé
No, pamatuju si, že jsi někdy pravil prácě toto. Že Vám řekl, že to hrajete jak hovada. A v důsledku jeho slov jste se dejme tomu poučili - nu tak nepřímým žákem.tosa_CZ wrote:No žákem... Záleží, jak to myslíš - má zásluhu na tom, že jsem se začal projevovat i tady na SP fóru, nejen u nás na PSCHDS fóru, kde jsme o SP plkali v úzkém kruhu. Když tam Ataner taky zavítal, tak nám napsal, že to hrajeme jako hovada a ať se začneme zajímat více o taktiku a nastavení, tak jsme to udělali (ve spolupráci s Cruefacem). Takže těžko říci, zda jsem jeho žákem, já bych to tak nenazval, žádné velké výzvědy tipů a triků neprobíhalyBig El wrote:No samozřejmě. Koneckonců jestli si to matně pamatuju dobře (možná mě opravíš), tak jsi Atanerovým "žákem" a on je žákem mým, takže by to nebylo až tak překvapivé
Ježiš co to tady vy dva melete..to já bych nikdy neřekl...jdu se stydět do kouta..tosa_CZ wrote:No žákem... Záleží, jak to myslíš - má zásluhu na tom, že jsem se začal projevovat i tady na SP fóru, nejen u nás na PSCHDS fóru, kde jsme o SP plkali v úzkém kruhu. Když tam Ataner taky zavítal, tak nám napsal, že to hrajeme jako hovada a ať se začneme zajímat více o taktiku a nastavení, tak jsme to udělali (ve spolupráci s Cruefacem). Takže těžko říci, zda jsem jeho žákem, já bych to tak nenazval, žádné velké výzvědy tipů a triků neprobíhalyBig El wrote:No samozřejmě. Koneckonců jestli si to matně pamatuju dobře (možná mě opravíš), tak jsi Atanerovým "žákem" a on je žákem mým, takže by to nebylo až tak překvapivé