Dík.crueface1 wrote:čoveče mraku,obdivuju,kolik toho věnuješ tomu turnaji...dělat tolik tabulek, statistiky střelců..máš moji poklonu

Moderator: Czech Moderators
Dík.crueface1 wrote:čoveče mraku,obdivuju,kolik toho věnuješ tomu turnaji...dělat tolik tabulek, statistiky střelců..máš moji poklonu
Koukal jsem na tvého příštího soupeře a myslím že ho porazíš.Smurf wrote:7mrakoplas44 wrote:
Smurf37
SPC Arsenal 0 - 1 Eleven little pigs
Těsná prohra na promáčeném SP Emirates stadium. Na každé straně redka a spousta žlutých. Zápasu by slušela remíza ale bohužel.
((
To mě opravdu dost naštvalo
No je, ale jde na to tak nějak jinakSmurf wrote:Tým jako The Coffies, už podle mě není začátečnický tým
O tom bych mohl vyprávět co by se dalo dělat lépe.tosa_CZ wrote:No je, ale jde na to tak nějak jinakSmurf wrote:Tým jako The Coffies, už podle mě není začátečnický týmZáleží, jestli to je dobře nebo špatně
No je pravda, že se zdá, že jeho manažer ví, co dělá. Z těch osmi nákupů je 6 mladých a vcelku neagresivních hráčů. Díky tomu může složit mladý a perspektivní tým, který sice není složený z hvězd, ale může být úspěšný. Navíc mladí hráči jsou i do budoucna dobře prodejní... Jo, myslím, že Krabaak na to jde dobře.Smurf wrote:Tým jako The Coffies, už podle mě není začátečnický tým
Gratulace.Smurf wrote:Výýýýhrááááááááááá
Na stadionu smrdis, kam přijelo i mých 77 diváků, zařídil 19letý Brent Coburn z Austrálie 2 brankami výhru
To mám radostDD
Stane semrakoplas44 wrote:Gratulace.Smurf wrote:Výýýýhrááááááááááá
Na stadionu smrdis, kam přijelo i mých 77 diváků, zařídil 19letý Brent Coburn z Austrálie 2 brankami výhru
To mám radostDD
Tři body z venku super, ale co ta redka?
Myslím, že vůbec nevadí. Mrak je na ty redky nějak příliš zaměřenýSmurf wrote:Stane semrakoplas44 wrote:Gratulace.Smurf wrote:Výýýýhrááááááááááá
To mám radostDD
Tři body z venku super, ale co ta redka?To nevadí ne?
Jojo, myslím, že zápas byl vydařenýBig El wrote:Myslím, že vůbec nevadí. Mrak je na ty redky nějak příliš zaměřenýSmurf wrote:Stane semrakoplas44 wrote: Gratulace.
Tři body z venku super, ale co ta redka?To nevadí ne?
![]()
Myslím, že agresivitu jsi hrál velmi rozumnou - na rozhodčího 34 je 65 v pohodě. Možná bych se nebál hrát i větší, myslím, že na tenhle součet byla ta redka docela smůla...