boha jehops2512 wrote:Tak to mám vyhraný....jedinnýu rytíř jsem tu já![]()

Lamič pravdomluvný a pupajdič svéprávný se hlásí do souboje....doufám,že to bude stylem KO, když to jsou rytířské souboje....

Moderator: Czech Moderators
boha jehops2512 wrote:Tak to mám vyhraný....jedinnýu rytíř jsem tu já![]()
přesně tak ctěný šerifepupajdi13 wrote:boha jehops2512 wrote:Tak to mám vyhraný....jedinnýu rytíř jsem tu já![]()
![]()
![]()
...... zase první Lamič
, hlavně abys taky už někdy někde byl první na konci
![]()
Lamič pravdomluvný a pupajdič svéprávný se hlásí do souboje....doufám,že to bude stylem KO, když to jsou rytířeské souboje....
I palo nesvéprávný se hlásí...pupajdi13 wrote: Lamič pravdomluvný a pupajdič svéprávný se hlásí do souboje....
Stejně nemáš místo.ps2512 wrote:Jeden na koni, druhej na hrochu, třetí na lamě.....kam se to zase hlásím
mám....mám spfamrakoplas44 wrote:Stejně nemáš místo.ps2512 wrote:Jeden na koni, druhej na hrochu, třetí na lamě.....kam se to zase hlásím
Tak to abych dojel na oslovi ...geo75 wrote:tak když už jsme u těch zvířat, my přiskáčeme na klokanovi, pokud tedy propozice turnaje dovolí naši účast.
Doufej že nebude pozvanej Oslicekcrueface1 wrote:Tak to abych dojel na oslovi ...geo75 wrote:tak když už jsme u těch zvířat, my přiskáčeme na klokanovi, pokud tedy propozice turnaje dovolí naši účast.