jsem zvědavá, jak se na tom beranovi udržíšpalo wrote:Aj Valaši už jedú do boja !!!![]()

Moderator: Czech Moderators
jsem zvědavá, jak se na tom beranovi udržíšpalo wrote:Aj Valaši už jedú do boja !!!![]()
Nebuď vôl, ale radšej príď na voloviGeorgeTT wrote:Ja prídem pešo, ja som vôl, môžem hrať?
a to jsem si myslela,že když je to rytířské klání, že to bude na úrovniHippopotamus wrote:Nebuď vôl, ale radšej príď na voloviGeorgeTT wrote:Ja prídem pešo, ja som vôl, môžem hrať?
vid?Raduuza wrote: a to jsem si myslela,že když je to rytířské klání, že to bude na úrovni![]()
no ale sedí ti na něm ženskápupajdi13 wrote:vid?Raduuza wrote: a to jsem si myslela,že když je to rytířské klání, že to bude na úrovni![]()
- jedinej já jsem přijel fajno na běloušovi
Pupčo je pravý džentlmen - bude si na tribúne popíjať pivečko a škrabať si prdel, zatiaľ čo na kolbište pošle svoju ženskúRaduuza wrote:no ale sedí ti na něm ženskápupajdi13 wrote:vid?Raduuza wrote: a to jsem si myslela,že když je to rytířské klání, že to bude na úrovni![]()
- jedinej já jsem přijel fajno na běloušovi
![]()
kua,,,,,jak jste poznali,že ta osoba co sedí na tom koni má rodidloHippopotamus wrote:Pupčo je pravý džentlmen - bude si na tribúne popíjať pivečko a škrabať si prdel, zatiaľ čo na kolbište pošle svoju ženskúRaduuza wrote: no ale sedí ti na něm ženská![]()
...ale pozor, na peknom bielom koni!
tvá citace na topicu hudba atdpupajdi13 wrote:Není na to tady nikde topic,tak to seknu sem, takhle vypadá naše bojovnice v plné kráse![]()
ve skupině ?ps2512 wrote:jsem zde na 4. místě
provokatérepalo wrote:ve skupině ?ps2512 wrote:jsem zde na 4. místě