Hlavně sis šteloval Áčko na večerDajo wrote:FC Trabant : Brujeria 1 : 0 ( 1:0 ) 135:134
Na domácom trávniku neradi prehrávame a tak sme šli do zápasu naplno .![]()
Trošku sme našu skupinu zdramatizovali aby bola ešte zaujímavá.

Moderator: Czech Moderators
Hlavně sis šteloval Áčko na večerDajo wrote:FC Trabant : Brujeria 1 : 0 ( 1:0 ) 135:134
... gratulace k výhře, naše z většiny B-čko nemělo moc nadějíDajo wrote:FC Trabant : Brujeria 1 : 0 ( 1:0 ) 135:134
To nie,to pôjde na ligu. Teba skúsim poraziť s Béčkom.šutr wrote:Hlavně sis šteloval Áčko na večerDajo wrote:FC Trabant : Brujeria 1 : 0 ( 1:0 ) 135:134
Ďakujem.jonY.h wrote:... gratulace k výhře, naše z většiny B-čko nemělo moc nadějíDajo wrote:FC Trabant : Brujeria 1 : 0 ( 1:0 ) 135:134
Trošku sme našu skupinu zdramatizovali aby bola ešte zaujímavá., alespoň mají všichni ještě o co hrát
Tlacháš tady o Béčku a přitom sis vzal dokonce i dovolenou, abys mohl celý den pracovat s týmemDajo wrote:To nie,to pôjde na ligu. Teba skúsim poraziť s Béčkom.šutr wrote:Hlavně sis šteloval Áčko na večerDajo wrote:FC Trabant : Brujeria 1 : 0 ( 1:0 ) 135:134
Ja to tiež tak vidím...Libo wrote:Do zapasu jsem sel naplno, ale holt mi nebylo prano abych vyhral, s postupem to uz vypada blede, rekl bych az nerealnepalo wrote:Stratovarius - Libo Team 2:2 (131:136)
Po haluzácké remíze s Libem by nám už osmifinále uniknout nemělo.
Aj ja som to skúšal v Spamer cupe s B-čkom, ale nevyšlo to...Pravdepodobne má ten šutrík lepšie A-čko ako my tie naše B-čka...Dajo wrote:To nie,to pôjde na ligu. Teba skúsim poraziť s Béčkom.šutr wrote:Hlavně sis šteloval Áčko na večerDajo wrote:FC Trabant : Brujeria 1 : 0 ( 1:0 ) 135:134
Vidím,že ma sleduješ už od rána.šutr wrote: Tlacháš tady o Béčku a přitom sis vzal dokonce i dovolenou, abys mohl celý den pracovat s týmem
The Last Mohycan 3 - 2 N.J. Bikers (124 - 117)tosa_CZ wrote:3. kolo
1.FC Julec 1:2 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(122:127)
Kvůli zranění několika opor jsme byli před tímto veledůležitým zápasem celí nesví, avšak zvládli jsme ho na výbornou a od Homara si vezeme cenné tři body. Ještě je potvrdit doma a postup ze skupiny by nám neměl uniknout!
Milko si v souběžném zápase doma poradil s Tominenem a suverénně pokračuje na vítězné vlně.
Zaxus momentálně nezaskakuje vůbec nikoho, max. sám sebe, když nějakým zázrakem vyhraje.Big El wrote:Team Herbalife - ZaX Team Ráj 2:0 (123:100)
Zaxus nás naštěstí nezaskočil. Příští kolo hrajeme hned zítra. U Liba - v sobotu - to bude hodně náročná práce. Nicméně dáme do zápasu vše.
Ne tak docela...mantel wrote:Zaxus momentálně nezaskakuje vůbec nikoho, max. sám sebe, když nějakým zázrakem vyhraje.Big El wrote:Team Herbalife - ZaX Team Ráj 2:0 (123:100)
Zaxus nás naštěstí nezaskočil. Příští kolo hrajeme hned zítra. U Liba - v sobotu - to bude hodně náročná práce. Nicméně dáme do zápasu vše.Otázka je, kdy se probudí a pokusí se do toho Áčka konečně prolézt.
Nevím na co narážíš, s tímhle já jsem nikdy neměl problém. To už bys rovnou mohl tvrdit, že nemám rád CML, což rozhodně není pravda.Big El wrote:Ne tak docela...mantel wrote:Zaxus momentálně nezaskakuje vůbec nikoho, max. sám sebe, když nějakým zázrakem vyhraje.Big El wrote:Team Herbalife - ZaX Team Ráj 2:0 (123:100)
Zaxus nás naštěstí nezaskočil. Příští kolo hrajeme hned zítra. U Liba - v sobotu - to bude hodně náročná práce. Nicméně dáme do zápasu vše.Otázka je, kdy se probudí a pokusí se do toho Áčka konečně prolézt.
ZaX Team Ráj - Team Herbalife 2:3 (117:128)
Stratovarius - ZaX Team Ráj 4:2 (124:107)
ZaX Team Ráj - Libo Team 1:2 (108:121)
...zatím celkem těsné prohry. A těch 117 bylo trošku varovných... ...třeba kdyby to zahrál proti Tobě, tak je solidní šance na remízu, protože 11 bodů výkonu v Tvém případě nic neznamená, že?
mantel wrote: Nevím na co narážíš, s tímhle já jsem nikdy neměl problém. To už bys rovnou mohl tvrdit, že nemám rád CML, což rozhodně není pravda.teda pro nejbližších cca 14 dní