Tak a máme tu osmifinále. Jsem zvědav zda se opět setká Peesko a Palo tento rok, ale úhybným manévrem to dokázal Peesko oddálit.
Jsem plný očekávání kdo překvapí v osmifinále. Papírově jsou karty rozdány, ale to nikdy nic neznamená.
Mazzy wrote:Tak a máme tu osmifinále. Jsem zvědav zda se opět setká Peesko a Palo tento rok, ale úhybným manévrem to dokázal Peesko oddálit.
Jsem plný očekávání kdo překvapí v osmifinále. Papírově jsou karty rozdány, ale to nikdy nic neznamená.
Já ne, to Palo
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
So 31 Srp 2013 (10:00 CET) The Last Mohycan ?? - ?? Stratovarius
Pá 30 Srp 2013 (14:00 CET) Dynamo Oleksovice ?? - ?? Mccgrady City Football team
Jo tohle je přesně ta POHODA jaká má být. Můžeš být rád, že nemáš Pala.
Mě se los semifinále moc a moc líbí. Jedna dvojice je repete minulého finále a druhou tvoříš ty a Grady.
Úžasné dvojice.
Palo nás trošku prekvapil zostavou, nedal to najlepšie, čo má k dispozícii...ale treba aj dodať, že pán v pruhovanom tentokrát vyhovoval nášmu teamu (hoci redky boli rozdané spravodlivo) a preto sme mohli nasadiť agresku o niečo vyššiu ako súper
Palo nás trošku prekvapil zostavou, nedal to najlepšie, čo má k dispozícii...ale treba aj dodať, že pán v pruhovanom tentokrát vyhovoval nášmu teamu (hoci redky boli rozdané spravodlivo) a preto sme mohli nasadiť agresku o niečo vyššiu ako súper
Nominace byla tentokrát podle agresivity,snažil jsem se to poskládat co nejvyrovnaněji abych mohl hrát aspoň 90%,jinak bych na Tebe proti takovému rozhodčímu neměl šanci.Proto zůstaly některé opory (i s příliš nízkou agresivitou) sedět.Nakonec jsem jednu redku koupil a výkon nic moc,mám teď i dost dole týmovku.
Každopádně gratuluju !!! (aspoň jsem se vyhnul další nakládačce od gradyho... )
Nominace byla tentokrát podle agresivity,snažil jsem se to poskládat co nejvyrovnaněji abych mohl hrát aspoň 90%,jinak bych na Tebe proti takovému rozhodčímu neměl šanci.Proto zůstaly některé opory (i s příliš nízkou agresivitou) sedět.Nakonec jsem jednu redku koupil a výkon nic moc,mám teď i dost dole týmovku.
Každopádně gratuluju !!! (aspoň jsem se vyhnul další nakládačce od gradyho... )
Milko wrote:Mazzy, to finále má trošku iné zloženie. Ale ak na tom trváš, tak nech si teda Palo zahrá to finále...
Omlouvám se Milko.
To bych nebyl já, kdybych něco nezvoral.
Škoda, že se ti nepovedlo obhájit. Ale nasadil jsi hodně průměrnou sestavu, co se stalo?
V pohode Mazzy...
K tomu zápasu...snáď prvýkrát, čo som úplne vypustil finále Ospravedlňujem sa za to Gradymu ako aj pánovi usporiadateľovi, ale dnes jednoducho na to hráči nemali