Ne že bych se stal po druhém semifinále favoritem, ale výhoda domácího prostředí určitě potěší. Aspoň to nebude mít Hernán tak snadné, jinak mu samozřejmně gratuluji k postupu do finále.Jeremy74 wrote:Gratuluju Hernánovi k postupu!
145 doma - to je ostuda..jsme úplně z formy.
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
Re: Šlechtická Mince 18_- základní skupiny + hlasování o vít
-
- Member of the Soccer Project Association
FINÁLE
Pá 26 Lis 2010 (10:00 CET) ........... Fc Mantel ..... ?? - ?? ..... FC Inter Milano
V pátek po lize se odehraje poslední utkání tohoto ročníku Šlechtické Mince.
Dějiště : "na Dubině" - kapacita 31.000 - uvidíme kolik míst se naplní.
Rozhodčí : nominoval jsem tureckého sudího "Bulent Yunus" 37% , neměl by se do utkání příliš montovat , nechá fotbalisty ukázat jejich přednosti, oba týmy by měli dohrát v plném počtu.
Představení obou finálových aktérů.
.....................................................................................
HOSTÉ : FC Inter Milano -
Historicky nejůspěšnější český tým SP vedený Hernánem Crespem .
Uspěchy :
3x vítěz SP cupu
první český vítěz divize A
Loňský šampion Šlechtické Mince
Toho času : v divizi C směrem vzhůru.
pilíře týmu : LF - Marco Aurélio Alves Félix (76) , CM - Pavel Vašek (76) , LM - Saulius Alunderis (76)
Přednosti : zkušennost a vyzrálost manažera , stále rostoucí tým....
.......................................................................................................................................................................................................................................
DOMÁCÍ - Fc Mantel -
Ostravská družina vedená šprýmařem Mantelíkem.
Uspěchy :
Ve své první historické sezoně v divizi A dosáhli na 4.pozici.
Toho času : A divize
plíře týmu : GK - Radomir Tallo (76) , LF - Arleigh Wallcott (74) , LM - Collins Göbel (75)
Přednosti : velký potencial týmu do budoucna.
..........................................................................................................................................................................................................................................
Pá 26 Lis 2010 (10:00 CET) ........... Fc Mantel ..... ?? - ?? ..... FC Inter Milano
V pátek po lize se odehraje poslední utkání tohoto ročníku Šlechtické Mince.
Dějiště : "na Dubině" - kapacita 31.000 - uvidíme kolik míst se naplní.
Rozhodčí : nominoval jsem tureckého sudího "Bulent Yunus" 37% , neměl by se do utkání příliš montovat , nechá fotbalisty ukázat jejich přednosti, oba týmy by měli dohrát v plném počtu.
Představení obou finálových aktérů.
.....................................................................................
HOSTÉ : FC Inter Milano -

Historicky nejůspěšnější český tým SP vedený Hernánem Crespem .
Uspěchy :
3x vítěz SP cupu
první český vítěz divize A
Loňský šampion Šlechtické Mince
Toho času : v divizi C směrem vzhůru.
pilíře týmu : LF - Marco Aurélio Alves Félix (76) , CM - Pavel Vašek (76) , LM - Saulius Alunderis (76)
Přednosti : zkušennost a vyzrálost manažera , stále rostoucí tým....
.......................................................................................................................................................................................................................................
DOMÁCÍ - Fc Mantel -

Ostravská družina vedená šprýmařem Mantelíkem.
Uspěchy :
Ve své první historické sezoně v divizi A dosáhli na 4.pozici.
Toho času : A divize
plíře týmu : GK - Radomir Tallo (76) , LF - Arleigh Wallcott (74) , LM - Collins Göbel (75)
Přednosti : velký potencial týmu do budoucna.
..........................................................................................................................................................................................................................................
Jako obvykle naprosto dokonalá presentace. Prostě z tohodle vymazleného turnaje něco na té mojí poličce skončit musí, přece se nebudu trápit jako pan pořadatel v Julci. Pohár pro vítěze je na mně asi vysoko, ale krále střelců bych možná urvat mohl.
-
Na přání domácího finalisty rekapituluji tabulku střelců.
Hráči , kteří nakonec ještě můžou promluvit do konečného pořadí :
6
Ronny Boenisch - (Mantel) - střední utočník s výkonem 73, který ovšem asi místo v základu nedostane.
David Komárek - (Inter) - pouze zranění klíčového hráče na pravé straně utoku Milánských by dostalo tohoto hráče s výkonem 71 do hry , své goly nastřílel především ve skupinách.
5
Zlatko Tintor - (Mantel) - šance zahrát si ve finále , se tomuto hráči blíží k sci-fi , je výkonnostně až 4-tý v týmu na pozici CF.
Marek Šelicha - (Mantel) - tento střední utočník už překonal věkovou kategorii 31let a z Fc Mantel odešel.
Davide Babacic - (Inter) - měl by sedet na střídačce připraven do hry.
................................................................................................................................................................................
Když to shrnu, pokud by se Mantelík chtěl zaměřit místo na pohár na kopačku , měl by k utkání nastoupit v rozestavení na 2 hroty ( Ronny Boenisch - Zlatko Tintor ) i za cenu,že nejlepšího středního utočníka nechá jen na lavičce náhradníků
6
Ronny Boenisch - (Mantel) - střední utočník s výkonem 73, který ovšem asi místo v základu nedostane.
David Komárek - (Inter) - pouze zranění klíčového hráče na pravé straně utoku Milánských by dostalo tohoto hráče s výkonem 71 do hry , své goly nastřílel především ve skupinách.
5
Zlatko Tintor - (Mantel) - šance zahrát si ve finále , se tomuto hráči blíží k sci-fi , je výkonnostně až 4-tý v týmu na pozici CF.
Marek Šelicha - (Mantel) - tento střední utočník už překonal věkovou kategorii 31let a z Fc Mantel odešel.
................................................................................................................................................................................
Když to shrnu, pokud by se Mantelík chtěl zaměřit místo na pohár na kopačku , měl by k utkání nastoupit v rozestavení na 2 hroty ( Ronny Boenisch - Zlatko Tintor ) i za cenu,že nejlepšího středního utočníka nechá jen na lavičce náhradníků

Můžu 100% slíbit, že Boenisch do utkání nastoupí, teď jenom vyladit rozestavení, aby byla kopačka i teoretická šance na pentle.pupajdi13 wrote:Na přání domácího finalisty rekapituluji tabulku střelců.
6
5
Když to shrnu, pokud by se Mantelík chtěl zaměřit místo na pohár na kopačku , měl by k utkání nastoupit v rozestavení na 2 hroty ( Ronny Boenisch - Zlatko Tintor ) i za cenu,že nejlepšího středního utočníka nechá jen na lavičce náhradníků![]()
-
Re: Šlechtická Mince 18_- FINÁLE - Mantel vs Hernán
V 10 vykopáváme finále.
Finále proběhlo, bohužel jsem neuspěl, gratuluji Hernánovi k pohárku.pupajdi13 wrote:V 10 vykopáváme finále.
-
si připadám, jako zatrhlý gramofón.....gratulace Hernánovi 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

I my gratulujeme. Škoda, že jsem finále neviděl, byl jsem na finále Petr Volek Memorial Tournamentu
- i když i to stálo za to 

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
FINÁLOVÝ ZÁPAS
Fc Mantel ..... 2 : 2...(5:6P).. FC Inter Milano
Branky : 6.Markus Schiener , 54. Vladimír Kalivoda.....-.....51. Wilmer Kilic , 83. Marco Aurélio Alves Félix
Diváci : 5.430
Výkony - 145 : 145
Naprosto vyrovnaný finálový zápas , domácí byli vždy o krůček vpřed,ale Milánští vždy dokázali ten krok srovnat .
Bohužel se Mantelovi nepodařilo přimět svého kanonýra Ronnyho Boenischa ke golu a tak i podruhé zůstane kopačka pro krále střelců neudělena
Penaltová loterie nakonec lépe vyzněla pro zkušený Milánský mančaft a tak podruhé za sebou triumfuje Hernán......GRATULUJEME.
Já osobně jen doufám,že se Mantelovi nestane Mince osudná jako mě tehdá Julec , byly totiž okamžiky,kdy jsem turnaj přímo ze srdce nenáviděl
, to bych nerad ,kdyby se ti taky stalo tady u mě.
Fc Mantel ..... 2 : 2...(5:6P).. FC Inter Milano
Branky : 6.Markus Schiener , 54. Vladimír Kalivoda.....-.....51. Wilmer Kilic , 83. Marco Aurélio Alves Félix
Diváci : 5.430
Výkony - 145 : 145
Naprosto vyrovnaný finálový zápas , domácí byli vždy o krůček vpřed,ale Milánští vždy dokázali ten krok srovnat .
Bohužel se Mantelovi nepodařilo přimět svého kanonýra Ronnyho Boenischa ke golu a tak i podruhé zůstane kopačka pro krále střelců neudělena

Penaltová loterie nakonec lépe vyzněla pro zkušený Milánský mančaft a tak podruhé za sebou triumfuje Hernán......GRATULUJEME.
Já osobně jen doufám,že se Mantelovi nestane Mince osudná jako mě tehdá Julec , byly totiž okamžiky,kdy jsem turnaj přímo ze srdce nenáviděl

-
NA 19. ROČNÍK SE VŠICHNI MŮŽETE TĚŠIT V NEDĚLI 5.PROSINCE
UVIDÍME,KDO SI ODNESE VÁNOČNÍ DÁREK , POKUSÍM SE I NA TUTO DOBU PŘIPRAVIT ADEKVÁTNÍ TROFEJ .
5.PROSINCE DOPOLEDNE TEDY ROZEŠLU POZVÁNKY.
Pokud by měl zájem nějaký "novic" ať sem napíše.
UVIDÍME,KDO SI ODNESE VÁNOČNÍ DÁREK , POKUSÍM SE I NA TUTO DOBU PŘIPRAVIT ADEKVÁTNÍ TROFEJ .
5.PROSINCE DOPOLEDNE TEDY ROZEŠLU POZVÁNKY.
Pokud by měl zájem nějaký "novic" ať sem napíše.
Já bych rád nabral nějaké ty zkušenosti, které se budou hodit v dalších letech až budem bojovat o místa nejvyššípupajdi13 wrote:Pokud by měl zájem nějaký "novic" ať sem napíše.

Wellweak
-
zkusil bych si zahrát, jestli máte skupiny, v K.O. systému jsem spíš sponzor. 

Přesně tohle mně napadlo 1. vteřinu po přečtení výsledku.pupajdi13 wrote: Já osobně jen doufám,že se Mantelovi nestane Mince osudná jako mě tehdá Julec , byly totiž okamžiky,kdy jsem turnaj přímo ze srdce nenáviděl, to bych nerad ,kdyby se ti taky stalo tady u mě.
-
Tak na to zase zapomeňmantel wrote: Přesně tohle mně napadlo 1. vteřinu po přečtení výsledku.

Kosťa a geo : oba uloženi a přpraveni na pozvánku.