ps2512 wrote:
chces i 7 rocnik poradat bez poradnych souperu?
Ja neviem, ja by som položil otázku ostatným managerom ako vidia VI. ročník tohto turnaja, čo sa týka obsadenia. Len tak námatkovo si z 32 managerov vyberiem, čo ja viem napr. Pala alebo Ela, prípadne Atanera či Daja a položil by som im jednu otázku: Chýba Vám nejaké mužstvo v VI. ročníku Milkovho cupu
No, všiml jsem si, že turnaj nehraje Dynamo Oleksovice. Ale že by mi nějaký tým chyběl, to opravdu ne
Šakal wrote:TJ Barca Nyrany 2 - 3 FC DAC (126-131)
Tak ani náš doposud nejlepší výkon na SP nám body nepřinesl . Soupeř byl lepší a zaslouženě si z Nýřan odvezl všechny tři bodíky. Po tomto utkání je již véce než patrné, že na nás zbyl pouze souboj o konečné třetí místo ve skupině.
No Milan je už skúsený mazák, on isto tušil, že podáš heroický výkon, tak nenechal nič na náhodu
Fantasticke Krasne Nadherne Postup do osemfinale sme si podla vestca Milka zabezpecili uz v predstihu. Ale ze az v takom to som fakt necakal. Som nadseny. Zapas bol perfektny napinavy kde si nikto nicim do konca isty nebol. Super podal super vykon z ktorym nas aj v odvete poriadne prekvapil.
Hned prve dve sance zapasu sa skoncili golom. V 22. minute bol jeho autorom Warren Bugeja a bolo prekvapivo 1:0. Ale uz v 28. minute Marek Hodon vyrovnal cim asi zachranil DAC. Tempo zapasu a sance vsak tentokrat velmi neprichadzali. Dalsiu sancu sme videli az v 42. minute od Bartu. V 45. minute vsak svoje zavahanie odskodnil a bolo 1:2. Dunajskostredskym hracom sa do kabiny islo velmi lahko a pohodlne s usmevom na perach. V druhom polcase sa historia opakovala hned prva sanca sa skoncilo golom v 65. minute od Michal Vaclík 2:2. Super bol tazky super ale tu sa uz ukazali skusenosti mojho timu a uz v 73. minute golom od Paliatku bolo 2:3. Heroicky vykon supera pred ktorym skladam klobuk uz gol nepriniesol.
Superovi gratulujem za super dvojzapas kde som si fakt nemohol dovolit vobec nic podcenit a tak som sa mohol tesit viacej po zapase ja. Tesim sa vsak na buducnost ked si zapasi zopakujeme. Zase raz mozem povedat ze na mojich hracov som hrdy.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
- Homara sme zdolali aj na jeho ihrisku, prípisali sme si ďalšie bodíky do tabuľky a máme ich už toľko, že nám zabezpečujú v predstihu postup do osemfinále Zostáva nám už iba bojovať o prvenstvo v skupine s Tosíčkom, ktorého privítam na našom Mohycan stadium v najbližšom kole. Stačí nám teoreticky aj remízka....
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 3:2 N.J. Bikers
(132:120)
Zápas zvládnut, nyní nás čeká středeční mač u Milka. I přes jeho důležitost bude asi nejpodstatnější, jak zvládneme poslední kolo s Homarem. Trápí nás jaksi nehezky marodka v posledních dnech, tak z toho nemáme nejlepší pocit...
Toto bol pre nas viac menej volnejsi zapas. Ciel postupit sa nam podaril vo stvrtom kole a tak tuto sme sa pokusili si niakym zazrakom vybojovat prve miesto. Realita vsak pre nas bola az prilis kruta. Aj napriek tomu ze super vyhral len jednogolovym rozdielom nas dost skaredo prevalcoval co sa tyka hlavne vykonov.
Uz v 1. minute si obidva timy pokusili preklonit si stastie na svoju stranu no nepodarilo sa. V 5. minute sa vsak Gabor Paliatka nemylil a dal gooool. Domaci urcite cakali obiehanie domacej brany no zapas zostal vyrovnany. V 36. minute vsak Davide Calapes predsa len vyrovnal. Vyrovnany prvy polcas priniesol este sance ale goly nie.
No zaciatok 2. polcasu znamenal pre DAC viac menej koniec sanci na 1. miesto ked Youssou Diatta v 46. minute dal na 1:2. Najvecsiu sancu na vyrovnanie mal Gábor Paliatka no trafil len brvno. Dalej sme mohli pozorovat vela zltej a kde tu sancu na gol no stav sa uz nemenil.
Gratulujem superovi k zasluzenej vyhre a k prvemu miestu v skupine. Tentoraz sa nasi divaci po zapase netesili.
V dalsom zapase sa rozlucime so skupinovou fazou s Mission Impossible kde nam uz o nic nepojde ale aj nepriek tomu zapas vypustit neplanujeme.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
ps2512 wrote:
chces i 7 rocnik poradat bez poradnych souperu?
Ja neviem, ja by som položil otázku ostatným managerom ako vidia VI. ročník tohto turnaja, čo sa týka obsadenia. Len tak námatkovo si z 32 managerov vyberiem, čo ja viem napr. Pala alebo Ela, prípadne Atanera či Daja a položil by som im jednu otázku: Chýba Vám nejaké mužstvo v VI. ročníku Milkovho cupu
Vzhľadom na to ,že tento turnaj hráme od začiatku jeho založenia máme celkom dobre zmapovanú kvalitu mužstiev , ktoré sa ho zúčastňujú a môžem potvrdiť že aj VI. ročník je mimoriadne kvalitne obsadený. (viď moja skupina )
PS : Milko,môžeš nabudúce pozvať kľudne aj jedno priemerné , prípadne podpriemerné mužstvo, aby sa nepovedalo ,že sa tu schádzajú len TOP mužstvá.
Šakal wrote:TJ Barca Nyrany 2 - 3 FC DAC (126-131)
Tak ani náš doposud nejlepší výkon na SP nám body nepřinesl . Soupeř byl lepší a zaslouženě si z Nýřan odvezl všechny tři bodíky. Po tomto utkání je již véce než patrné, že na nás zbyl pouze souboj o konečné třetí místo ve skupině.
No Milan je už skúsený mazák, on isto tušil, že podáš heroický výkon, tak nenechal nič na náhodu
Fantasticke Krasne Nadherne Postup do osemfinale sme si podla vestca Milka zabezpecili uz v predstihu. Ale ze az v takom to som fakt necakal. Som nadseny. Zapas bol perfektny napinavy kde si nikto nicim do konca isty nebol. Super podal super vykon z ktorym nas aj v odvete poriadne prekvapil.
Hned prve dve sance zapasu sa skoncili golom. V 22. minute bol jeho autorom Warren Bugeja a bolo prekvapivo 1:0. Ale uz v 28. minute Marek Hodon vyrovnal cim asi zachranil DAC. Tempo zapasu a sance vsak tentokrat velmi neprichadzali. Dalsiu sancu sme videli az v 42. minute od Bartu. V 45. minute vsak svoje zavahanie odskodnil a bolo 1:2. Dunajskostredskym hracom sa do kabiny islo velmi lahko a pohodlne s usmevom na perach. V druhom polcase sa historia opakovala hned prva sanca sa skoncilo golom v 65. minute od Michal Vaclík 2:2. Super bol tazky super ale tu sa uz ukazali skusenosti mojho timu a uz v 73. minute golom od Paliatku bolo 2:3. Heroicky vykon supera pred ktorym skladam klobuk uz gol nepriniesol.
Superovi gratulujem za super dvojzapas kde som si fakt nemohol dovolit vobec nic podcenit a tak som sa mohol tesit viacej po zapase ja. Tesim sa vsak na buducnost ked si zapasi zopakujeme. Zase raz mozem povedat ze na mojich hracov som hrdy.
Ještě jednou gratulujem soupeři k bodům i postupu. Jinak představenstvo klubu je poctěno takto pozitivním hodnocením utkání Děkujem
Dajo wrote:
PS : Milko,môžeš nabudúce pozvať kľudne aj jedno priemerné , prípadne podpriemerné mužstvo, aby sa nepovedalo ,že sa tu schádzajú len TOP mužstvá.
Jak už jsem psal výše....rozlišovat kvalitní manažer, kvalitní mužstvo
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Dajo wrote:
PS : Milko,môžeš nabudúce pozvať kľudne aj jedno priemerné , prípadne podpriemerné mužstvo, aby sa nepovedalo ,že sa tu schádzajú len TOP mužstvá a TOP manažéri
Dajo wrote:
PS : Milko,môžeš nabudúce pozvať kľudne aj jedno priemerné , prípadne podpriemerné mužstvo, aby sa nepovedalo ,že sa tu schádzajú len TOP mužstvá a TOP manažéri
nezachráníš
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Dajo wrote:PS : Milko,môžeš nabudúce pozvať kľudne aj jedno priemerné , prípadne podpriemerné mužstvo, aby sa nepovedalo, že sa tu schádzajú len TOP mužstvá.
Dajo wrote:PS : Milko,môžeš nabudúce pozvať kľudne aj jedno priemerné , prípadne podpriemerné mužstvo, aby sa nepovedalo, že sa tu schádzajú len TOP mužstvá.
Pekneeee takze aj posledny zapas skupinovej fazy sa skoncil nasim vitaztvom na hostujucej pode u Mission Impossible. S prehladom postupujeme do osemfinale aj ked len z druheho miesta. O jediny gol zapasu sa postaral Jaroslav Culek v 73. minute. Domaci sa snazili si zabezpecit aspon cestnu remizu tentokrat vsak tahali za kratsi koniec.
Do osemfinale dostaneme jednoho z dvojice The Last Mohycan alebo 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto ale o tom potom
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
V posledním kole jsme využili příznivého vývoje skupiny a toho, že Palo již neměl oč hrát. I díky tomu postupujeme. Z protiskupiny se řítí nejspíš Koster. Nu nic lehkého nás nečeká...