kopeckar wrote:Priority jsou dnes jinde a tak budeme spokojeni s bodem. Za pár minut se ukáže.

Moderator: Czech Moderators
kopeckar wrote:Priority jsou dnes jinde a tak budeme spokojeni s bodem. Za pár minut se ukáže.
Ale tak aspoň dal příležitost některým změnit svoji sázku, aspoň to ohlásil předemMccgrady wrote:kopeckar wrote:Priority jsou dnes jinde a tak budeme spokojeni s bodem. Za pár minut se ukáže.
![]()
![]()
Nic proti, ale tohle je sázkařský turnaj....a tímto trvrzením ovlivňuješ tipující !!!
V tom případě by ale kázal vodu a pil víno, viz. ten jeho zápas s KlenovcemGeorgeTT wrote:Grady má pravdu...
Myslíš to, že ten zápas vypustil? Mne to nevadilo, ja som mal natipovaný celkový výkon 269-, ale o to nejde, nikde to tu neroztruboval, že ho vypustí...Azor wrote:V tom případě by ale kázal vodu a pil víno, viz. ten jeho zápas s KlenovcemGeorgeTT wrote:Grady má pravdu...
jenže právě že na ten zápas byl nejnižší kurz na 269-, což je vzhledem k následnému vypuštění Gradyho dosti podezřelé, on umí zahrát i 147, kór v sobotu...GeorgeTT wrote:Myslíš to, že ten zápas vypustil? Mne to nevadilo, ja som mal natipovaný celkový výkon 269-, ale o to nejde, nikde to tu neroztruboval, že ho vypustí...Azor wrote:V tom případě by ale kázal vodu a pil víno, viz. ten jeho zápas s KlenovcemGeorgeTT wrote:Grady má pravdu...
Sral to pes, aj tak som veril, že Hippo vyhrá, k tomu SSC, IFK, kurz 7,1 za 1000 €. A JE TO TAM!!!Azor wrote: jenže právě že na ten zápas byl nejnižší kurz na 269-, což je vzhledem k následnému vypuštění Gradyho dosti podezřelé, on umí zahrát i 147, kór v sobotu...
Mccgrady wrote:kopeckar wrote:Priority jsou dnes jinde a tak budeme spokojeni s bodem. Za pár minut se ukáže.
![]()
![]()
Nic proti, ale tohle je sázkařský turnaj....a tímto trvrzením ovlivňuješ tipující !!!
V pohode, mne to neuškodilo, ja som ti veril, že prehráškopeckar wrote:Mccgrady wrote:kopeckar wrote:Priority jsou dnes jinde a tak budeme spokojeni s bodem. Za pár minut se ukáže.
![]()
![]()
Pánové omlouvám se, toto mi nedošlo. No vzhledem k času co zbýval od mého prohlášení do začátku inkriminovaného zápasu, snad nedošlo k žádným škodám. Ještě jednou sorry, nicméně já osobně bych se na vašem místě podobných prohlášení nezříkal, moji to být dezinformační kachny.