Perla: Historická tabuľka aktualizovaná! Nádej nezomrela...

Moderator: Czech Moderators

Mccgrady
Team President

Re: O T.Perly P.: Kurzy na 6.kolo, str.83

Post by Mccgrady »

kopeckar wrote:Priority jsou dnes jinde a tak budeme spokojeni s bodem. Za pár minut se ukáže.
:mrgreen:
:evil: :evil: :evil: Nic proti, ale tohle je sázkařský turnaj....a tímto trvrzením ovlivňuješ tipující !!!
Azor
Member of the Soccer Project Association

Post by Azor »

Mccgrady wrote:
kopeckar wrote:Priority jsou dnes jinde a tak budeme spokojeni s bodem. Za pár minut se ukáže.
:evil: :evil: :evil: Nic proti, ale tohle je sázkařský turnaj....a tímto trvrzením ovlivňuješ tipující !!!
Ale tak aspoň dal příležitost některým změnit svoji sázku, aspoň to ohlásil předem :wink: Ty jsi taky měl v zápase s Klenovcem priority jinde ale nepsal jsi tu před zápasem nic :wink:
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Grady má pravdu...
GeorgeTT
Azor

Post by Azor »

GeorgeTT wrote:Grady má pravdu...
V tom případě by ale kázal vodu a pil víno, viz. ten jeho zápas s Klenovcem
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Azor wrote:
Myslíš to, že ten zápas vypustil? Mne to nevadilo, ja som mal natipovaný celkový výkon 269-, ale o to nejde, nikde to tu neroztruboval, že ho vypustí...
GeorgeTT
Azor

Post by Azor »

GeorgeTT wrote:
Azor wrote:
Myslíš to, že ten zápas vypustil? Mne to nevadilo, ja som mal natipovaný celkový výkon 269-, ale o to nejde, nikde to tu neroztruboval, že ho vypustí...
jenže právě že na ten zápas byl nejnižší kurz na 269-, což je vzhledem k následnému vypuštění Gradyho dosti podezřelé, on umí zahrát i 147, kór v sobotu...
a Jenže právě díky tomu, že to tu Kopečkář roztroubil, tak dal některým šanci si tiket změnit. A to je dle mě lepší, než když někdo mlčí a pak to vypustí
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Azor wrote: jenže právě že na ten zápas byl nejnižší kurz na 269-, což je vzhledem k následnému vypuštění Gradyho dosti podezřelé, on umí zahrát i 147, kór v sobotu...
Sral to pes, aj tak som veril, že Hippo vyhrá, k tomu SSC, IFK, kurz 7,1 za 1000 €. A JE TO TAM!!!
GeorgeTT
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Pozri sa na kurzy na môj zápas s PC Bonner, vyhral som "len" 3:0, aj ja som to vypustil?
GeorgeTT
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Dúfam, že Grady postúpi z prvého miesta, aby som potom mohol ja teba v nevypustenom zápase poslať domov :D
GeorgeTT
kopeckar

Post by kopeckar »

Mccgrady wrote:

Pánové omlouvám se, toto mi nedošlo. No vzhledem k času co zbýval od mého prohlášení do začátku inkriminovaného zápasu, snad nedošlo k žádným škodám. Ještě jednou sorry, nicméně já osobně bych se na vašem místě podobných prohlášení nezříkal, moji to být dezinformační kachny.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

kopeckar wrote:
Mccgrady wrote:

Pánové omlouvám se, toto mi nedošlo. No vzhledem k času co zbýval od mého prohlášení do začátku inkriminovaného zápasu, snad nedošlo k žádným škodám. Ještě jednou sorry, nicméně já osobně bych se na vašem místě podobných prohlášení nezříkal, moji to být dezinformační kachny.
V pohode, mne to neuškodilo, ja som ti veril, že prehráš :D
GeorgeTT
kopeckar

Post by kopeckar »

Jinak samozřejmě gratulace Hippovi. Bohužel jsme, ač bylo dobře vyladěno dohráli v 9to lidech a to na něj kupodivu nestačilo.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

V tom případě by ale kázal vodu a pil víno, viz. ten jeho zápas s Klenovcem[/quote]
Myslíš to, že ten zápas vypustil? Mne to nevadilo, ja som mal natipovaný celkový výkon 269-, ale o to nejde, nikde to tu neroztruboval, že ho vypustí...[/quote]
jenže právě že na ten zápas byl nejnižší kurz na 269-, což je vzhledem k následnému vypuštění Gradyho dosti podezřelé, on umí zahrát i 147, kór v sobotu...
a Jenže právě díky tomu, že to tu Kopečkář roztroubil, tak dal některým šanci si tiket změnit. A to je dle mě lepší, než když někdo mlčí a pak to vypustí[/quote]

V jiném topiku, kde se nesází si každý může říkat co chce jak nastoupí...proč taky ne, jsme parta a šetříme si navzájem síly na další zápasy atd...ale když se sází je to jiné. Kdyby jsi Azore věděl, jaký jsem měl los ten den tak by ti muselo být jasné jak nastoupím a ten zápas by jsi v žádném případě tak blbě nevsadil :-( Proč bych nasazoval do zápasu, kde mi o nic nejde silný tým? Priority byli úplně jinde...tahle sázková hra je právě o tom, kdo jak umí odhadnout kdo a jak do zápasu půjde....
a to je sakra rozdíl než to, že tu někdo napíše DO ZÁPASU NEJDU NA PLNO....v tom případě bychom nedali kurz na Hippa tak vysoký...chápeš to?
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Ak sa môžem k tomu tiež vyjadriť...

Kopečkár to tu napísal, asi to nebolo moc správne, ale fakt je, že napísal to tesne pred zápasom a nejak si neviem predstaviť, že teraz by niekto menil kvôli tomu tiket. Napokon, nikde som nepísal, že meniť či rušiť tiket je možné, len to, že je možné tipovať až do poslednej chvíle.

A k Azorovi: robenie tých tipov je celkom prdel. Napr. bolo mi jasné, že na zápas s Kopečkom ja dám áčko (ktoré nehralo ligu), Kopeček dá asi to druhé najlepšie, čo mu ostalo po lige, kde hralo áčko, keďže je jasné, že jeho priorita bola zápas o 18:00. Z tohto pohľadu som si myslel, že mám väčšie šance. Napriek tomu kurzy boli v prospech Kopečka, keďže jeho aktuálny tím je lepší a to, že pre mňa je ten zápas dnes viac ako pre neho, že on hráva ligu s áčkom a ja s béčkom (atď) je už na šikovnosti tipujúceho, aby si to zistil (ale je fakt, že nebyť tých dvoch rediek Kopečka, tak to vyhrá). Podobne to bolo so zápasom Klenovec Grady. Proste Gradyho tím je 3x lepší a je si nemôžem dovoliť dať kurzy na rovnakej úrovni, hoci viem, že ten deň Grady na ten zápas pošle svoje céčko a Klenovec áčko. Takýchto zápasov a kurzov z toho plynúcich tu bolo viac, a je už na každom tipujúcom, či odhalí tie zápasy, kde je šanca, že favorit to vypustí a podobne. Pozerať sa na kurzy a tipovať favoritov je moc blbá cesta, keďže toto nie je reálny futbal a niekedy treba zvážiť, ktoré zápasy sú prioritné a ktoré nie. A dávať tu niekomu za vinu, že zápas pustil a dopredu to neohlásil, je trochu vtipné, nemyslíš? Nehovoriac o tom, že Grady sám netipuje, takže seba zvýhodniť nemohol a iným v podstate poškodil/pomohol rovnako, keďže každý si mohol na ten zápas tipnúť, čo chcel.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hadis

Post by Hadis »

Tak 6. kolo mi zatím vyšlo.
JE paráda tipovat s trojkou v krvi :D

Hippovi jsem věřil, teď ještě za půl hodiny aby vyhrál i pan pořadatel !
AC Had Bozak

Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”