No jo když já to nestihl sorry..Raduuza wrote:ale tohle je diskriminace, kde mám nějakýho pěknýho chlapa?

Moderator: Czech Moderators
No jo když já to nestihl sorry..Raduuza wrote:ale tohle je diskriminace, kde mám nějakýho pěknýho chlapa?
Ataner wrote:No jo když já to nestihl sorry..Raduuza wrote:ale tohle je diskriminace, kde mám nějakýho pěknýho chlapa?
Radu, já ti tam teda jednoho šoupnu v druhém kole. Hol budu muset vydržet ten nátlak od ostatních kolegů. Ale kvůli tobě to udělám.Raduuza wrote:samozrejme že páči, ale chlap je chlapHippopotamus wrote:Nevrav nám, že sa ti nepáči pohľad na tie pekné ženskéRaduuza wrote:ale tohle je diskriminace, kde mám nějakýho pěknýho chlapa?
ps2512 wrote:Mazzy, já se Vážně kvůli Radůůů nebudu extra fotit v barvách tvého týmu![]()
Mazzy wrote:
Radu, já ti tam teda jednoho šoupnu v druhém kole. Hol budu muset vydržet ten nátlak od ostatních kolegů. Ale kvůli tobě to udělám.
Já jsem měl vždy slabost pro ženy a tak jí prostě musím vyhovět.Raduuza wrote:ps2512 wrote:Mazzy, já se Vážně kvůli Radůůů nebudu extra fotit v barvách tvého týmu![]()
srabe
a já myslela, že se nafotíš sámMazzy wrote:Já jsem měl vždy slabost pro ženy a tak jí prostě musím vyhovět.Raduuza wrote:ps2512 wrote:Mazzy, já se Vážně kvůli Radůůů nebudu extra fotit v barvách tvého týmu![]()
srabe![]()
Když se nenafotíš ty, tak si nejdu jiného adepta.
Neblbněte,dyť Radu psala "pěknýho chlapa"...Mazzy wrote:Já jsem měl vždy slabost pro ženy a tak jí prostě musím vyhovět.Raduuza wrote:ps2512 wrote:Mazzy, já se Vážně kvůli Radůůů nebudu extra fotit v barvách tvého týmu![]()
srabe![]()
Když se nenafotíš ty, tak si nejdu jiného adepta.
Ale věřil jsem, že zrovna ty budeš tím vyvoleným. No co se dá dělat, když to nebereš.
Doufejme, že ho ocení.palo wrote:to je dobrý chlap pro Radu...
no to teda neocení, chtěla jsem něco pro potěchu oka a tohle to teda zrovna neníMazzy wrote:Doufejme, že ho ocení.palo wrote:to je dobrý chlap pro Radu...
Je to kus a přemlouval jsem ho dlouho, než mi zapozoval.