něco na obhajobu:
Baníček 0 - 0 Mccgrady City Football team
výkony 135:137
červené karty 0:1 ( 71.min)
Díky za pochopení

Moderator: Czech Moderators
So žiadnym pochopením nepočítaj, zajtra budeš verejne ukameňovanýMccgrady wrote:6 managerům jsem zkazil tiket svým výsledkem![]()
něco na obhajobu:
Díky za pochopení
Už byl lynčován soukromě !Hippopotamus wrote:So žiadnym pochopením nepočítaj, zajtra budeš verejne ukameňovanýMccgrady wrote:6 managerům jsem zkazil tiket svým výsledkem![]()
něco na obhajobu:
Díky za pochopení
Já nic, já muzikant! To pan Random!Mccgrady wrote:6 managerům jsem zkazil tiket svým výsledkem![]()
něco na obhajobu:
Díky za pochopení
Ehm, ehm, já asi teda po 6.kole neumím číst, když to ve Déčku a Éčku vidím jinak, než jak tu píšešHippopotamus wrote: ...
D SKUPINA
Grady si určite bude chcieť napraviť chuť po minulorčnom fiasku a pravdepodobne nenechá nič na náhodu. O prvé miesto sa bojovať nebude. Na to druhé sú však traja adepti. Nevyspytateľný Azor (Baníček), znovuzrodený Mantel (Fc Mantel) ako aj nový prírastok v turnaji TheJan s tímom F.C. Klenovec. Výkonovo je z nich najvyššie asi Baníček, hoci hrá o divíziu nižšie ako Klenovec, Mantelov tím ešte nedozrel, postúpi však pravdepodobne ten, kto dá do toho najviac.
Tip na postupujúcich: Mccgrady City Football team, Baníček
E SKUPINA
Ako už George spomínal v príspevku vyššie, tu nie je moc čo riešiť. Dvaja sponzori - PaTTrick (PC Bonner) a Dajo (FK Laugaricio) si zahrajú kameň-papier-nožničky o 3.miesto a George (FK TRNAVA) sa pobije s Husičom (Husičova 11) o prvý flek a mohol by to byť tuhý boj, keďže víťaz sa vyhne Gradymu v osemfinále.
...
Nemohol som vtedy vedieť, že Grady začne na SP totálne sraťAzor wrote: Ehm, ehm, já asi teda po 6.kole neumím číst, když to ve Déčku a Éčku vidím jinak, než jak tu píšeš![]()
a tos o tom téměř psal, že je to hotová věc a ono ejhle, on Azor nejenže štěká, ale i kouše, že
On na to nesere, konečně poznal, že je lepší tanečník než manažerHippopotamus wrote:Nemohol som vtedy vedieť, že Grady začne na SP totálne sraťAzor wrote: Ehm, ehm, já asi teda po 6.kole neumím číst, když to ve Déčku a Éčku vidím jinak, než jak tu píšeš![]()
a tos o tom téměř psal, že je to hotová věc a ono ejhle, on Azor nejenže štěká, ale i kouše, že
Hihi, když už jsme u toho...dneska se ozvala ta kočička ze Zaječíhops2512 wrote:On na to nesere, konečně poznal, že je lepší tanečník než manažerHippopotamus wrote:Nemohol som vtedy vedieť, že Grady začne na SP totálne sraťAzor wrote: Ehm, ehm, já asi teda po 6.kole neumím číst, když to ve Déčku a Éčku vidím jinak, než jak tu píšeš![]()
Tak ji nauč SP a můžeš ji pak příští rok nabrat cestou do VP, abys ji pak nemusel někde složitě v Zaječí nahánětMccgrady wrote:Hihi, když už jsme u toho...dneska se ozvala ta kočička ze Zaječíhops2512 wrote: On na to nesere, konečně poznal, že je lepší tanečník než manažer![]()
cituji: MORAVA ZDRAVÍ KRKONOŠE:-) JAKPAK SE MAS? ZITRA RAZIM DO ZAJEČÍ NA TANEČKY, NO S KÝM SI SUPER ZATANCUJU TO TEDA NEVIM, KDYZ TAM NEBUDES...LATKU JSI NASADIL DOST VYSOKO...
hihi, takže ps2512, asi máš pravdu:-):-)
Azor wrote:Tak ji nauč SP a můžeš ji pak příští rok nabrat cestou do VP, abys ji pak nemusel někde složitě v Zaječí nahánětMccgrady wrote:Hihi, když už jsme u toho...dneska se ozvala ta kočička ze Zaječíhops2512 wrote: On na to nesere, konečně poznal, že je lepší tanečník než manažer![]()
cituji: MORAVA ZDRAVÍ KRKONOŠE:-) JAKPAK SE MAS? ZITRA RAZIM DO ZAJEČÍ NA TANEČKY, NO S KÝM SI SUPER ZATANCUJU TO TEDA NEVIM, KDYZ TAM NEBUDES...LATKU JSI NASADIL DOST VYSOKO...
hihi, takže ps2512, asi máš pravdu:-):-)
ted mi došlo, že ty ale budeš mít příští rok úplně jiný starosti než jet na sraz a hrát si se zajíčkyMccgrady wrote:
hihi...ona si mě najde sama
tak víš, jak, měl jsem domluvený s Panem Randomem, že jakmile mi moje sázka nevyjde, tak tě má za trest podrazit.Hippopotamus wrote:Noldor 1 - 1 AC Youda
výkony: 140 - 127
Ešteže som nedával kurz na víťazstvo v zápase, ale na počet žltých kariet, tu by inak asi mnohí zaplakaliA takto plačem akurát tak ja