Je to hlavně zásluha manžera toho týmu co ja napsanej na pavouku minulého turnaje uplně na pravé straně.MilanSLOVAKIA wrote:Mrakoplas odkial si zobral novych manazerov co sem pekne pravidelne prispievaju?

Ano je to Tosa.

Moderator: Czech Moderators
Je to hlavně zásluha manžera toho týmu co ja napsanej na pavouku minulého turnaje uplně na pravé straně.MilanSLOVAKIA wrote:Mrakoplas odkial si zobral novych manazerov co sem pekne pravidelne prispievaju?
mrakoplas44 wrote:mrakoplas44 wrote:
Smurf37, SPC Arsenal
SPC Arsenal ?? - ?? polecko
Domácí v tomto zápase určitě krom třech bodů budou chtít vylepšit skóre, které pravděpodobně bude rozhodovat o druhém postupujícím.
EasyVamp, Duna Most Gemini
VANDALS ?? - ?? Duna Most Gemini
speedy1, Titan Rakovnik
Czech Team ?? - ?? Titan Rakovnik
Už jistí dva postupující této skupiny. Pro Duna Most Gemini hraje zatím lepší skóre, ale uvidíme až v posledním zápase kdy hrají spolu.
klajnek, FC EHLACE
FC EHLACE ?? - ?? Sk.Slavia.Praha
Ani v tomto utkání to nebudou mít domácí jednoduché, protože hrají proti týmu který ještě na turnaji nepoznal porážku.
KraBaaK, The Coffies
FC Glock ?? - ?? The Coffies
Už jistý postupující z prvního místa podvedením KraBaaKa určitě nenechá nic náhodě. A bude ladit tým na vyřazovací boje ve kterých dojde asi hodně daleko.
Pulking, Mugiwara Kaizoku
SK Slavia Praha 12 ?? - ?? Mugiwara Kaizoku
Opět jistý postupující a zatím o skóre horší na druhém místě. Protože je šest hodin tak se nemůžu podívat s kým ještě hraje a tak se necháme překvapit.
Ale prd....mrakoplas44 wrote:
Smurf37, SPC Arsenal
Domácí v tomto zápase určitě krom třech bodů budou chtít vylepšit skóre, které pravděpodobně bude rozhodovat o druhém postupujícím.
Tak to jsem na tebe zvědavej.Smurf wrote:Ale prd....mrakoplas44 wrote:
Smurf37, SPC Arsenal
Domácí v tomto zápase určitě krom třech bodů budou chtít vylepšit skóre, které pravděpodobně bude rozhodovat o druhém postupujícím.Já ještě postoupím z 1. místa
mrakoplas44 wrote:Tak to jsem na tebe zvědavej.Smurf wrote:Ale prd....mrakoplas44 wrote:
Smurf37, SPC Arsenal
Domácí v tomto zápase určitě krom třech bodů budou chtít vylepšit skóre, které pravděpodobně bude rozhodovat o druhém postupujícím.Já ještě postoupím z 1. místa
Hlavně si pohlídej ten postup.
No jen se neboj výzev a jiných čelendží - přeci já jsem též nebyl žádným favoritem, možná ani tipovaným účastníkem na čtvrfinále, a hle, již jsi mi zařídil splendidní pohár!mrakoplas44 wrote:Tak jo. Ach jo.tosa_CZ wrote:Ale jen je hezky pošli a vyhrej si svojemrakoplas44 wrote:Zásobu si sežeň tím nic naskazíš. Já vyhrát turnaj tak to by byl koncert.![]()
Pohárky se mi také zamlouvaj a ani nevím jestli pošlu.
To nevím jestli je budu posílat někdy sobě i když tento ročník bych se možná dostal daleko.
A tak opatrně, přehánět se nemámrakoplas44 wrote:Je to hlavně zásluha manžera toho týmu co ja napsanej na pavouku minulého turnaje uplně na pravé straně.MilanSLOVAKIA wrote:Mrakoplas odkial si zobral novych manazerov co sem pekne pravidelne prispievaju?![]()
Ano je to Tosa.
Uvidíme příští ročník.A pohár, byť sebekrásnější, by Tě jistě z tohoto probíhajícícho ročníku netěšil
No tak sa to spytam tebatosa_CZ wrote:A tak opatrně, přehánět se nemámrakoplas44 wrote:Je to hlavně zásluha manžera toho týmu co ja napsanej na pavouku minulého turnaje uplně na pravé straně.MilanSLOVAKIA wrote:Mrakoplas odkial si zobral novych manazerov co sem pekne pravidelne prispievaju?![]()
Ano je to Tosa.
No když mrkneš do topicu New Tournament Team, na první stránce najdeš ode mne popis toho, co dělám, jak obesílám nově regnuté týmy. Pak už to chce trochu menežování při zakládání nových turnajů a pak hlavně záleží na samotných nových manažerech, jestli mají chuť se tady mezi nás zapojit. A nesmím zapomenout na starostlivost pana pořadatele, ta je neméně důležitá!MilanSLOVAKIA wrote:No tak sa to spytam teba![]()
![]()
Odkial si zobral tolko novych manazerov co sem pekne pravidelne prispievaju?
![]()
![]()
tosa_CZ wrote:No když mrkneš do topicu New Tournament Team, na první stránce najdeš ode mne popis toho, co dělám, jak obesílám nově regnuté týmy. Pak už to chce trochu menežování při zakládání nových turnajů a pak hlavně záleží na samotných nových manažerech, jestli mají chuť se tady mezi nás zapojit. A nesmím zapomenout na starostlivost pana pořadatele, ta je neméně důležitá!MilanSLOVAKIA wrote:No tak sa to spytam teba![]()
![]()
Odkial si zobral tolko novych manazerov co sem pekne pravidelne prispievaju?
![]()
![]()
Tak tě tady vítám.Jedla wrote:Doufám, že budu pokračovat v předchozích kolech, kde jsem zatím neprohrál...Jak jsem viděl ty poháry mě láká dávat všechny síly do turnaje protože v lize už mám jistotu nepostupu na 3. místě...hodně štěstí všem !