No pokud se nakonec rozhodne zapózovat, tak ho tam hodíme.palo wrote:Mazzy,hoď tam Radu toho péeska,ještě bude škemrat o Beana...

Moderator: Czech Moderators
No pokud se nakonec rozhodne zapózovat, tak ho tam hodíme.palo wrote:Mazzy,hoď tam Radu toho péeska,ještě bude škemrat o Beana...
já vám na to užMazzy wrote:No pokud se nakonec rozhodne zapózovat, tak ho tam hodíme.palo wrote:Mazzy,hoď tam Radu toho péeska,ještě bude škemrat o Beana...
ps2512 wrote:já vám na to užMazzy wrote:No pokud se nakonec rozhodne zapózovat, tak ho tam hodíme.palo wrote:Mazzy,hoď tam Radu toho péeska,ještě bude škemrat o Beana...
to jako tvrdíš že péesko není pořádný chlap ???Raduuza wrote:![]()
![]()
tak a dost srandy a teď chci toho pořádnýho chlapa
![]()
a rozmysli si co napíšešpalo wrote:to jako tvrdíš že péesko není pořádný chlap ???Raduuza wrote:![]()
![]()
![]()
Vždyť ty jí nestojíš ani za odpověď koukám...tak co chceš..ps2512 wrote:a rozmysli si co napíšešpalo wrote:to jako tvrdíš že péesko není pořádný chlap ???Raduuza wrote:![]()
![]()
![]()
Pesko nepozná ani sníh. ....palo wrote:to jako tvrdíš že péesko není pořádný chlap ???Raduuza wrote:![]()
![]()
![]()
no to posoudím, až ho poznámAtaner wrote:Vždyť ty jí nestojíš ani za odpověď koukám...tak co chceš..ps2512 wrote:a rozmysli si co napíšešpalo wrote: to jako tvrdíš že péesko není pořádný chlap ???
Já to blbě přečetl...už jsem chtěl napsat že ani nevím co žere taková lama..Raduuza wrote: ale to čím mě tu krmíte je dooooost hroznéééé
no konečněMazzy wrote:Tak teď už tam máš pořádného kusance Radu.
Nemůžu byt dokonalý, jen skoro dokonalýRaduuza wrote:no konečněMazzy wrote:Tak teď už tam máš pořádného kusance Radu., ale měl bys mu poradit, že když leze do solárka, aby si tam příště strčil i tu hlavu
![]()
no k tý dokonalosti ti ještě chybí trenky místo toho trapného šátekups2512 wrote:Nemůžu byt dokonalý, jen skoro dokonalýRaduuza wrote:no konečněMazzy wrote:Tak teď už tam máš pořádného kusance Radu., ale měl bys mu poradit, že když leze do solárka, aby si tam příště strčil i tu hlavu
![]()
Čakal by som, že povieš, že ten šátek tam je proste navyše (a nielen ho vymeniť za trenky). Asi sa bojíš zistenia, že k dokonalosti mu možno toho chýba ešte o dosť viacRaduuza wrote: no k tý dokonalosti ti ještě chybí trenky místo toho trapného šáteku![]()