Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince 19_- SKUPINY + anketní otázka
SEMIFINÁLOVÉ ŠPÍLY
....................................
Út 11 Led 2011 (10:00 CET) ... Totemo Baka ... ?? - ?? ... rudá mašina
Oslíček už má záchranu v A divizi jistou a tak se může s ledovým klidem (bude-li teda chtít) soustředit právě na tento duel a připravit si sestavu.
Ve prospěch domácího týmu mluví především obrovská manažerská zkušennost + výhoda prostředí.
Hosté z Letné bojují ze všech sil o historický postup do divize A , uterní ligové kolo však mají s Jančaříky ze Štěrbohol a tak i hostující tým může přijet v plné síle.
Tento týden ukáže "mašině" pravdivou tvář, jak v lize,tak i ve Šlechtické Minci.
Út 11 Led 2011 (14:00 CET) ... FCB Mikef ... ?? - ?? ... FC Inter Milano
Druhý semifinálový duel svedl dohromady MikeFa s Hernánem.
Ostravští předvedli ve čtvrtfinále tragický výkon a přístup k zápasu a postoupili jen díky tomu,že soupeř se vzadl už v kabině, pokud chtějí pomýšlet na kvalitní a vyrovnaný duel,budou muset dát do utkání všechno.
To Hernán hraje turnaj zodpovědně,jak se na dvojnásobného šampiona sluší a patří , jeho poslední výkon ( 146 ) toho důkazem a kráčí skálopevně do třetího finále po sobě.
....................................
Út 11 Led 2011 (10:00 CET) ... Totemo Baka ... ?? - ?? ... rudá mašina
Oslíček už má záchranu v A divizi jistou a tak se může s ledovým klidem (bude-li teda chtít) soustředit právě na tento duel a připravit si sestavu.
Ve prospěch domácího týmu mluví především obrovská manažerská zkušennost + výhoda prostředí.
Hosté z Letné bojují ze všech sil o historický postup do divize A , uterní ligové kolo však mají s Jančaříky ze Štěrbohol a tak i hostující tým může přijet v plné síle.
Tento týden ukáže "mašině" pravdivou tvář, jak v lize,tak i ve Šlechtické Minci.
Út 11 Led 2011 (14:00 CET) ... FCB Mikef ... ?? - ?? ... FC Inter Milano
Druhý semifinálový duel svedl dohromady MikeFa s Hernánem.
Ostravští předvedli ve čtvrtfinále tragický výkon a přístup k zápasu a postoupili jen díky tomu,že soupeř se vzadl už v kabině, pokud chtějí pomýšlet na kvalitní a vyrovnaný duel,budou muset dát do utkání všechno.
To Hernán hraje turnaj zodpovědně,jak se na dvojnásobného šampiona sluší a patří , jeho poslední výkon ( 146 ) toho důkazem a kráčí skálopevně do třetího finále po sobě.
-
Re: Šlechtická Mince 19_- SKUPINY + anketní otázka
Všichni 4 manažeři dnes dostanou do své pošty anketní otázku k semifinále a o odpovědi se podělíme tady foru.
MikeF -
otázka : do semifinále jsi se dostal po slaboučkém výkonu (128) , když soupeř nechtěl postoupit ještě víc než ty.
Jak hodláš překvapit Hernána na domácí půdě?
odpověd : Pravdou je, že do semifinále jsem se dostal až ostudným výkonem. To co však na první pohled může vypadat jako vypuštění zápasu, bylo trošku jinak. Z neděle na pondělí došlo k výpadku SP, a to zamávalo mými plány. Hráči, které jsem šetřil, odehráli několik zápasů v řadě a měli nízkou fyzičku. Navíc jsem bojoval v lize o záchranu, takže v Minci vyběhlo to nejlepší co po lize bylo k mání, a protože v zápase padla červená, tak z toho byl jen výkon 128.
V zápase s Interem budoucího krále SP Hernána moc překvapit nemůžu. Snad jen srdíčko a nasazení hráčů, spolu s beznadějně vyprodanými Bazaly, povedou k napravení dojmu z předchozího zápasu, a snad i k malému zázraku.
acskncl -
otázka : je před Tebou rozhodující týden celé sezony a tak trochu bych řekl i nejnapínavější týden celé tvé dosavadní SP kariery, s jakými pocity a cíly do něj vstoupíš?
odpověd : Tak je to urcite asi nejzajimavejsi a nejnapinavejsi tyden, ktery me na SP zatim ceka. Je tu obrovska sance postoupit do A divize a vzhledem k mnohem snazsimu losu a mirnemu naskoku na treti Janosiky, by byl hrich tu sanci zahodit... Uterni liga umoznoje postavit do turnaje to nejsilnejsi co pujde, takze se pokusime prekvapit. Ale tak nejak uz se zahajily i pripravy na dalsi sezonu, tedy hraci co by jeste mohli byt plni sil uz budou na prestupni listine a ne tedy v plne forme. Mozna se povede i neco nakoupit a nalada nebude otimalni.
oslicek -
otázka : Je pro Tebe Šlechtická mince dostatečná prestiž,aby jsi proti "sparťanům" postavil to nejlepší co máš?
odpověd : sorry a pozdní odpověď, sem v Miami a na internet se loguju tak jednou za 2-3 dny.
Ano, šlechtická mince je pro naše koně prestižní, protože je to, nemýlím-li se, naše premiérová účast ve vyřazovacích bojích. jak už rudá mašina naznačuje - rozlosování ligy mu umožňuje nastavit to nejlepší, co má, tudíž je favoritem. Já hraju zápas předtím ligu s Jeremym, což beru velice prestižně a na trávník vyběhne to nejlepší, co mám. Přirozeně to nejlepší co mám, ale kapánek unavenější vyběhne na rudou mašinu, ale dovolím si výrazně hosty favorizovat neb kvalita mých oslíků už není, co bývala. Viděl bych to tak na 10:90 pro hosty. Jinak je zajímavé, že se se všemi třemi semifinalisty setkávám v posledních třech dnech i na jiných frontách (česká liga). Upřímně to vidím na tři prohry....
Hernán Crespo -
otázka : Máš před sebou výzvu - stát se nesmrtelným v turnaji "Šlechtická Mince" a vyhrát třikrát po sobě. je ve vaší kabině vítězný duch?
Hernánova odpověd : Myslím, že ano. Tým byl stvořen právě pro taková vítězství, ale samozřejmě ctím sílu soupeřů a jako největší konkurenty jsem viděl a stále vidím Mikefa a Oslíčka. Na jednoho z této dvojice narazím v semifinále na jeho horké "ostravské" půdě. Je to pro mě výzvou a chtěl bych samozřejmě vyhrát a ve finále zavítat na hřiště týmu Totemo Baka. Můj tým chce vyhrávat, takže nic jiného než vítězný duch v kabině být nemůže
.
MikeF -
otázka : do semifinále jsi se dostal po slaboučkém výkonu (128) , když soupeř nechtěl postoupit ještě víc než ty.
Jak hodláš překvapit Hernána na domácí půdě?
odpověd : Pravdou je, že do semifinále jsem se dostal až ostudným výkonem. To co však na první pohled může vypadat jako vypuštění zápasu, bylo trošku jinak. Z neděle na pondělí došlo k výpadku SP, a to zamávalo mými plány. Hráči, které jsem šetřil, odehráli několik zápasů v řadě a měli nízkou fyzičku. Navíc jsem bojoval v lize o záchranu, takže v Minci vyběhlo to nejlepší co po lize bylo k mání, a protože v zápase padla červená, tak z toho byl jen výkon 128.
V zápase s Interem budoucího krále SP Hernána moc překvapit nemůžu. Snad jen srdíčko a nasazení hráčů, spolu s beznadějně vyprodanými Bazaly, povedou k napravení dojmu z předchozího zápasu, a snad i k malému zázraku.
acskncl -
otázka : je před Tebou rozhodující týden celé sezony a tak trochu bych řekl i nejnapínavější týden celé tvé dosavadní SP kariery, s jakými pocity a cíly do něj vstoupíš?
odpověd : Tak je to urcite asi nejzajimavejsi a nejnapinavejsi tyden, ktery me na SP zatim ceka. Je tu obrovska sance postoupit do A divize a vzhledem k mnohem snazsimu losu a mirnemu naskoku na treti Janosiky, by byl hrich tu sanci zahodit... Uterni liga umoznoje postavit do turnaje to nejsilnejsi co pujde, takze se pokusime prekvapit. Ale tak nejak uz se zahajily i pripravy na dalsi sezonu, tedy hraci co by jeste mohli byt plni sil uz budou na prestupni listine a ne tedy v plne forme. Mozna se povede i neco nakoupit a nalada nebude otimalni.
oslicek -
otázka : Je pro Tebe Šlechtická mince dostatečná prestiž,aby jsi proti "sparťanům" postavil to nejlepší co máš?
odpověd : sorry a pozdní odpověď, sem v Miami a na internet se loguju tak jednou za 2-3 dny.
Ano, šlechtická mince je pro naše koně prestižní, protože je to, nemýlím-li se, naše premiérová účast ve vyřazovacích bojích. jak už rudá mašina naznačuje - rozlosování ligy mu umožňuje nastavit to nejlepší, co má, tudíž je favoritem. Já hraju zápas předtím ligu s Jeremym, což beru velice prestižně a na trávník vyběhne to nejlepší, co mám. Přirozeně to nejlepší co mám, ale kapánek unavenější vyběhne na rudou mašinu, ale dovolím si výrazně hosty favorizovat neb kvalita mých oslíků už není, co bývala. Viděl bych to tak na 10:90 pro hosty. Jinak je zajímavé, že se se všemi třemi semifinalisty setkávám v posledních třech dnech i na jiných frontách (česká liga). Upřímně to vidím na tři prohry....
Hernán Crespo -
otázka : Máš před sebou výzvu - stát se nesmrtelným v turnaji "Šlechtická Mince" a vyhrát třikrát po sobě. je ve vaší kabině vítězný duch?
Hernánova odpověd : Myslím, že ano. Tým byl stvořen právě pro taková vítězství, ale samozřejmě ctím sílu soupeřů a jako největší konkurenty jsem viděl a stále vidím Mikefa a Oslíčka. Na jednoho z této dvojice narazím v semifinále na jeho horké "ostravské" půdě. Je to pro mě výzvou a chtěl bych samozřejmě vyhrát a ve finále zavítat na hřiště týmu Totemo Baka. Můj tým chce vyhrávat, takže nic jiného než vítězný duch v kabině být nemůže

Last edited by pupajdi13 on Mon Jan 10, 2011 4:34 pm, edited 2 times in total.
-
Re: Šlechtická Mince 19_- SEMIFINÁLE + rozhovor s manažery

18 - Andrew Drury - ( Wellweak )
17 - Seth Van Imschoot - ( Bohemians 1905 )
7 - Wilmer Kilic - ( FC Inter Milano )
Vypadá to,že je rozhodnuto o králi střelců. proto si představíme trofeje.
VÍTĚZ BUDE MÍT MOŽNOST VYBRAT SI ZE TŘÍ TROFEJÍ

-
všechny rozhovory doplněny, už sem uhnal i v Miami schováného oslíčka.
Zítra to vypukne.
Zítra to vypukne.
Budu pozorně sledovat a držet i palce jednomu kolegovi z A-divize. Jinak doufám, že nový ročník vypukne co nejdříve. Tvá mince je jediný důvod, proč po sezoně nezačnu hromadný výprodej.pupajdi13 wrote:všechny rozhovory doplněny, už sem uhnal i v Miami schováného oslíčka.
Zítra to vypukne.
-
Chtěl jsem dát pauzu ,ale co bych pro Tebe neudělalmantel wrote: Budu pozorně sledovat a držet i palce jednomu kolegovi z A-divize. Jinak doufám, že nový ročník vypukne co nejdříve. Tvá mince je jediný důvod, proč po sezoně nezačnu hromadný výprodej.

Jinak co se týká semifinálových špílů i když to tady v topicu nevypadá , v zákulisí to vře a k mému překvapení hodně nehrajících manažerů s napětím čeká,jak tyto dva duely dopadnou ..........
-
jj, máš recht. celkem jsi to hodně oživil, klobouk dolů 

AC Had Bozak
-
Taky to sleduju,zítřejší semifinále jsou opravdu pecky.Můj tip na finále je rudá mašina - Inter ale jsem hodně špatný tiper... 

-
Taky sleduju a mrzí nás, že nikdy tento turnaj nevyhraju 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
Je to tady ..... vysoce sledované a prestižní souboje semifinále jsou minulostí.
Tak se podíváme, jestli splnili naše očekávání .
Totemo Baka ... 1 : 2 ... rudá mašina
Branky : 31. Kai Becker...-... 6. a 52. Farid Alfonso Gonzalez
výkony - 142 : 144
diváci : 5.621
Tvrdý souboj dvou v příští sezoně už soupeřů v divizi A nabídl oku diváka lahodící fotbalovou šou .
Domácí namlsaní ranní remízou v lize (1:1) s šampionem Jeremym si neuhlídali start a lekci jim uštědřil kolumbijec González už v 6.minutě.
Oslíčkova tvrdá japonština s přízvukem "Miamštiny" působila na domácí kopačky jako bič a začaly kmitat a motat sparťanskou defenzívu - výsledkem bylo srovnání skore po pulhodince hry, skoroval němec Becker , bratr slavnější Borise.
Druhá půle a stejné fiasko z domácí strany,opět vlažný vstup do zápasu a po 7-mi minutách opět vyškoluje domácí obranu González .
Na tento gol už nenašli "baka" odpověd a tak se rudé mašině zatím plní jejich sen, postup do A ligy je po dnešku zpečetěn a v příštím týdnu si zahrají o šlechtický pohár - kde? to se dozvíme v druhém souhrnu seminále.
Oslíčkovi patří gratulace za krásný výkon v celém turnaji.
FCB Mikef ... 3 : 3 ... FC Inter Milano ( 4 : 2 pokutové kopy )
Branky : 51. a 80. Mark Barker , 64. Ervin Gallo...-...8. Giuseppe Comi , 11. Davide Babacic , 68. Wilmer Kilic
rozhodující penalta - RM Barinov (FCB Mikef)
výkony - 139 : 141
diváci : 7.012
Wau , strhující zápas, přesně takový,jaký jsme čekali.
Kdo umí porazit dnešního Hernána ať zvedne ruku ........ no nestyďte se ...nikdo? , no já bych o jednom vědel ...MikeFFFFF.
Ale postupně.
Uvod zápasu to byla tragedie pro namlsané "Bazaly" Inter přišel v 6.minutě o golmana a vyvedl tím domácí natolik z tempa,že po 11-ti minutách hry byl stav 0 : 2 .
Domácí se z toho šoku otřepávali celou první půli.
Promluva v kabině = svěcená voda , tak nějak by se dal definovat vývoj druhé půle zápasu , domácí byli jak hladový psi a snížení přišlo hned z první šance druhé půle.
Hladovej pes ovšem občas kousne a to se ostravským vymstilo v 60.minutě ,kdy po druhé žluté šel do sprch domácí pravej bek.
Ani to ovšem nepřibrzdilo snahu MikeFova výběru vyrovnat - 64.minuta a začíná se od znovu - 2 : 2
Domácí euforii tlumí o další 4 minuty později Interský Kilic a v tuto chvíli postupují do finále hosté , hrají přesilovku a všechno mají na svých kopačkách.
Hlídá , hlídá - neuhlídá .....ten kdo odstartoval kolotoč druhé půle , tak se i postaral o vyrovnání v 80.minutě si připisuje druhý gol zápasu domácí Barker.
Hernán krotí své hráče a vše spěje k penaltovému rozstřelu.
Domácí kopou jako první a Gallo se nemýlí - 1:0
Kilic má možnost srovnat,ale Rodrigez jeho penaltu kryje.
Navrátil přesně k tyči - 2:0
Zodpovědnost si bere Almeida a snižuje - 2:1
Ionita ovšem opět posílá "baníkovce" do dvojbrankového vedení prudkou ranou na střed - 3:1
Ještě jednou se dostávájí hosté na dostřel ,to když snižuje Comi - 3:2
Velká naděje zasvítí Hernánovu výběru,když jako první v domácím dresu zklame Leyder.
Rychle nabyl,rychle pozbyl....srovnat mohl Norwood ,ale Rodrigez se opět vytáhl.
Rozhodnout tak může domácí Barinov ...staví si míč . pavučina v pravé šibenici se trhá..gooooooooooolllll.........FCB Mikef postupuje do finále turnaje Šlechtická Mince .....gratulujeme.
Gratulace a poděkování samozřejmě také patří Hernánovu Interu , za skvěle odkopaná poslední 3 ročníky ....skvělá práce chlape.
Tak se podíváme, jestli splnili naše očekávání .
Totemo Baka ... 1 : 2 ... rudá mašina
Branky : 31. Kai Becker...-... 6. a 52. Farid Alfonso Gonzalez
výkony - 142 : 144
diváci : 5.621

Tvrdý souboj dvou v příští sezoně už soupeřů v divizi A nabídl oku diváka lahodící fotbalovou šou .
Domácí namlsaní ranní remízou v lize (1:1) s šampionem Jeremym si neuhlídali start a lekci jim uštědřil kolumbijec González už v 6.minutě.
Oslíčkova tvrdá japonština s přízvukem "Miamštiny" působila na domácí kopačky jako bič a začaly kmitat a motat sparťanskou defenzívu - výsledkem bylo srovnání skore po pulhodince hry, skoroval němec Becker , bratr slavnější Borise.
Druhá půle a stejné fiasko z domácí strany,opět vlažný vstup do zápasu a po 7-mi minutách opět vyškoluje domácí obranu González .
Na tento gol už nenašli "baka" odpověd a tak se rudé mašině zatím plní jejich sen, postup do A ligy je po dnešku zpečetěn a v příštím týdnu si zahrají o šlechtický pohár - kde? to se dozvíme v druhém souhrnu seminále.
Oslíčkovi patří gratulace za krásný výkon v celém turnaji.
FCB Mikef ... 3 : 3 ... FC Inter Milano ( 4 : 2 pokutové kopy )
Branky : 51. a 80. Mark Barker , 64. Ervin Gallo...-...8. Giuseppe Comi , 11. Davide Babacic , 68. Wilmer Kilic

Kdo umí porazit dnešního Hernána ať zvedne ruku ........ no nestyďte se ...nikdo? , no já bych o jednom vědel ...MikeFFFFF.
Ale postupně.
Uvod zápasu to byla tragedie pro namlsané "Bazaly" Inter přišel v 6.minutě o golmana a vyvedl tím domácí natolik z tempa,že po 11-ti minutách hry byl stav 0 : 2 .
Domácí se z toho šoku otřepávali celou první půli.
Promluva v kabině = svěcená voda , tak nějak by se dal definovat vývoj druhé půle zápasu , domácí byli jak hladový psi a snížení přišlo hned z první šance druhé půle.
Hladovej pes ovšem občas kousne a to se ostravským vymstilo v 60.minutě ,kdy po druhé žluté šel do sprch domácí pravej bek.
Ani to ovšem nepřibrzdilo snahu MikeFova výběru vyrovnat - 64.minuta a začíná se od znovu - 2 : 2
Domácí euforii tlumí o další 4 minuty později Interský Kilic a v tuto chvíli postupují do finále hosté , hrají přesilovku a všechno mají na svých kopačkách.
Hlídá , hlídá - neuhlídá .....ten kdo odstartoval kolotoč druhé půle , tak se i postaral o vyrovnání v 80.minutě si připisuje druhý gol zápasu domácí Barker.
Hernán krotí své hráče a vše spěje k penaltovému rozstřelu.
Domácí kopou jako první a Gallo se nemýlí - 1:0
Kilic má možnost srovnat,ale Rodrigez jeho penaltu kryje.
Navrátil přesně k tyči - 2:0
Zodpovědnost si bere Almeida a snižuje - 2:1
Ionita ovšem opět posílá "baníkovce" do dvojbrankového vedení prudkou ranou na střed - 3:1
Ještě jednou se dostávájí hosté na dostřel ,to když snižuje Comi - 3:2
Velká naděje zasvítí Hernánovu výběru,když jako první v domácím dresu zklame Leyder.
Rychle nabyl,rychle pozbyl....srovnat mohl Norwood ,ale Rodrigez se opět vytáhl.
Rozhodnout tak může domácí Barinov ...staví si míč . pavučina v pravé šibenici se trhá..gooooooooooolllll.........FCB Mikef postupuje do finále turnaje Šlechtická Mince .....gratulujeme.
Gratulace a poděkování samozřejmě také patří Hernánovu Interu , za skvěle odkopaná poslední 3 ročníky ....skvělá práce chlape.
-
Hezké.....
EDIT : ve finále fandím Mikeffovi ( to proto, aby mě nechal ve čtvrtek projít do finále jednoho nejmenovaného turnaje
EDIT : ve finále fandím Mikeffovi ( to proto, aby mě nechal ve čtvrtek projít do finále jednoho nejmenovaného turnaje

AC Had Bozak
Ufff, semifinále Mince s Hernánem mám úspěšně za sebou, tak o tom jsem jen snil.pupajdi13 wrote:FCB Mikef ... 3 : 3 ... FC Inter Milano ( 4 : 2 pokutové kopy )
Teď si vše rozebereme minutu po minutě.
Los nám určil špičkový tým z italského Milána, a utkání měl rozhodovat exotický rozhodčí Da Costa, který je znám přísným metrem (99%). Hned druhý den po rozlosování byly během prvních 5 minut prodány veškeré lístky na utkání, s tím že kapacita stadionu na Bazalech byla snížena rozhodnutím UEFA. Poté začaly přípravy na samotné utkání, nejlepší hráči týmu se šetřili a připravovali se pouze na zápas s Interem. Ranní ligový zápas odehrálo béčko a áčko se v plné síle rozcvičovalo před nažhavenými fanoušky, kteří kvapem zaplňovali svatostánek. Soupeř přijel do Ostravy viditelně unaven po ligovém zápase a dlouhé cestě, a fanoušci FCB začali tušit, že se schyluje k velké senzaci. Pak už se na Bazalech rozezvučel slavný chorál a na trávníku se objevili borci obou týmů. Rozhodčí, věrný svému naturelu, rázně foukl do píšťalky a vše začalo. Po hlavičce Comiho a přímém kopu Babacice však v 11. minutě svítilo na tabuli skóre 0-2, a s postupovými šancemi Baníku to bylo slušně řečeno moc špatné, zvláště poté co soupeř zbytek poločasu odehrál takticky, a domácí nepustil do výraznější šance. V poločase se komentátor Bosák snažil nalákat diváky i na druhý poločas, a sliboval další fotbalové lahůdky milánských borců. Začátek druhé půle však vyšel skvěle a krásnou dělovkou se nám podařilo snížit. Vzápětí se ale předvedl rozhodčí a přísně vyloučil našeho beka, přesto se hráči dokázali vzchopit a skvělou individuální akcí srovnali na 2-2. Eufórii na Bazalech však soupeř rázně utnul už po 4 minutách gólem na 2-3, a domácí byli zralí na ručník. Naštěstí se v 80. minutě povedlo znovu vyrovnat, a dovést utkání až k penaltovému rozstřelu. V něm se naplno projevila únava hostí po náročné cestě, a Baník slavně postoupil přes Inter do finále prestižního turnaje.
Na místě je poděkovat za skvělý zápas Hernánovi, a popřát mu štěstí na jeho pouti za obhajobou áčkového titulu.
pupajdi13 wrote:
Do zapasu jsme sli uz s jistotou postupu do A divize a k utkani mohla nastoupit i temer nejsilnejsi mozna sestava, ktera mohla v lize odpocivat. To se nakonec ukazalo jako rozhodujici, domacim po remizovem zapase s obhajecem A poharu uz tolik sil nezbylo.
Postup do finale mince je takova tresnicka na dortu , po uspesnem tazeni v B3 divizi

Ve finale nas prekvapive neceka budouci vladce SP Hernan, ale nas pristi souper v A lize FCB Mikef. Do Ostravy urcite nejedem jako favoriti zapasu, presto se i pres prestupove aktivity pokusime prekvapit

Na ceste do propadliste dejin.
Roli mírného favorita musím přijmout, protože mám výhodu domácího prostředí. Vše Ti zase vynahradí mírný rozhodčí, takže to bude určitě vyrovnaný zápas, který rozhodnou detaily. Můžu Tě uklidnit, mezi ty detaily rozhodně nebude patřit slzný plyn. Před čím Tě ale musím dopředu varovat, je bouřlivá fotbalová atmosféra, při které si i Řepka dokáže dát vlastní gól.acskncl wrote:Postup do finale mince je takova tresnicka na dortu , po uspesnem tazeni v B3 divizi
Ve finale nas prekvapive neceka budouci vladce SP Hernan, ale nas pristi souper v A lize FCB Mikef. Do Ostravy urcite nejedem jako favoriti zapasu, presto se i pres prestupove aktivity pokusime prekvapitOtazkou jen zustava jak se nasi hraci vyrovnaji s Ostravskym folklorem v podobe slznehe plynu na hristi
Z domaciho prostredi nasi hraci na takovou policejni divocinu nejsou zvykli

-
VELKÉ FINÁLE
Út 18 Led 2011 (14:00 CET) ... FCB Mikef... ?? - ??... rudá mašina
ROZHODČÍ : Jean-Baptist Marchand -34%
STADION : FCB Stadium
Út 18 Led 2011 (14:00 CET) ... FCB Mikef... ?? - ??... rudá mašina
ROZHODČÍ : Jean-Baptist Marchand -34%

STADION : FCB Stadium