Tak jsem zvědavej jak to v neděli dopadne. Jinak díky, za to že jste mě vůbec do takového poháru pozvali, je to dobré zpestření a řekl bych že mě to i více začlo bavit. A myslím si že tak to bude i u ostatních. A i když prohraju tak jsem zvědavej na to kdo nakonec pohár získá, takže sledovat budu tak i tak ;o)
mrakoplas44 wrote:EasyVamp ,Duna Most Gemini Duna Most Gemini ?? - ?? AC Chacholice
Myslím že domácí mají lepší, nebo spíše vyrovnanější tým a využijí domácího prostředí a postoupí.
Jedla ,FC VHS ZNOJMO Pulking ,Mugiwara Kaizoku FC VHS ZNOJMO ?? - ?? Mugiwara Kaizoku
Bohužel už v prvním kole se budeme muset rozloučit s jedním z přispěvovatelů zde na fóru.
Smurf37 ,SPC Arsenal AC Kostelec u HM ?? - ?? SPC Arsenal
Tak nevím jestli se podaří hostům postoupit. Domácí jsou silný tým a tak se necháme překvapit. Palce drřím hostům.
speedy1 ,Titan Rakovnik FC Draci Stodulky ?? - ?? Titan Rakovnik
Jestli na hřišti nastoupí nějaká Speedyho posila tak by neměl být problém postoupit i když se nehraje doma v Nebíčku.
klajnek ,FC EHLACE
Bohužel tento tým zůstal v tabulce na nepostupových vodách.
KraBaaK , The Coffies The Coffies ?? - ?? Hviezdy Slovana
Zbrojovka na domácím hřišti? To nemůže dopadnout pro hosty dobře.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
EasyVamp wrote:Tak jsem zvědavej jak to v neděli dopadne. Jinak díky, za to že jste mě vůbec do takového poháru pozvali, je to dobré zpestření a řekl bych že mě to i více začlo bavit. A myslím si že tak to bude i u ostatních. A i když prohraju tak jsem zvědavej na to kdo nakonec pohár získá, takže sledovat budu tak i tak ;o)
Já si myslím že v prvním kole to dáš.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
EasyVamp wrote:Tak jsem zvědavej jak to v neděli dopadne. Jinak díky, za to že jste mě vůbec do takového poháru pozvali, je to dobré zpestření a řekl bych že mě to i více začlo bavit. A myslím si že tak to bude i u ostatních. A i když prohraju tak jsem zvědavej na to kdo nakonec pohár získá, takže sledovat budu tak i tak ;o)
Přééésně Pro spoustu lidí je SP liga podružná a hlavně se baví hraním turnajů z fóra.
Přééésně Pro spoustu lidí je SP liga podružná a hlavně se baví hraním turnajů z fóra.
Je to přesně tak jak píšeš. Kdybych hrál jenom SP tak už tady asi nejsem.
Je to smutný ale je to tak.
Roman44
1FC Mrakoplaš