Milko je gentleman...Raduuza wrote:FK Raduzza 1 - 2 The Last Mohycan
jen dva góly? jsem teda očekávala,že se více předvedeš![]()

Moderator: Czech Moderators
Milko je gentleman...Raduuza wrote:FK Raduzza 1 - 2 The Last Mohycan
v tom případě to od něj bylo velmi milépalo wrote:Milko je gentleman...Raduuza wrote:FK Raduzza 1 - 2 The Last Mohycan
já kopu první mač až zítraps2512 wrote:Ono už se hraje?
jak přímo osobní předání?pupajdi13 wrote:já kopu první mač až zítraps2512 wrote:Ono už se hraje?![]()
Mám ve skupině Husiče a hlavně Tošíka, bude třeba se soustředit,abych si mohl přiject pro podvazek
já bych to viděl přímo na "osobní stažení"...Raduuza wrote: jak přímo osobní předání?
když tu ale slíbím "osobní staženi", musíš vyhrát, nerada bych , aby si všichni mysleli,že to platí i pro něpupajdi13 wrote:já bych to viděl přímo na "osobní stažení"...Raduuza wrote: jak přímo osobní předání?...přece bys mi to necpala v krabičce
To je diskriminace,chceme také osobní stažení!!!Raduuza wrote:když tu ale slíbím "osobní staženi", musíš vyhrát, nerada bych , aby si všichni mysleli,že to platí i pro něpupajdi13 wrote:já bych to viděl přímo na "osobní stažení"...Raduuza wrote: jak přímo osobní předání?...přece bys mi to necpala v krabičce
![]()
![]()
jiinak v krabičce vypadá taky hezky![]()
Ja neviem o čom sa tu vy dvaja páni bavíte....jeden ešte nezačal ani hrať a druhému stačí pustiť nejaký dobrý popík a už nevie ,ktorá bránka je jeho a už si tu nárokujú na podvazek.palo wrote:To je diskriminace,chceme také osobní stažení!!!Raduuza wrote:já bych to viděl přímo na "osobní stažení"...pupajdi13 wrote: jak přímo osobní předání?...přece bys mi to necpala v krabičce
Dajo wrote:
Za to my sme už zložili druhého súpera :
FC DAC : FK Laugaricio 3-4 ( 1:4 ) 123:136
Náhodou - my sme také zložili druhého súpera: FC My Chem - Stratovarius 0:2 (118:136)Dajo wrote: Ja neviem o čom sa tu vy dvaja páni bavíte....jeden ešte nezačal ani hrať a druhému stačí pustiť nejaký dobrý popík a už nevie ,ktorá bránka je jeho a už si tu nárokujú na podvazek.![]()
Strašné.
![]()
Za to my sme už zložili druhého súpera :
FC DAC : FK Laugaricio 3-4 ( 1:4 ) 123:136
Ďakujem ......Mccgrady ma však vráti na zem.Raduuza wrote: tak to máš pěknej náskok, gratulka k výhře
Milko je gentleman a na viac som u Raduuzky nemal...palo wrote:Milko je gentleman...Raduuza wrote:FK Raduzza 1 - 2 The Last Mohycan
To tu nemusíš písať, to je každému jasné...Dajo wrote:Ďakujem ......Mccgrady ma však vráti na zem.Raduuza wrote: tak to máš pěknej náskok, gratulka k výhře