74'
Fabiyan Isteleyov je vyloučen za tvrdý zákrok. Řekl rozhodčímu: 'On je můj přítel, můj přítel', ale ten na to nedbá a tahá červenou, smutný odchod do kabin mu zpříjemňují diváci, kteří jeho šourání ze hřiště doprovázejí potleskem.
74'
Fabiyan Isteleyov je vyloučen za tvrdý zákrok. Řekl rozhodčímu: 'On je můj přítel, můj přítel', ale ten na to nedbá a tahá červenou, smutný odchod do kabin mu zpříjemňují diváci, kteří jeho šourání ze hřiště doprovázejí potleskem.
Musel jsem na tebe přitvrdit a kovárna se prosadila.
Dalibor Kovář 1 - 1 53'
Dalibor Kovář 2 - 1 90'
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
ACS Pardubice 1 - 1 Šutrteam (135-141)
Velmi očekávaný a těžký zápas jsme odehráli na půdě Olivových Pardubic. Spojenost bohužel není, výkonnostně jsme zápas zvládli, výsledkově už bohužel ne
Soupeři gratulace k postupu do další fáze.
šutr wrote:ACS Pardubice 1 - 1 Šutrteam (135-141)
Velmi očekávaný a těžký zápas jsme odehráli na půdě Olivových Pardubic. Spojenost bohužel není, výkonnostně jsme zápas zvládli, výsledkově už bohužel ne
Soupeři gratulace k postupu do další fáze.
Abych řekl pravdu tak jsem s postupem ani moc nepočítal, pentle jsou u mě poslední dobou velká loterie a tentokrát to vyšlo.
Finále v mojí první učasti v tomto turnaji je polovičním uspěchem,ted už jen vyhrát poslední zápas a je to na 100%
mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 2 ACS Pardubice 135 - 142
Na to co předvádějí hosté nemám, ale ostudu jsem neudělal.
Gratulace.
Dobré finále z obou stran,ale přece jen o trochu lepší kvalita našich stárnoucích hráčů rozhodla.
Uspěšná turnajová sezona pokračuje,...kdo bude další,...že by Stratovarius Cup