Proč??? 140 zase nikdepalo wrote:Teď jsem na ty výkony čuměl - ses zbláznil,ne ???ps2512 wrote:Dynamo Oleksovice 4 - 3 Šutrteam
výkony: 139 - 139
Štěstíčko při nás stálo![]()
Jsme rázem 1. a čekají nás Orli z Týnce.......hodně těžký to bude

Moderator: Czech Moderators
Proč??? 140 zase nikdepalo wrote:Teď jsem na ty výkony čuměl - ses zbláznil,ne ???ps2512 wrote:Dynamo Oleksovice 4 - 3 Šutrteam
...si piš !!!Milko wrote:Končíme...![]()
The Last Mohycan 0 - 1 berušky
- berušky sme nesfúkli o tri góly, naopak už tradične sme prehrali a lúčime sa s turnajom...pevne veríme, že budúci ročník i napriek slabým výkonom nás domáci pán opäť pozve
Já vím,žes už to zahrál.Já Tě špiónuju...ps2512 wrote:Proč??? 140 zase nikdepalo wrote:Teď jsem na ty výkony čuměl - ses zbláznil,ne ???ps2512 wrote:Dynamo Oleksovice 4 - 3 Šutrteam
když nálada povyleze na těch 100 a budou hrát kluci 100/100....tak by z toho mohl být zajímavý výkon, ještě aby se podařilo dojednat toho obránce a bude to dobrýpalo wrote: Já vím,žes už to zahrál.Já Tě špiónuju...
Jdu Ti ho vyfouknout !ps2512 wrote:když nálada povyleze na těch 100 a budou hrát kluci 100/100....tak by z toho mohl být zajímavý výkon, ještě aby se podařilo dojednat toho obránce a bude to dobrýpalo wrote: Já vím,žes už to zahrál.Já Tě špiónuju...
zkuspalo wrote:Jdu Ti ho vyfouknout !ps2512 wrote:když nálada povyleze na těch 100 a budou hrát kluci 100/100....tak by z toho mohl být zajímavý výkon, ještě aby se podařilo dojednat toho obránce a bude to dobrýpalo wrote: Já vím,žes už to zahrál.Já Tě špiónuju...
Už máš smůlu, ale neslevil ani cent dacan jedenpalo wrote:Jdu Ti ho vyfouknout !ps2512 wrote:když nálada povyleze na těch 100 a budou hrát kluci 100/100....tak by z toho mohl být zajímavý výkon, ještě aby se podařilo dojednat toho obránce a bude to dobrýpalo wrote: Já vím,žes už to zahrál.Já Tě špiónuju...
To jste se dohodli,nebo měl nastavenou částku na okamžitý přestup?ps2512 wrote:Už máš smůlu, ale neslevil ani cent dacan jedenpalo wrote: Jdu Ti ho vyfouknout !
Měl nastavenou částku od rána, ale chtěl jsem za míňpalo wrote:To jste se dohodli,nebo měl nastavenou částku na okamžitý přestup?ps2512 wrote:Už máš smůlu, ale neslevil ani cent dacan jedenpalo wrote: Jdu Ti ho vyfouknout !
A měls lepoxy,že Ti ho fakt vyfouknu,taks to radši dal,ne ?ps2512 wrote:Měl nastavenou částku od rána, ale chtěl jsem za míňpalo wrote: To jste se dohodli,nebo měl nastavenou částku na okamžitý přestup?
Nakonec sem se se rozhodl,že pujdu do zápasu naplno a je z toho krásný výkon 142. Na mojí straně byl i fakt,že už nehraju pohár.Dajo wrote:6.kolo
FC Trabant : ACS Pardubice 1 : 2 ( 0:0 ) 136:142
Na taký výkon ako dnes predviedli Oliwovi borci jednoducho nemáme a zaslúžene sa lúčime s pohárom už v základnej skupine.Gratulujeme Pardubiciam k postupu.
Škoda,podávali sme solídne výkony a bohužiaľ nevyhrali sme ani raz.
To ne, byl jsem ochotnej dát i tu cenu kup teď ale když v tu chvíli byl za 6....tak jsem zkoušel zda mi ho za 7,5 nechá......když mě odepsal tak už mě borec přehazoval na 8palo wrote:A měls lepoxy,že Ti ho fakt vyfouknu,taks to radši dal,ne ?ps2512 wrote:Měl nastavenou částku od rána, ale chtěl jsem za míňpalo wrote: To jste se dohodli,nebo měl nastavenou částku na okamžitý přestup?![]()
![]()
Já kupuju skoro výhradně na okamžitý přestup,nemám nervy na to,aby mi ho vždycky v poslední chvíli někdo vyfoukl...ps2512 wrote:To ne, byl jsem ochotnej dát i tu cenu kup teď ale když v tu chvíli byl za 6....tak jsem zkoušel zda mi ho za 7,5 nechá......když mě odepsal tak už mě borec přehazoval na 8palo wrote: A měls lepoxy,že Ti ho fakt vyfouknu,taks to radši dal,ne ?![]()
![]()
To mi vykládej...oliwapol wrote:
Nakonec sem se se rozhodl,že pujdu do zápasu naplno a je z toho krásný výkon 142. Na mojí straně byl i fakt,že už nehraju pohár.
Ale co to koukám,kdo nás čeká v osmifinále,hmmm ....