POHODA XXXIV - Oliwa obhájil!!! a stále sedí na trůnu.

Moderator: Czech Moderators

PaToM
Member of the Soccer Project Association

Re: poslední POHODA XXX - aktualizováno

Post by PaToM »

Mazzy wrote:Hups, tak to nemá chybu. :mrgreen:
Dokonalej překlep, krásný Palo. To jsem si vůbec neuvědomil. :oops: :wink:
Tak už aj palo je krásny. Sa nezdáš, Mazzy...

No ale aby som nepísal iba blbosti - je super, že sme sa dostali až tak, kam sme sa dostali. Žiaľ, pre prestavujúci káder a mnoho povinností v škole ani nebol čas sa venovať turnaja, takže som ani nepostrehol, že som sa dostal tak ďaleko a až včera som si všimol tie chutné obrázky. :)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Mazzy

Post by Mazzy »

PaToM wrote:
Mazzy wrote:Hups, tak to nemá chybu. :mrgreen:
Dokonalej překlep, krásný Palo. To jsem si vůbec neuvědomil. :oops: :wink:
Tak už aj palo je krásny. Sa nezdáš, Mazzy...

No ale aby som nepísal iba blbosti - je super, že sme sa dostali až tak, kam sme sa dostali. Žiaľ, pre prestavujúci káder a mnoho povinností v škole ani nebol čas sa venovať turnaja, takže som ani nepostrehol, že som sa dostal tak ďaleko a až včera som si všimol tie chutné obrázky. :)
No pěkně to tu rozjíždím. :mrgreen:
Raději už nebudu oslovovat, nebo se to tu zvrhne v něco nekontrolovatelného. :mrgreen:
Patome chybělo málo a byl jsi ve čtvrtfinále.
No Boost

Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Mantel je vonku a ide sa ďalej. A díky Michalovi Kechalovi za luxusný live report zo zápasu :mrgreen: :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Mazzy

Post by Mazzy »

O víkendu udělám aktualizaci.
No Boost

Image
Mazzy

Post by Mazzy »

Image

Skupina A.: Je dohrána a jejím vítězem se stal Schlafsack. Prošel celým turnajem bez ztráty květinky a všechny soupeře vyřadil v normální hrací době. V semifinále si poradil i s Dajem, který byl favoritem skupiny A.

Skupina B.: Je v semifinálové fázi. Zatím všichni favoriti v čele s Hippem se tam poskládali. (Dokonce i moje maličkost se tam s velikým štěstím prokousala). :mrgreen: Jen Mantel měl smůlu, že na narazil na Hippa již v osmifinále.

Střelci: Zatím tři nejlepší střelci.
1. Ki-Hyung Choi (Schlafsack) = 6
2. Ryoichi Naruoka (TJ Příbram) = 5
3. Andrea Vannucchi (1.SK Carl Kozojídky) = 5
Mazzy

Re: poslední POHODA XXX - A - (SCHLAFSACK), B - semifinále

Post by Mazzy »

Image

Tak finále skupiny B je již nalosováno. Bude to záležitost Áčkařů. Hippa a Hajase. Myslým, že to bude vyrovnané utkání i když mírný favorit je Hippo.
oliwapol

Re: poslední POHODA XXX - A - (SCHLAFSACK), B - finále

Post by oliwapol »

Prej mírný favorit hippo :roll: :lol:
ACS Pardubice
hajas
Team Manager

Post by hajas »

oliwapol wrote:Prej mírný favorit hippo :roll: :lol:
to asi aby mě neurazil :mrgreen: Tak to řeknu sám: ve finále jsem jasný outsider, který se tam ani nezasloužil dostat :)
manažer hajas z týmu Real Pilsen
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

hajas wrote: to asi aby mě neurazil :mrgreen: Tak to řeknu sám: ve finále jsem jasný outsider, který se tam ani nezasloužil dostat :)
Pokiaľ si sa do toho finále nedostal ako Kórejci do semifinále MS v 2002 či Gréci k titulu ME v 2004, tak si tam zaslúžiš byť :wink:
...new beginning...

Mazzy

Post by Mazzy »

No je pravda, že projít do finále s jedinou čistou výhrou jsem ještě neviděl, ale jedno je jisté. Pokud dojde na penalty, tak vítěz je jasný (Hajas). :mrgreen:
No Boost

Image
hajas
Team Manager

Post by hajas »

Mazzy wrote:No je pravda, že projít do finále s jedinou čistou výhrou jsem ještě neviděl, ale jedno je jisté. Pokud dojde na penalty, tak vítěz je jasný (Hajas). :mrgreen:
Ukopat další remízu se podle očekávání nepovedlo, soupeři gratuluji k zaslouženému vítězství :) Děkuji pořadateli za bravurně odvedenou práci co se týče grafiky turnajového pavouka a tiše doufám, že si ten konec tradičního turnaje nakonec rozmyslel... :wink: :)
manažer hajas z týmu Real Pilsen
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Pekné (semi)finále. Som rád, že som potvrdil úlohu favorita a Hajasovi nedoprial štvrté víťazstvo po penaltách :wink:
Od organizátora očakávam nejaké organizačné pokyny k odohraniu veľkého finále :)
...new beginning...

Mazzy

Post by Mazzy »

Image

Tak je to tu. Finále B ovládl tedy Hippo. Velká gratulace, ale ještě stále tu je Superfinále, kde se rozhodne o absolutním vítězi POHODY XXX.
Všem moc děkuji za účast v této opravdu vydařené POHODĚ. Velké díky patří také Palovi, který uspořádal skupinu A.
Moc jsem si to užil, jak po stránce blbnutí po nocích na grafice, tak po stránce herní.

Hippo je to prosté. SCHLAFSACK dostal pokyny a bude tě kontaktovat. Jakmile se dohodnete tak již nebude cesty zpět. :mrgreen: Já vše budu sledovat.
Hippopotamus

Re: poslední POHODA XXX - 1.8. 14:00 - SCHLAFSACK - Noldor

Post by Hippopotamus »

SCHLAFSACK 2 - 3 Noldor

výkony: 137 - 141
agresivita: 80 - 90 (rozhodca 74%)
redky: žiadne
zranenia: žiadne

Finálový zápas asi nepriniesol výkony, na aké sa čakalo.Súper šetril agresivitou kvôli prísnejšiemu rozhodcovi a ja - ako zvyčajne v piatok - som menal čas na nastavovanie zostáv, bolo to hodne na rýchlo, takže som len videl, že hrám akýsi priateľák...na ktorý nastúpilo prevažne céčko s nič-moc morálkou alebo zberači skúseností s nič-moc fyzičkou (ako to už v priateľákoch býva)...až dodatočne som si uvedomil, že to bolo finále Pohody. Radosť z víťazstva je o to väčšia :P

Priznávam, teraz si nie som istý, či sa má hrať aj odveta u mňa, tu na fóre nič nie je, môj súper mi o nej nič nepísal (alebo si aspoň ja nič nepamätám :oops: ), ale tak pre istotu som mu poslal pozvánku, a tak potenciálna odveta u mňa sa hrá dnes o 22:00.
...new beginning...

Mazzy

Re: poslední POHODA XXX - 1.8. 14:00 - SCHLAFSACK - Noldor

Post by Mazzy »

Hippopotamus wrote:SCHLAFSACK 2 - 3 Noldor

výkony: 137 - 141
agresivita: 80 - 90 (rozhodca 74%)
redky: žiadne
zranenia: žiadne

Finálový zápas asi nepriniesol výkony, na aké sa čakalo.Súper šetril agresivitou kvôli prísnejšiemu rozhodcovi a ja - ako zvyčajne v piatok - som menal čas na nastavovanie zostáv, bolo to hodne na rýchlo, takže som len videl, že hrám akýsi priateľák...na ktorý nastúpilo prevažne céčko s nič-moc morálkou alebo zberači skúseností s nič-moc fyzičkou (ako to už v priateľákoch býva)...až dodatočne som si uvedomil, že to bolo finále Pohody. Radosť z víťazstva je o to väčšia :P

Priznávam, teraz si nie som istý, či sa má hrať aj odveta u mňa, tu na fóre nič nie je, môj súper mi o nej nič nepísal (alebo si aspoň ja nič nepamätám :oops: ), ale tak pre istotu som mu poslal pozvánku, a tak potenciálna odveta u mňa sa hrá dnes o 22:00.
Omlouvám se za zpoždění, ale jsem teď v časovém presu. Aktualizuji vše o víkendu.
Jen info v rychlovce. Vítězem 30 POHODY se stává Hippo. Velká gratulace. Odveta se nekoná, vše proběhlo dle pravidel a není možné se odvolat. Prostě Hippo je to tvoje. :mrgreen:
O víkendu vše doplním.
No Boost

Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”