Po dnešku jsou známi všichni postupující,je čas se ohlédnout,jak jsem byl úspěšný ve svých prognózách:
skupina 1:
PROGNÓZA: Libo Team,přestože má nejstarší kádr v turnaji,skupinu vyhraje.Spolu s ním postoupí oliwa,Dajo s husicem ale budou hodně zlobit.
ÚSPĚŠNOST: maximální
100%
skupina 2:
PROGNÓZA: Ze skupiny postoupí oba nováčci - Kenjiho Queeni a No Boost.O postup se bude prát i The Reds,íčko si asi bude muset ještě počkat.
ÚSPĚŠNOST: Mazzy zůstal za očekáváním,postupuje The Reds.
50%
skupina 3:
PROGNÓZA: Skupina bude hodně vyrovnaná,postoupit může kdokoliv.Tipuju Orly Týnec a Jancefalogram.
ÚSPĚŠNOST: trefa !
100%
skupina 4:
PROGNÓZA: Brujeria postoupí z prvního místa,z bitvy o druhou příčku vyjde vítězně Foxir,na Homara zbude třetí místo.Technica doplatí na akutní nedostatek středových hráčů a skončí poslední.
ÚSPĚŠNOST: postup jsem trefil,pouze Balda skončil před Homarem.
100%
skupina 5:
PROGNÓZA: Valcíři jsou jedním z hlavních favoritů a ve skupině problém mít nebudou.Cechie je sice papírově o něco silnější,než Team Herbalife,věříme ale Elovi !!!

FK Hash bude bez ambicí.
ÚSPĚŠNOST: důvěra v Ela byla oprávněná !
100%
skupina 6:
PROGNÓZA: Šutřík skupinu vyhraje,Milan se bude snažit péeskovi sebrat postup,ale oleksovický manažer už několikrát ukázal,že umí tahat zákulisními nitkami a postup zase ukope.Teda uplatí.
ÚSPĚŠNOST: opět trefa !
100%
skupina 7:
PROGNÓZA: acskncl se bude sice soustředit na ligu,přesto je pro mne jedním z hlavních favoritů a s přehledem postoupí.Koster se bude snažit dosáhnout na druhé místo,mantel si ale postup pohlídá.Barca Nyrany bude tentokrát ještě sbírat zkušenosti.
ÚSPĚŠNOST: i tady úspěšnost maximální
100%
skupina 8:
PROGNÓZA: Berušky jsou přes skromná prohlášení své manažerky favoritem turnaje,zvlášť pokud rezignovaly na dobré umístění v A divizi.No a my opět nebudeme stačit na Milka a skončíme třetí...
ÚSPĚŠNOST: Milko dělal menší rekonstrukci,tak jsem postup neuhodl,no ale nezlobím se...
50%