Zaujímavá myšlienka, odvolať sa proti vlastnému víťazstvu, to ma ešte asi nikdy nenapadloMazzy wrote:a není možné se odvolat. Prostě Hippo je to tvoje.![]()

Moderator: Czech Moderators
Zaujímavá myšlienka, odvolať sa proti vlastnému víťazstvu, to ma ešte asi nikdy nenapadloMazzy wrote:a není možné se odvolat. Prostě Hippo je to tvoje.![]()
Tak zrovna teba som porazil gólom z 80.minúty, čo až také prevalcovanie nie jeMazzy wrote:Překvapení se tedy nekonalo a Hippo všechny převálcoval, včetně naší maličkosti.
To sice ano, ale výkonem jsi mě převálcoval.Hippopotamus wrote:Tak zrovna teba som porazil gólom z 80.minúty, čo až také prevalcovanie nie jeMazzy wrote:Překvapení se tedy nekonalo a Hippo všechny převálcoval, včetně naší maličkosti.![]()
Btw. nemohol by som ako víťaz vidieť tú svoju slečnu aj bez tých bielych táng?
Vzhľadom na prvé slovíčko v názve tohto topicu vyznieva to "snád příště" dosť beznádejneMazzy wrote:ale tato dívenka má jen fotečky ve spodním prádle. Snad příště.
Já vím, ale pokud ještě rok v SP vydržím, tak se POHODA na začátku léta znovu rozjede. Jen teď na ni nebudu mít vůbec čas. Proto jsem pronesl to příště.Hippopotamus wrote:Vzhľadom na prvé slovíčko v názve tohto topicu vyznieva to "snád příště" dosť beznádejneMazzy wrote:ale tato dívenka má jen fotečky ve spodním prádle. Snad příště.
Mazzy, ale topic pre áčko už existuje a je trošku indeMazzy wrote:Tak přesně jak jsem předpokládal. Divize A je letos hodně vyrovnaná a je radost sledovat přetlačovanou o každý bodík. Hippo a Remedy se trošičku zadrhli. Nejlépe to rozjela Sexy kotě s Berunama. Je to fakt paráda sledovat. Doporučuji.
Vím, mám to již přepsané a určitě to opravím. Děkuji za info.Hippopotamus wrote:Mimochodom, Mazzy, v úvodnom príspevku tohto topicu máš, že 30. Pohoda bola pre 32 tímov, ale ja mám taký pocit, že bola pre 64
a k začiatku pohody sa nevyjadríš?Mazzy wrote:Vím, mám to již přepsané a určitě to opravím. Děkuji za info.Hippopotamus wrote:Mimochodom, Mazzy, v úvodnom príspevku tohto topicu máš, že 30. Pohoda bola pre 32 tímov, ale ja mám taký pocit, že bola pre 64
Ještě ne. Blíží se to však neboj.MilanSLOVAKIA wrote:a k začiatku pohody sa nevyjadríš?Mazzy wrote:Vím, mám to již přepsané a určitě to opravím. Děkuji za info.Hippopotamus wrote:Mimochodom, Mazzy, v úvodnom príspevku tohto topicu máš, že 30. Pohoda bola pre 32 tímov, ale ja mám taký pocit, že bola pre 64