V prvé řadě gratuluji k postupu do fináleSexton wrote:Tak jsem asi katem,sorry,ale kdosi tu psal ze na me vsadil ze budu ve finale,tak tomuto borci skladam poklonu

Ještě jednou gratulka k postupu a hodně štěstí ve finále a zkus Hipa porazit

Moderator: Czech Moderators
V prvé řadě gratuluji k postupu do fináleSexton wrote:Tak jsem asi katem,sorry,ale kdosi tu psal ze na me vsadil ze budu ve finale,tak tomuto borci skladam poklonu
A ja som dal na teba all in...šutr wrote:V prvé řadě gratuluji k postupu do fináleSexton wrote:Tak jsem asi katem,sorry,ale kdosi tu psal ze na me vsadil ze budu ve finale,tak tomuto borci skladam poklonu. Nejprve jsem zkušeně vsadil dvojku na sebe a v předzápasovém shlédnutí Tvého týmu jsem zjistil, že ono to asi jen tak lehké nebude
![]()
. Očekával jsem vyrovnaný zápas, do kterého nejspíš zasáhne rozhodčí, ale i ta červená přišla později-takže zápas až tak neovlivnila. Taky jsem uvažoval, zda bych neudělal výměnu, ale vzhledem k tomu že ve finále čekal nezdolatelný Hipo, jsem tuto možnost i po dohodě
s Milkem zrušil.
Promiň, snažil jsem seGeorgeTT wrote:A ja som dal na teba all in...šutr wrote:V prvé řadě gratuluji k postupu do fináleSexton wrote:Tak jsem asi katem,sorry,ale kdosi tu psal ze na me vsadil ze budu ve finale,tak tomuto borci skladam poklonu. Nejprve jsem zkušeně vsadil dvojku na sebe a v předzápasovém shlédnutí Tvého týmu jsem zjistil, že ono to asi jen tak lehké nebude
![]()
. Očekával jsem vyrovnaný zápas, do kterého nejspíš zasáhne rozhodčí, ale i ta červená přišla později-takže zápas až tak neovlivnila. Taky jsem uvažoval, zda bych neudělal výměnu, ale vzhledem k tomu že ve finále čekal nezdolatelný Hipo, jsem tuto možnost i po dohodě
s Milkem zrušil.
Sranda je, že zrovna pri tej 148čke ma prvýkrát napadlo (a to je už 2. ročnník tejto tipovačky), či to niekto nepochopí tak, že platí aj penalta v prípadnom rozstrele. Ale reku, to musí byť každému jasné, že je to len pre základnú dobu a nikoho už okrem mňa taká kravina ani nenapadne, a ono ajhľaPaTTTTrick wrote: Doufám, že varianta 148 penalta se počítá jen v základní době.. pak mi aspon třetí tiket vyšel
Jak nezdolateľný? Taký Palo ma vo finále Sranda cupu sfúkol jak malinušutr wrote:Taky jsem uvažoval, zda bych neudělal výměnu, ale vzhledem k tomu že ve finále čekal nezdolatelný Hipo, jsem tuto možnost i po dohoděs Milkem zrušil.
Ďakujem, že mi držíš palcešutr wrote:Ještě jednou gratulka k postupu a hodně štěstí ve finále a zkus Hipa porazit
Léta praxe...Hippopotamus wrote:Jak nezdolateľný? Taký Palo ma vo finále Sranda cupu sfúkol jak malinušutr wrote:Taky jsem uvažoval, zda bych neudělal výměnu, ale vzhledem k tomu že ve finále čekal nezdolatelný Hipo, jsem tuto možnost i po dohoděs Milkem zrušil.
![]()
Diky za gratulaci,je nemozne Hippa porazit jedine ze by postavil D mancaft.Jinak k tomu zapasu,ja osobne si myslim,ze kdyby se ti nezranilo to LF tak me semelesšutr wrote:V prvé řadě gratuluji k postupu do fináleSexton wrote:Tak jsem asi katem,sorry,ale kdosi tu psal ze na me vsadil ze budu ve finale,tak tomuto borci skladam poklonu. Nejprve jsem zkušeně vsadil dvojku na sebe a v předzápasovém shlédnutí Tvého týmu jsem zjistil, že ono to asi jen tak lehké nebude
![]()
s Milkem zrušil.
Keď sa pozerám na tú zátvorku, niečo ti na výsledku nesedíMccgrady wrote:Aktuální stavy kont před finálem
Sexton 100 (100-100+429+100)
A kdo bude pouzivat selsky rozum,jako ja si vsadi 1Hippopotamus wrote:Teraz som si všimol, že hneď v prvom tipe (č.149) sú kurzy trochu nelogicky spravené, ale už to nechám tak, v každom prípade, tí, čo veríte Kennymu, radšej si tipnete, že Kenny proste vyhrá, akože vyhrá špeciálne po penaltách