V poslední představované skupině máme dva nováčky , já vítám především gea75.
čím jsem si zasloužil takovou pozornost? jako sponzor?

Moderator: Czech Moderators
Nováček turnaje - ůčastník fora - to byla povinnostgeo75 wrote:
čím jsem si zasloužil takovou pozornost? jako sponzor?
no je pravda,že když píšu statistiku skupin,tak procházím kádry učastníků a u Tebe jsem trošku kulel očkama nad skladbou mančaftugeo75 wrote:ahááá, tak to jo, je fakt, že jsem se teď do sp trochu opřel, ale jsem ostuda, hraju déle než většina zde přítomných a nejvýše jsem se dostal do F, holt neumím obchodovat a nastavuji podle intuice, nemám možnost použít podpůrné programy. ale nebojte, makám na tom.
koukal jsem,hlavně ty prachy chyběj .....což zvyšuje tvůj kredit v očích ostatních manažerů,že i za poslední prachy si jdeš s přáteli kopnout turnajgeo75 wrote:tss, neodsuzuj moje sociální cítění, starouše si, bohužel, musím nechat, teď jsem v takové patové situaci, není koho prodat a není za co kupovat.
Ještě je tu varianta č.2 . Pokud budu chtít pohárek, tak ho stejně budu muset porazit. Takže je jedno, kdy to budu muset udělat a pokud to nevyjde, tak alespoň začne přestavba dříve.pupajdi13 wrote: Fc Mantel
Husičova 11
slavie praga
CF POLI IASI
Na druhé straně čeká hladový Mantel a zaručeně se bude chtít Hernánovi vyhnout , husič by naopak měl být tím,kdo na Hernána narazí v play-off.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak to jsem zvědavej, které místo na mě zbyde. Na postup to zatím vypadá, ale pak bude opět konečná stanicemantel wrote:Ještě je tu varianta č.2 . Pokud budu chtít pohárek, tak ho stejně budu muset porazit. Takže je jedno, kdy to budu muset udělat a pokud to nevyjde, tak alespoň začne přestavba dříve.pupajdi13 wrote: Fc Mantel
Husičova 11
slavie praga
CF POLI IASI
Na druhé straně čeká hladový Mantel a zaručeně se bude chtít Hernánovi vyhnout , husič by naopak měl být tím,kdo na Hernána narazí v play-off.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak u nás se to zatím rýsuje jasně, vypadá to, že Pupajdimu vyjde tip na 100%. Jinak stále váhám, jestli hrát o první místo ve skupině nebo ne. Potřeboval bych posílit na postu LB, pokud se mi to nepovede, tak se budu snažit Hernánovi vyhnout. Pokud nějakou takovou posilu najdu (LB +73, 12-24% agr.), tak ho vyzvu co nejdřívehusic wrote:Tak to jsem zvědavej, které místo na mě zbyde. Na postup to zatím vypadá, ale pak bude opět konečná stanicemantel wrote:Ještě je tu varianta č.2 . Pokud budu chtít pohárek, tak ho stejně budu muset porazit. Takže je jedno, kdy to budu muset udělat a pokud to nevyjde, tak alespoň začne přestavba dříve.pupajdi13 wrote: Fc Mantel
Husičova 11
slavie praga
CF POLI IASI
Zapas byl velmi vyrovnany i diky tomu, ze jsem dohraval v deseti. Nicmene v odvete si budu davat pozor, neceka me zadny lehky zapas.koster wrote:Libo Team : Wellweak 3:2 (137:135)
Chtěl sem překvapit i podruhé a odvést si domů bod, ale soupeř zahrál lépe a tak je z toho prohra. S obhajobou kopačky nejlepšího střelce Druryho to taky nevypadá moc dobře, protože ve třetí skupině se pořádají střelecké hody do sítě Bobanů a Šlechty. Ale nás těší i to , že se prosazuje i v této těžké skupině a na kontě má už 4 zásahy.