Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

geo75
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 19_- vítěz MikeF -

Post by geo75 »

pupajdi13
V poslední představované skupině máme dva nováčky , já vítám především gea75.

čím jsem si zasloužil takovou pozornost? jako sponzor? :lol:
Macropus Ultras Mania FC

Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

geo75 wrote:
čím jsem si zasloužil takovou pozornost? jako sponzor? :lol:
Nováček turnaje - ůčastník fora - to byla povinnost :wink:

Největší sponzor jsem ale bezkonkurenčně já , já to topím jak SP prachama , tak i pravýma kačkama :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
geo75

Post by geo75 »

ahááá, tak to jo, je fakt, že jsem se teď do sp trochu opřel, ale jsem ostuda, hraju déle než většina zde přítomných a nejvýše jsem se dostal do F, holt neumím obchodovat a nastavuji podle intuice, nemám možnost použít podpůrné programy. ale nebojte, makám na tom. :D
Macropus Ultras Mania FC

Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

geo75 wrote:ahááá, tak to jo, je fakt, že jsem se teď do sp trochu opřel, ale jsem ostuda, hraju déle než většina zde přítomných a nejvýše jsem se dostal do F, holt neumím obchodovat a nastavuji podle intuice, nemám možnost použít podpůrné programy. ale nebojte, makám na tom. :D
no je pravda,že když píšu statistiku skupin,tak procházím kádry učastníků a u Tebe jsem trošku kulel očkama nad skladbou mančaftu 8) ,ale jak říkáš,ted ses do toho opřel a ty to pročistíš :wink:
geo75

Post by geo75 »

tss, neodsuzuj moje sociální cítění, starouše si, bohužel, musím nechat, teď jsem v takové patové situaci, není koho prodat a není za co kupovat. :wink:
Macropus Ultras Mania FC

Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

geo75 wrote:tss, neodsuzuj moje sociální cítění, starouše si, bohužel, musím nechat, teď jsem v takové patové situaci, není koho prodat a není za co kupovat. :wink:
koukal jsem,hlavně ty prachy chyběj .....což zvyšuje tvůj kredit v očích ostatních manažerů,že i za poslední prachy si jdeš s přáteli kopnout turnaj :wink:
mantel

Post by mantel »

pupajdi13 wrote: Fc Mantel
Husičova 11
slavie praga
CF POLI IASI

Na druhé straně čeká hladový Mantel a zaručeně se bude chtít Hernánovi vyhnout , husič by naopak měl být tím,kdo na Hernána narazí v play-off.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ještě je tu varianta č.2 . Pokud budu chtít pohárek, tak ho stejně budu muset porazit. Takže je jedno, kdy to budu muset udělat a pokud to nevyjde, tak alespoň začne přestavba dříve.
geo75

Post by geo75 »

tak jsem dneska chtěl překvapit a překvapil někdo jiný. balda dal zatím nejlepší výkon, bohužel zrovna proti mě, u mě doma byl lepší o jediný bod a zvítězil 3:4. přitom už jsem vedl 3:0. holt jediná možnost - se učit, se učit, se učit. když mi v jatkách nestačil výkon lepší o 9, musím se zlepšit o 10. :)
Macropus Ultras Mania FC

Image
husic
Team President

Post by husic »

mantel wrote:
Husičova 11
slavie praga
CF POLI IASI

Na druhé straně čeká hladový Mantel a zaručeně se bude chtít Hernánovi vyhnout , husič by naopak měl být tím,kdo na Hernána narazí v play-off.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ještě je tu varianta č.2 . Pokud budu chtít pohárek, tak ho stejně budu muset porazit. Takže je jedno, kdy to budu muset udělat a pokud to nevyjde, tak alespoň začne přestavba dříve.
Tak to jsem zvědavej, které místo na mě zbyde. Na postup to zatím vypadá, ale pak bude opět konečná stanice :wink:
mantel

Post by mantel »

husic wrote:
mantel wrote:
Husičova 11
slavie praga
CF POLI IASI

Tak to jsem zvědavej, které místo na mě zbyde. Na postup to zatím vypadá, ale pak bude opět konečná stanice :wink:
Tak u nás se to zatím rýsuje jasně, vypadá to, že Pupajdimu vyjde tip na 100%. Jinak stále váhám, jestli hrát o první místo ve skupině nebo ne. Potřeboval bych posílit na postu LB, pokud se mi to nepovede, tak se budu snažit Hernánovi vyhnout. Pokud nějakou takovou posilu najdu (LB +73, 12-24% agr.), tak ho vyzvu co nejdříve :twisted: .
ps2512

Post by ps2512 »

Překvápko :mrgreen:
Dynamo Oleksovice 2 - 1 Primisimo FC
výkony: 126 - 124 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Dajo

Post by Dajo »

8.skupina

FC Trabant : lenochodi 5 : 2 ( 128 : 101 ) polčas 3:0

V tomto zápase sme potvrdili úlohu favorita a presvedčivo sme zvíťazili. 8)
Dajo
FK Laugaricio
koster

Post by koster »

Libo Team : Wellweak 3:2 (137:135)

Chtěl sem překvapit i podruhé a odvést si domů bod, ale soupeř zahrál lépe a tak je z toho prohra. S obhajobou kopačky nejlepšího střelce Druryho to taky nevypadá moc dobře, protože ve třetí skupině se pořádají střelecké hody do sítě Bobanů a Šlechty. Ale nás těší i to , že se prosazuje i v této těžké skupině a na kontě má už 4 zásahy.
Wellweak
Libo

Post by Libo »

koster wrote:Libo Team : Wellweak 3:2 (137:135)

Chtěl sem překvapit i podruhé a odvést si domů bod, ale soupeř zahrál lépe a tak je z toho prohra. S obhajobou kopačky nejlepšího střelce Druryho to taky nevypadá moc dobře, protože ve třetí skupině se pořádají střelecké hody do sítě Bobanů a Šlechty. Ale nás těší i to , že se prosazuje i v této těžké skupině a na kontě má už 4 zásahy.
Zapas byl velmi vyrovnany i diky tomu, ze jsem dohraval v deseti. Nicmene v odvete si budu davat pozor, neceka me zadny lehky zapas.
39th season - F.179
Image
Image
Azor

Post by Azor »

Bohemians 1905 - Baníček 1:0 V:129-127

Tak s touto prohrou panuje hrubá nespokojenost... Situace začíná být kritická, neb máme po 2.kolech 0 bodů :? Ale snad se ještě naši vlci schopí a dají aspoň to 2.místo :twisted:
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”