acskncl. Mám tě na seznamu, ale nemůžu tě pozvat. Asi máš plno.acskncl wrote:Klidne se pridame mezi sponzory

Moderator: Czech Moderators
acskncl. Mám tě na seznamu, ale nemůžu tě pozvat. Asi máš plno.acskncl wrote:Klidne se pridame mezi sponzory
Já jsem tě normálně neměl v seznamu Draho, což je zvláštní. Proto ta opožděná pozvánka.Draha wrote:Taky bych si zahrál
Azore ty jsi smázl účet, nebo máš nějaký nový? Nemůžu tě najít.Azor wrote:I já
díky, přijatoMazzy wrote:Já jsem tě normálně neměl v seznamu Draho, což je zvláštní. Proto ta opožděná pozvánka.Draha wrote:Taky bych si zahrálSorry
Manažer azor a tým Banik 1922Mazzy wrote:Azore ty jsi smázl účet, nebo máš nějaký nový? Nemůžu tě najít.Azor wrote:I já
Nemam plno,hraju 5 turnaju a muzu 9,na mem prijimaci chyba neni asi to chce doplnit kontakt list na tvem vysilaci.Mazzy wrote:acskncl. Mám tě na seznamu, ale nemůžu tě pozvat. Asi máš plno.acskncl wrote:Klidne se pridame mezi sponzory
Budu se snažit.Draha wrote:díky, přijatoMazzy wrote:Já jsem tě normálně neměl v seznamu Draho, což je zvláštní. Proto ta opožděná pozvánka.Draha wrote:Taky bych si zahrálSorry
tak nějakou pěknou skupinu na rozehrání, ať tu náladu stihnu dohnat
Mám tě.Azor wrote:Manažer azor a tým Banik 1922Mazzy wrote:Azore ty jsi smázl účet, nebo máš nějaký nový? Nemůžu tě najít.Azor wrote:I já
Máš pravdu. Moje chyba. Posláno.acskncl wrote:Nemam plno,hraju 5 turnaju a muzu 9,na mem prijimaci chyba neni asi to chce doplnit kontakt list na tvem vysilaci.Mazzy wrote:acskncl. Mám tě na seznamu, ale nemůžu tě pozvat. Asi máš plno.acskncl wrote:Klidne se pridame mezi sponzory
Děkuji Palo.palo wrote:moc pěkné!![]()
ale ta protiskupina mi ten zážitek trochu kazí...
Je to tak Pali, všetky teami v protiskupine sú nad tvoje silypalo wrote:moc pěkné!![]()
ale ta protiskupina mi ten zážitek trochu kazí...