FK Laugaricio už na viac nemá a nebude.tomkycz wrote:Litomerice losers Club de Fotbal 1 - 0 FK Laugaricio
ještě jsme zabojovalivýkony hanebné, 135:131...

Moderator: Czech Moderators
FK Laugaricio už na viac nemá a nebude.tomkycz wrote:Litomerice losers Club de Fotbal 1 - 0 FK Laugaricio
ještě jsme zabojovalivýkony hanebné, 135:131...
No, tak jak se říká, všechno zlé je pro něco dobré, i přes tento velký "zářez" od Pana Randoma, mě kluci dokázali že dokáží atakovat i naši bájnou hranici 140, kdyby byla zaplá VDP, tak jsme ji vyrovnali a to je nyní na postu místo "starocha" s výkonem 70, mladší Baníkovec s výkonem 63, takže jde vidět, že Baníček nejde do kytek v SP (teda zatímmrakoplas44 wrote:Baníček 2 - 2 1FC Mrakoplaš
138 - 127
hmmmmmmmmmmmmmm
Jde vidět, že jsi si na srazu zase pripomel, jak se hraje SPmouven wrote:Tak po 3 kolech vedu skupinu bez ztráty bodíku a potvrzuju roli favorita a jdu si za prvním flekem, abych měl v pavoukovi lehčího soupeře.. I když to tam je samej tlAmÁk
prece ti pred Minci neodhlaim sve karty, ne? :pHippopotamus wrote: Podvazek: Hash Rohatsko 2 - 3 Noldor (142 - 144)
Takže v jednom dni sejmnúť víťaza áčka, bronzového z áčka a ešte aj finalistu z SP poháru, celkom luxus
mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 0 - 1 FC Juneau
Tak bohužel opět zůstaneme pouze ve skupině.
FC Juneau - Baníček 2:3 V:129-132mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 0 - 1 FC Juneau
určitě takový to číslo, jak mi říkal HippoAzor wrote:FC Juneau - Baníček 2:3 V:129-132mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 0 - 1 FC Juneau
tak ještě máš šanci, pokud náš soupeř v boji o postup prohraje v neděli s Husičem a porazíš o 2 gólyNicméně my svoji kůži nedáme lacino, postup by byl pro nás úspěch, po těch zpackaných prvních 3 utkání
P.S. zajímavý by bylo kdyby Husič vyhrál a tys nade mnou zvítězil 1:0, to bysme oba měli stejné body a stejné skóre 7:8Asi by něco rozhodovalo, nicméně se mi nechce hledat co by mělo rozhodovat
no to teda běž, protože když koukám, jak jsi hrál, tak to bych ti dala i jáfrankie_doparoma wrote:tluchuba mi dal bura..... odchazim do kanalu, spanembohem...
Niekedy z toho kanálu vylez aspoň na fórum, nech tu nie je nuda.Raduuza wrote:no to teda běž, protože když koukám, jak jsi hrál, tak to bych ti dala i jáfrankie_doparoma wrote:tluchuba mi dal bura..... odchazim do kanalu, spanembohem...![]()
A co já teď s tou skvělou výmluvou ???ps2512 wrote:to byl poslední hrdinskej čin mého týmu...stylová rozlučka