Tomkyč měl vubec hodně podařenej den.....nejdřív mě tu vysekl a o simulaci později jen tak cvičně vyhrál mojí Minci

Moderator: Czech Moderators
Moc děkujiiiiiiiMilko wrote:Raduzka plní úlohu čierneho koňa...
The Last Mohycan 1 - 1 4:5 p.k. FK Raduzza
Gratulujeme k postupu Raduzka. Držíme palce v ďalších bojoch
dík, ale ve finále ještě nejsme, Libo mi to může v pátek znepříjemnit....tomkycz wrote:gratulace drahovi i raduzce, zajímavé finále !!!
přesně tak, také děkuji, ale Prim není žádný začátečník, takže uvidíme, jak to dopadneDraha wrote:dík, ale ve finále ještě nejsme, Libo mi to může v pátek znepříjemnit....tomkycz wrote:gratulace drahovi i raduzce, zajímavé finále !!!
tak to se omlouvám libovi i primovi, že jsem je takhle nehezky odepsalDraha wrote:dík, ale ve finále ještě nejsme, Libo mi to může v pátek znepříjemnit....
Ona to byla z části moje chyba. Špatně jsem podal titulek. Tímto se také omlouvám Libovi a Primovi, za mírné odepsaní, snad mi to prominou.tomkycz wrote:tak to se omlouvám libovi i primovi, že jsem je takhle nehezky odepsalDraha wrote:dík, ale ve finále ještě nejsme, Libo mi to může v pátek znepříjemnit....draha to sice potvrdil, ale jinak to byl omyl, nějak jsem to špatně přečetl...