Moderator: Czech Moderators
Pokud máš dostatek hráče je to více než doporučeno.. klidně i 4 příteláky v jeden den...weissvladko wrote:diky a jedna otazockaje dobre hrat dva priatelaky v jeden den :.... diky
Zopár by som dal, uvidím, ako to budem stíhať časovo (na nastavovanie taktík počas školy a pod.) čiže koľko ich budem môcť prijať. Ale aspoň 5 doma a 5 vonku určite.Netris1 wrote:Jednou mi tenhle topic pomohl, tak to vyzkouším znovu:
Nezahrál by si někdo ten příští volný týden přáteláky doma a venku? Třeba 10, nebo víc. To je jedno
Ok, tak mi pošli 5 pozvánek, já ti pak taky pošluPaToM wrote:Zopár by som dal, uvidím, ako to budem stíhať časovo (na nastavovanie taktík počas školy a pod.) čiže koľko ich budem môcť prijať. Ale aspoň 5 doma a 5 vonku určite.Netris1 wrote:Jednou mi tenhle topic pomohl, tak to vyzkouším znovu:
Nezahrál by si někdo ten příští volný týden přáteláky doma a venku? Třeba 10, nebo víc. To je jedno
máš to přijatézevfifefif wrote:Týmu, který přijme pozvánku na poolu dnes v 22:00 týmu Lenciugas (manažer Arielka, divize C.5), tomu já přijmu 3 pozvánky k přátelskýmu zápasu.
Dost mi na tom záleží, protože zítra ho musím v lize porazit a potřebuju, aby měli jeho hráči nízkou fyzičku, popř. morálku.
jáWoko wrote:Tak to zkusím tady, protože pool je teď pro mě nulová možnost...
Hledám kohokoli (nejlíp z divizí E-F), kdo by chtěl hrát trochu pravidelněji přáteláky doma/venku...
Měl by to být někdo, kdo neplánuje příliš dopředu a přáteláky bude přijímat a posílat max 2-3 vpřed...
Najde se někdo???
Rád sa pridám do trojky.puzzle wrote:jáWoko wrote:Tak to zkusím tady, protože pool je teď pro mě nulová možnost...
Hledám kohokoli (nejlíp z divizí E-F), kdo by chtěl hrát trochu pravidelněji přáteláky doma/venku...
Měl by to být někdo, kdo neplánuje příliš dopředu a přáteláky bude přijímat a posílat max 2-3 vpřed...
Najde se někdo???
Každýmu jsem poslal po jedný pozvánce... Přijímám pozvánky od středy dál...Woko, puzzle , PaToM, Netris