tak to je víc než jisté,my jsme si souzeni...Ataner wrote:Hlavně né do skupiny zase..

Moderator: Czech Moderators
tak to je víc než jisté,my jsme si souzeni...Ataner wrote:Hlavně né do skupiny zase..
Hm dobré vyhlídky do budoucna..tak já běžím posilovat..palo wrote:tak to je víc než jisté,my jsme si souzeni...Ataner wrote:Hlavně né do skupiny zase..
Ano ano, jsme tu a jdeme pro pohárekpalo wrote:Tak se nám to tu schází,dalším účastníkem sám ps2512 se svým Dynamem![]()
![]()
![]()
Ale to se nám to schází..ps2512 wrote:Ano ano, jsme tu a jdeme pro pohárekpalo wrote:Tak se nám to tu schází,dalším účastníkem sám ps2512 se svým Dynamem![]()
![]()
![]()
Tak já se budu snažit vydržet do toho finále abych ho tě viděl...ps2512 wrote:Nepobudu tu ale asi moc dlouho.....do konce skupin a pak......................................................................do finále
splněno,stačí si říct...Milko wrote:Ďakujem palovi za pozvánku. No keď som už tu, tak by som poprosil do skupiny bracha Daja z FC Trabant. Mám mu čo vracať zo Šutrcupu...
Ty čarodej...palo wrote:splněno,stačí si říct...Milko wrote:Ďakujem palovi za pozvánku. No keď som už tu, tak by som poprosil do skupiny bracha Daja z FC Trabant. Mám mu čo vracať zo Šutrcupu...![]()
![]()
Jak chceš.Milko wrote:Ty čarodej...palo wrote:splněno,stačí si říct...Milko wrote:Ďakujem palovi za pozvánku. No keď som už tu, tak by som poprosil do skupiny bracha Daja z FC Trabant. Mám mu čo vracať zo Šutrcupu...![]()
![]()