Ty aby sis nerýpnulps2512 wrote:udělala....ale až vyprodáš to co mášmantel wrote:Nevím jestli by má účast udělala ostatním radost, ale pokud ano, tak bych si čutnul taky.![]()

Moderator: Czech Moderators
Ty aby sis nerýpnulps2512 wrote:udělala....ale až vyprodáš to co mášmantel wrote:Nevím jestli by má účast udělala ostatním radost, ale pokud ano, tak bych si čutnul taky.![]()
No chcel som pôvodne tento turnaj vyhrať, ale aj druhé miesto bude pekné...mantel wrote:Nevím jestli by má účast udělala ostatním radost, ale pokud ano, tak bych si čutnul taky.
Veru áno palo, trafil si klinec po hlavičkepalo wrote:Že ty chceš mít taky důležitý turnaj,co![]()
Na Slovensko to mám bllízko,tak nemůžu u vzniku chybět![]()
Ale teším, teším a ešte viac sa budem tešiť keď budú tvoji hráči odchádzať so sklonenými hlavami z nášho vzájomného zápasu...Dajo wrote:A na mňa sa netešíš![]()
Škoda Ataner-ko, tak snaď nabudúceAtaner wrote:U tebe si rád kopnu vždycky kámo ale bohužel máme narváno..
Myslím, že klidně můžeš (měl bys) počítat i Atanera, prostě časem se mu místo uvolní. Vlastně bys rozhodně měl počítat pro naplnění turnaje pro 16 lidí s tím, že pozvánek - i těm co se tu přihlásili - musíš rozeslat víc. Ne každý bude mít místo, ne každý bude mít peníze, atd...Milko wrote:Škoda Ataner-ko, tak snaď nabudúceAtaner wrote:U tebe si rád kopnu vždycky kámo ale bohužel máme narváno..Prípadne, ak by sa ti uvolnilo, daj okamžite vedieť
Tak to je sestava jako hrom...Koho chtít do skupiny???Mantel mě nedávno dvakrát seřezal,tak toho bych přenechal jinýmMilko wrote:Zoznam zatiaľ prihlásených teamov:
1) The Last Mohycan C.5
2) oldboys E.57
3) Chemtech D.26
4) Šutrteam B.3
5) CHEROKEE E.49
6) Dynamo Suomi C.1
7) Fc Mantel A
Baníček D.27
9) Stratovarius C.6
10) Dynamo Oleksovice B.1
11) FC Letenská šlechta B.3
12) berušky C.9
13) ZaX Team Ráj C.4
- máme ešte tri miesta voľné. No, ale kde je bracho FC TrabantŽe by dostal strach z týchto zvučných mien na zozname
![]()
Ale on sa prihlási, zatiaľ sa ešte niekde motká v robote a tvári sa, že maká...palo wrote:Tak to je sestava jako hrom...Koho chtít do skupiny???Mantel mě nedávno dvakrát seřezal,tak toho bych přenechal jinýmMilko wrote:Zoznam zatiaľ prihlásených teamov:
1) The Last Mohycan C.5
2) oldboys E.57
3) Chemtech D.26
4) Šutrteam B.3
5) CHEROKEE E.49
6) Dynamo Suomi C.1
7) Fc Mantel A
Baníček D.27
9) Stratovarius C.6
10) Dynamo Oleksovice B.1
11) FC Letenská šlechta B.3
12) berušky C.9
13) ZaX Team Ráj C.4
- máme ešte tri miesta voľné. No, ale kde je bracho FC TrabantŽe by dostal strach z týchto zvučných mien na zozname
![]()
.Myslel jsem že Dajo je dávno přihlášený,když se ptal jestli se na něj netěšíš.