ještě jedna věc není......to moje místoAtaner wrote:Děkujem takže vítěze máme,posledního taky,účastníky taky,máme i lamu a spamera....tak jsme asi komplet..Dajo wrote: Vážime si toho a JPD pridané na listinu.

Moderator: Czech Moderators
ještě jedna věc není......to moje místoAtaner wrote:Děkujem takže vítěze máme,posledního taky,účastníky taky,máme i lamu a spamera....tak jsme asi komplet..Dajo wrote: Vážime si toho a JPD pridané na listinu.
Nebo stačí obeslat pár nováčků..a trošku je zapojit i do turnajů..Milko wrote:Skús osloviť Á-čkarov...tí nebudú mať strach, ale len rešpekt....
Budem sa tešiť .oliwapol wrote:Vypadá to,že bych měl mít volné místo a tak bych si taky kopnul.
Neboj,dal som ťa na 16.miesto preto aby ťa nezbadali.Milko wrote:Dajo, obávam sa ,že to nenaplníš...kua, keď sa každý potencionálny záujemca pozrie, kto figuruje v zozname prihlásených na 16. mieste, dostane strach![]()
![]()
![]()
Skús osloviť Á-čkarov...tí nebudú mať strach, ale len rešpekt....
Cestu majú otvorenú a konkrétne týto na fórum chodia...Som toho názoru,že keď niekto chce , cestu si nájde.Ataner wrote: Nebo stačí obeslat pár nováčků..a trošku je zapojit i do turnajů..![]()
FBK Bassi TEAM
Tvaruzkynatvrdo
Honwill FC
CHelsea CF
Samoa FC
Veru tak, to je dobre...súper, u ktorého sme si istí, že bude body púšťať...Dajo wrote:To je dobre.šutr wrote:Mám místo
Kdo se to tu ozval, ten co bude do počtuMilko wrote:Veru tak, to je dobre...súper, u ktorého sme si istí, že bude body púšťať...Dajo wrote:To je dobre.šutr wrote:Mám místo
Myslím si, že ánošutr wrote:
Kdo se to tu ozval, ten co bude víťaz turnaja
Dajo, co to je tu za topic, že si tu tak vyskakuje slabučký céčkařMilko wrote:Myslím si, že ánošutr wrote:
Kdo se to tu ozval, ten co bude víťaz turnaja