POHODA XXXIV - Oliwa obhájil!!! a stále sedí na trůnu.
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: POHODA XX (rozlosovano)
Tak vcera jsme skoncili ucinkovani v POHODE. Bylo to nad nase sili i kdyz jsme se prali co to slo a do posledniho utkani drzeli sance na pripadny postup. Ale skupina byla nabyta tim nejlepsim co SP muze nabydnout a tak se loucime se cti. Dekuji vsem ve skupine za paradni souboje a preji mnoho zdaru v dalsich bojich Patrikovi a Sutrikovi.
1. Šutrteam - 11
2. PC Bonner - 8
3. FC Klokan - 6
4. No Boost - 6
1. Šutrteam - 11
2. PC Bonner - 8
3. FC Klokan - 6
4. No Boost - 6
Mazzy máš pravdu, do poslední kola boj! Nějaké bodíky si nám posbíral, ale naštěstí v konečném zúčtování nechyběli:-) Na druhou stranu Ty a Tvůj tým už nejste žádní SP názdárci:-) a porážek s Tebou bude jen přibývatMazzy wrote:Tak vcera jsme skoncili ucinkovani v POHODE. Bylo to nad nase sili i kdyz jsme se prali co to slo a do posledniho utkani drzeli sance na pripadny postup. Ale skupina byla nabyta tim nejlepsim co SP muze nabydnout a tak se loucime se cti. Dekuji vsem ve skupine za paradni souboje a preji mnoho zdaru v dalsich bojich Patrikovi a Sutrikovi.
1. Šutrteam - 11
2. PC Bonner - 8
3. FC Klokan - 6
4. No Boost - 6

Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
-
jo jo, byl to boj a do posledního kola to bylo otevřené.... já první dvě kola vypustil kvůli finálovému týdnu SP poháru, pak jsem dvě kola vyhrál a poslední dva zápasy jsem hrál doma, tak jsem si říkal, že to je pohoda v PohoděMazzy wrote:Tak vcera jsme skoncili ucinkovani v POHODE. Bylo to nad nase sili i kdyz jsme se prali co to slo a do posledniho utkani drzeli sance na pripadny postup. Ale skupina byla nabyta tim nejlepsim co SP muze nabydnout a tak se loucime se cti. Dekuji vsem ve skupine za paradni souboje a preji mnoho zdaru v dalsich bojich Patrikovi a Sutrikovi.
1. Šutrteam - 11
2. PC Bonner - 8
3. FC Klokan - 6
4. No Boost - 6

I já díky za pěkné souboje a snad se se Šutříkem potkáme ve finále

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
šutr wrote:Mazzy máš pravdu, do poslední kola boj! Nějaké bodíky si nám posbíral, ale naštěstí v konečném zúčtování nechyběli:-) Na druhou stranu Ty a Tvůj tým už nejste žádní SP názdárci:-) a porážek s Tebou bude jen přibývatMazzy wrote:Tak vcera jsme skoncili ucinkovani v POHODE. Bylo to nad nase sili i kdyz jsme se prali co to slo a do posledniho utkani drzeli sance na pripadny postup. Ale skupina byla nabyta tim nejlepsim co SP muze nabydnout a tak se loucime se cti. Dekuji vsem ve skupine za paradni souboje a preji mnoho zdaru v dalsich bojich Patrikovi a Sutrikovi.
1. Šutrteam - 11
2. PC Bonner - 8
3. FC Klokan - 6
4. No Boost - 6
Oh dekuji za poklonu. Toho si vazim Šutříku.

jo jo, byl to boj a do posledního kola to bylo otevřené.... já první dvě kola vypustil kvůli finálovému týdnu SP poháru, pak jsem dvě kola vyhrál a poslední dva zápasy jsem hrál doma, tak jsem si říkal, že to je pohoda v Pohodě .. no ale Mr. Random mě obě nechal i při lepších výkonech zremizovat a tak jsem se trochu bál, jestli se Ty nebo Klokan v závěrečném zápase nerozstřílíte a ještě mě na skore nepředběhnete... naštěstí remíza Vás vyřadila oba
I já díky za pěkné souboje a snad se se Šutříkem potkáme ve finále
No cekal jsem jak to se Sutrikem odehrajete a podle toho postavil tym. Po vasi remize vysvitla jiskricka nadeje, ale Klokan to bohuzel nevypustil jak sem doufal.

Technická:
Bral bych, že jsou ty týmy označené 5.místem na 6.místě (6.-8.) a týmy označené 6.místem na 9.místě (9.-10.)
Je divný, když napíšeš TOP 10 a člověk na spodku tabulky vidí dva týmy, které se dělí o 6.místo...
Tabulka střelců pěkná. Tedy ta druhá. S tou první se děláš zbytečně, ta nikoho nezajímá a stejně se každý dívá na tu pod ní. Ale když se s tím chceš dělat...
Bral bych, že jsou ty týmy označené 5.místem na 6.místě (6.-8.) a týmy označené 6.místem na 9.místě (9.-10.)
Je divný, když napíšeš TOP 10 a člověk na spodku tabulky vidí dva týmy, které se dělí o 6.místo...

Tabulka střelců pěkná. Tedy ta druhá. S tou první se děláš zbytečně, ta nikoho nezajímá a stejně se každý dívá na tu pod ní. Ale když se s tím chceš dělat...

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Jo rad se stim delam. Bavi me to.Big El wrote:Technická:
Je divný, když napíšeš TOP 10 a člověk na spodku tabulky vidí dva týmy, které se dělí o 6.místo...![]()

-
Teda ta prvni skupina to hodne brzdi. To je snad rekord. Ani v Bubnu sem nezazil tak dlouhe cekani na Tosu. 

-
Re: POHODA XX (už se čeká jen na 1.skupinu)
Tak vse je uzavreno a ted uz se nam rozjizdi osmifinale. Vsechna utkani jsou velmi vyrovnana a myslim, ze se mame na co tesit. Na vikend jedu pryc, ale az se vratim, tak provedu aktualizaci. Jeste pribyde dalsi slecna pro Ela a spol. 

Re: POHODA XX (osmifinále)
Za chvíli hrajem u Mantela. Sice naběhne Áčko, který bylo ušetřeno ranní lize, ale i tak bysme už zase potřebovali pomoc od Pana Randoma, abychom šli dále