azor cup XXXXIV: Winner is Gordon Condor

Moderator: Czech Moderators

Hadis
Member of the Soccer Project Association

Re: onula cup: Jubilejní 40.ročník se startovným 750 000 eur

Post by Hadis »

palo wrote:a nám nic nepřišlo... :roll:

Mě taky ne, to je za tu kritiku té ankety :mrgreen:
AC Had Bozak

mantel

Post by mantel »

Tak se za to nestyďte, že jste škrti a nechcete Hippovi přispět na posílení kádru. Kdyby jste byli kamarádi, tak se ihned přihlásíte jako já. :mrgreen:
palo

Post by palo »

mantel wrote:Tak se za to nestyďte, že jste škrti a nechcete Hippovi přispět na posílení kádru. Kdyby jste byli kamarádi, tak se ihned přihlásíte jako já. :mrgreen:
No jo,na Tebe ale nejspíš taky pár drobáků zbude.Když se přihlásím já tak budu sponzorovat nejen Hippa ale i Tebe... :mrgreen:
Image
mantel

Post by mantel »

palo wrote:
mantel wrote:Tak se za to nestyďte, že jste škrti a nechcete Hippovi přispět na posílení kádru. Kdyby jste byli kamarádi, tak se ihned přihlásíte jako já. :mrgreen:
No jo,na Tebe ale nejspíš taky pár drobáků zbude.Když se přihlásím já tak budu sponzorovat nejen Hippa ale i Tebe... :mrgreen:
Mně poráží kdekdo, stačí přísnější rozhodčí a porážím se dokonce sám. Viz dnešní liga, kde mně zařízlo černé prase s přísností 37%. Naštěstí to na body i tak stačilo. Takže se toho nebojte, já rozhodně překážka nebudu.
palo

Post by palo »

mantel wrote: Mně poráží kdekdo, stačí přísnější rozhodčí a porážím se dokonce sám. Viz dnešní liga, kde mně zařízlo černé prase s přísností 37%. Naštěstí to na body i tak stačilo. Takže se toho nebojte, já rozhodně překážka nebudu.
Evidentně neviděls moji dnešní ligu... :mrgreen:
Image
mantel

Post by mantel »

palo wrote:
mantel wrote: Mně poráží kdekdo, stačí přísnější rozhodčí a porážím se dokonce sám. Viz dnešní liga, kde mně zařízlo černé prase s přísností 37%. Naštěstí to na body i tak stačilo. Takže se toho nebojte, já rozhodně překážka nebudu.
Evidentně neviděls moji dnešní ligu... :mrgreen:
Tak to máš pravdu, že neviděl. Kdybych viděl, tak bych se vůbec neodvážil tady brečet. Takovou prasárnu zrovna na Vánoce, to se ten random snad posral nebo co. :?
Azor

Post by Azor »

mantel wrote:
palo wrote:
Mně poráží kdekdo, stačí přísnější rozhodčí a porážím se dokonce sám. Viz dnešní liga, kde mně zařízlo černé prase s přísností 37%. Naštěstí to na body i tak stačilo. Takže se toho nebojte, já rozhodně překážka nebudu.
Já s pomocí Pana Randoma porazím Hippa hned v 1.kole a budeš mít už na začátku turnaje o starost méně :mrgreen: :lol: tedy pokud se to vůbec rozjede :lol:
Jinak, kromě nás tří se přihlásil i Papa, tak je už nás čtvrtina, tak kdopak se přidá k těm zbývajícím třem čtvrtinám? :wink:

A co se týče zářezů Pana Randoma, tak holt naděloval dárky a mu je úplně šumafuk, jestli vás ten dárek potěší nebo ne :mrgreen:
palo

Post by palo »

mantel wrote:
palo wrote: Evidentně neviděls moji dnešní ligu... :mrgreen:
Tak to máš pravdu, že neviděl. Kdybych viděl, tak bych se vůbec neodvážil tady brečet. Takovou prasárnu zrovna na Vánoce, to se ten random snad posral nebo co. :?
Už mě takto obdařil potřetí v sezóně... :wink:
Měli jsme s Hippem diskuzi,kde jsem se Randomu zastával,že je to tak lepší,když to furt není podle papírových předpokladů a že je to aspoň bližší reálnému fotbalu,ale musím říct že teď už mne fakt malinko nasral... :wink:
Image
Azor

Post by Azor »

palo wrote:
mantel wrote:
palo wrote: Evidentně neviděls moji dnešní ligu... :mrgreen:
Už mě takto obdařil potřetí v sezóně... :wink:
Měli jsme s Hippem diskuzi,kde jsem se Randomu zastával,že je to tak lepší,když to furt není podle papírových předpokladů a že je to aspoň bližší reálnému fotbalu,ale musím říct že teď už mne fakt malinko nasral... :wink:
Tak mě většinou více pomáhá než poškozuje. Možná i proto, že mu tady říkám Pane :mrgreen:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

no tak snad to nezrušíš pro malou účast :-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oliwapol

Post by oliwapol »

Moje volné místo stále v nedohlednu,až se to změní a turnaj zustane při životě,tak budu vážně zvažovat svoji učast zde :)
ACS Pardubice
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Ejha, sedem prihlásených, začína to vyzerať nádejne :wink:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
mantel

Post by mantel »

Hippopotamus wrote:Ejha, sedem prihlásených, začína to vyzerať nádejne :wink:
Nevím, nevím, většina přihlášených jsou ikony hry už dávno a nějakým přehnaným respektem z Áčkařů určitě netrpí (on ani není důvod, proč trpět), nicméně jsem zvědavý, až se vyčerpá potenciál zájemců z fora, jak se doplní ten zbytek.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

mantel wrote: Nevím, nevím, většina přihlášených jsou ikony hry už dávno a nějakým přehnaným respektem z Áčkařů určitě netrpí (on ani není důvod, proč trpět), nicméně jsem zvědavý, až se vyčerpá potenciál zájemců z fora, jak se doplní ten zbytek.
Pozrel som si účastníkov toho pol miliónového turnaja pre 32 tímov, a hralo tam 7 éčkarov a 11 efkárov, o ktorých by si si tiež asi myslel, že sa tam neprihlásia. Napríklad taký Hadis :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Azor

Post by Azor »

Po nadějném pátečním ránu se už nikdo nepřihlásil, takže to moc dobře nevypadá. Zkusil jsem napsat tiskovku, ať se lidi hlásí, nejspíš to nepomůže, ale za pokus to stojí
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”