palo wrote:a nám nic nepřišlo...
Mě taky ne, to je za tu kritiku té ankety

Moderator: Czech Moderators
palo wrote:a nám nic nepřišlo...
No jo,na Tebe ale nejspíš taky pár drobáků zbude.Když se přihlásím já tak budu sponzorovat nejen Hippa ale i Tebe...mantel wrote:Tak se za to nestyďte, že jste škrti a nechcete Hippovi přispět na posílení kádru. Kdyby jste byli kamarádi, tak se ihned přihlásíte jako já.
Mně poráží kdekdo, stačí přísnější rozhodčí a porážím se dokonce sám. Viz dnešní liga, kde mně zařízlo černé prase s přísností 37%. Naštěstí to na body i tak stačilo. Takže se toho nebojte, já rozhodně překážka nebudu.palo wrote:No jo,na Tebe ale nejspíš taky pár drobáků zbude.Když se přihlásím já tak budu sponzorovat nejen Hippa ale i Tebe...mantel wrote:Tak se za to nestyďte, že jste škrti a nechcete Hippovi přispět na posílení kádru. Kdyby jste byli kamarádi, tak se ihned přihlásíte jako já.
Evidentně neviděls moji dnešní ligu...mantel wrote: Mně poráží kdekdo, stačí přísnější rozhodčí a porážím se dokonce sám. Viz dnešní liga, kde mně zařízlo černé prase s přísností 37%. Naštěstí to na body i tak stačilo. Takže se toho nebojte, já rozhodně překážka nebudu.
Tak to máš pravdu, že neviděl. Kdybych viděl, tak bych se vůbec neodvážil tady brečet. Takovou prasárnu zrovna na Vánoce, to se ten random snad posral nebo co.palo wrote:Evidentně neviděls moji dnešní ligu...mantel wrote: Mně poráží kdekdo, stačí přísnější rozhodčí a porážím se dokonce sám. Viz dnešní liga, kde mně zařízlo černé prase s přísností 37%. Naštěstí to na body i tak stačilo. Takže se toho nebojte, já rozhodně překážka nebudu.
Já s pomocí Pana Randoma porazím Hippa hned v 1.kole a budeš mít už na začátku turnaje o starost méněmantel wrote:Mně poráží kdekdo, stačí přísnější rozhodčí a porážím se dokonce sám. Viz dnešní liga, kde mně zařízlo černé prase s přísností 37%. Naštěstí to na body i tak stačilo. Takže se toho nebojte, já rozhodně překážka nebudu.palo wrote:No jo,na Tebe ale nejspíš taky pár drobáků zbude.Když se přihlásím já tak budu sponzorovat nejen Hippa ale i Tebe...mantel wrote:Tak se za to nestyďte, že jste škrti a nechcete Hippovi přispět na posílení kádru. Kdyby jste byli kamarádi, tak se ihned přihlásíte jako já.
Už mě takto obdařil potřetí v sezóně...mantel wrote:Tak to máš pravdu, že neviděl. Kdybych viděl, tak bych se vůbec neodvážil tady brečet. Takovou prasárnu zrovna na Vánoce, to se ten random snad posral nebo co.palo wrote: Evidentně neviděls moji dnešní ligu...
Tak mě většinou více pomáhá než poškozuje. Možná i proto, že mu tady říkám Panepalo wrote:Už mě takto obdařil potřetí v sezóně...mantel wrote:Tak to máš pravdu, že neviděl. Kdybych viděl, tak bych se vůbec neodvážil tady brečet. Takovou prasárnu zrovna na Vánoce, to se ten random snad posral nebo co.palo wrote: Evidentně neviděls moji dnešní ligu...![]()
Měli jsme s Hippem diskuzi,kde jsem se Randomu zastával,že je to tak lepší,když to furt není podle papírových předpokladů a že je to aspoň bližší reálnému fotbalu,ale musím říct že teď už mne fakt malinko nasral...
Nevím, nevím, většina přihlášených jsou ikony hry už dávno a nějakým přehnaným respektem z Áčkařů určitě netrpí (on ani není důvod, proč trpět), nicméně jsem zvědavý, až se vyčerpá potenciál zájemců z fora, jak se doplní ten zbytek.Hippopotamus wrote:Ejha, sedem prihlásených, začína to vyzerať nádejne
Pozrel som si účastníkov toho pol miliónového turnaja pre 32 tímov, a hralo tam 7 éčkarov a 11 efkárov, o ktorých by si si tiež asi myslel, že sa tam neprihlásia. Napríklad taký Hadismantel wrote: Nevím, nevím, většina přihlášených jsou ikony hry už dávno a nějakým přehnaným respektem z Áčkařů určitě netrpí (on ani není důvod, proč trpět), nicméně jsem zvědavý, až se vyčerpá potenciál zájemců z fora, jak se doplní ten zbytek.