mrakoplas44 wrote:Tak jaká panuje v týmu nálada před zápasem?
Nervozita, už teď se dostali dál než bylo plánováno. Navíc vědomí toho, že mohou získat oba poháry je hodně zavazující. Hodně se debatuje o tom kdo se pokusí rozhodnout toto utkání, navíc nechceme udělat žádnou chybu. Je to na hřišti soupeře, všichni pozorují oblohu, kvůli počasí. Nicméně všichni se shodují, že do zápasu dají vše.
Soupeř je silný a kvalitní.
Ještě že se hraje od 18.00 protože to už nebude snad takové vedro.
Získat oba pohárky se podařilo zatím v prvním ročníku a byl to tým JPD.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
mrakoplas44 wrote:Tak jaká panuje v týmu nálada před zápasem?
Nervozita, už teď se dostali dál než bylo plánováno. Navíc vědomí toho, že mohou získat oba poháry je hodně zavazující. Hodně se debatuje o tom kdo se pokusí rozhodnout toto utkání, navíc nechceme udělat žádnou chybu. Je to na hřišti soupeře, všichni pozorují oblohu, kvůli počasí. Nicméně všichni se shodují, že do zápasu dají vše.
Soupeř je silný a kvalitní.
Ještě že se hraje od 18.00 protože to už nebude snad takové vedro.
Získat oba pohárky se podařilo zatím v prvním ročníku a byl to tým JPD.
A to je to co zavazuje, můžeme být druzí v historii poháru nebo být druzí v tomto poháru nepatrná odchylka ale odchylka ;o)
EasyVamp wrote:Ty jo remíza, takže teď vyzývám soupeře já? S tím že teď se to nastavuje přátelák + penalty.
Přesně tak. Pak to sem napiš kdy to bude.
SK SLOVAN 0 - 0 Duna Most Gemini
100 : 100
Chlapi vy mě teda vůbec nešetříte, respektive moje játra! Právě jsme se notně znaveni vrátili domů z tohoto parádního zápasu a před sebou máme odvetu, na které to budeme muset vzít opětovně od podlahy Drámo až do konce, tak to má být...
tosa_CZ wrote:
Chlapi vy mě teda vůbec nešetříte, respektive moje játra! Právě jsme se notně znaveni vrátili domů z tohoto parádního zápasu a před sebou máme odvetu, na které to budeme muset vzít opětovně od podlahy Drámo až do konce, tak to má být...
Tak ono vždy je nejlepší drama až do konce ;o) Však víš koho jsi oslovoval a koho jsi sem dotáhl ;o)