Druhej tiket se hraje až dnes, ale už teď je jasné, že ten třetí taky nevyjde

Moderator: Czech Moderators
jo jo, Mohykáni zklamali, v poháru jsem fakt nečekal na rozhodčího 29% agresi 0Hadis wrote:Tak první tiket je v hajzlu, poslední branky padly v 88 a 89 minutě. Ta poslední byl hřebíček do rakve.
Druhej tiket se hraje až dnes, ale už teď je jasné, že ten třetí taky nevyjde
Milko tak teď valí úplně všechny zápasy...PaTTTTrick wrote:jo jo, Mohykáni zklamali, v poháru jsem fakt nečekal na rozhodčího 29% agresi 0Hadis wrote:Tak první tiket je v hajzlu, poslední branky padly v 88 a 89 minutě. Ta poslední byl hřebíček do rakve.
Druhej tiket se hraje až dnes, ale už teď je jasné, že ten třetí taky nevyjde![]()
![]()
A teď se mě bojteMccgrady wrote:Stavy kont po 2 tipovacím kole...reklamace mě do pošty..
Pattrick 100-100+566+100= 666
Viem, že kurzy boli jasne pre Mccgradyho, musel som sa totiž držať oficiálnych vecí (a Gradyho tím je stále silnejší), ale ono bolo jasné, že Gradyho áčko bude po lige v prdeli a v tom zápase moc šancu nemalGeorgeTT wrote:Komu ešte Mcc dojebal tiket?
já jsem dal remízu,ale hodně jsem zvažoval,že bych to na mantela dal...Hippopotamus wrote:Viem, že kurzy boli jasne pre Mccgradyho, musel som sa totiž držať oficiálnych vecí (a Gradyho tím je stále silnejší), ale ono bolo jasné, že Gradyho áčko bude po lige v prdeli a v tom zápase moc šancu nemalGeorgeTT wrote:Komu ešte Mcc dojebal tiket?Kurz na Mantela bola najlepšia tutovka, čo sa týka 3. kola.
pánové, koukám, že se bojíte sázet a hrajete na jistotupalo wrote:já jsem dal remízu,ale hodně jsem zvažoval,že bych to na mantela dal...Hippopotamus wrote:Viem, že kurzy boli jasne pre Mccgradyho, musel som sa totiž držať oficiálnych vecí (a Gradyho tím je stále silnejší), ale ono bolo jasné, že Gradyho áčko bude po lige v prdeli a v tom zápase moc šancu nemalGeorgeTT wrote:Komu ešte Mcc dojebal tiket?Kurz na Mantela bola najlepšia tutovka, čo sa týka 3. kola.
Mala by si začať tipovať aj ty a trochu to tu roztočiť, pretože tí chlapi nemajú gule na trošku risku, v strachu len najnižšie kurzy vyhľadávajú...Raduuza wrote: pánové, koukám, že se bojíte sázet a hrajete na jistotu