Jak můj tiskový mluvčí pravítosa_CZ wrote: Klíd, pozvánky Pupajdí odešle zítra, ve středu.

edit : ted jsem vyzvedl trofej pro Jeremyho. .... jdu jí nafotit a vložit sem.
Moderator: Czech Moderators
Jak můj tiskový mluvčí pravítosa_CZ wrote: Klíd, pozvánky Pupajdí odešle zítra, ve středu.
Uvidíš večergeo75 wrote:Jsem na seznamu?
Právě proběhl losgeo75 wrote:hmm, tak 20:01, pozvánka nikde, to mám za ty nálože v turnaji, co?
chci co nejvíc místa pro Vás ostatníH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Přihlášen jako No.2
A co pořadatel, ten se nezůčastní, hmmmm?
Souhlasím s Hernánem! My pana domácího chceme! Jinak jsme přihlášení jako nr. 7 a ačkoli jsme původně doufali, že zkusíme překvapit, tak nyní to moc růžově nevidím. Berušky, Hernán, JPD, do toho stále nebezpečnější Toša a stále se lepšící palo...pupajdi13 wrote:chci co nejvíc místa pro Vás ostatníH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Přihlášen jako No.2
A co pořadatel, ten se nezůčastní, hmmmm?..... já jsem od toho ,aby hodnotil , informoval a obdarovával
![]()
Ele, překvapit Hernána, to jde???Big El wrote:Souhlasím s Hernánem! My pana domácího chceme! Jinak jsme přihlášení jako nr. 7 a ačkoli jsme původně doufali, že zkusíme překvapit, tak nyní to moc růžově nevidím. Berušky, Hernán, JPD, do toho stále nebezpečnější Toša a stále se lepšící palo...
P.S. Pane domácí, hrajeme dvaadvacítkuHernán, a spol. mi nepřipadají jako moc velcí nováčci
![]()
![]()
tosa_CZ wrote:Ele, překvapit Hernána, to jde???Big El wrote:Souhlasím s Hernánem! My pana domácího chceme! Jinak jsme přihlášení jako nr. 7 a ačkoli jsme původně doufali, že zkusíme překvapit, tak nyní to moc růžově nevidím. Berušky, Hernán, JPD, do toho stále nebezpečnější Toša a stále se lepšící palo...
P.S. Pane domácí, hrajeme dvaadvacítkuHernán, a spol. mi nepřipadají jako moc velcí nováčci
![]()
![]()