123 - 138 , husič nastoupil s golmanem kterýho si snad musel pujčit v domově duchodců a tím mě značně usnadnil vítězství.

V uterý hraju na domácí půdě s panem pořadatelem,takže s nějakým bodíkem počátám. (nejlépe 3

Moderator: Czech Moderators
Ako pozerám, tak pozerám, ale ja s tebou nehrám v utorok a ani v skupine ťa nemám...že by tu bol ešte niekto "mimo" zo včerajších Vianocoliwapol wrote: V uterý hraju na domácí půdě s panem pořadatelem,takže s nějakým bodíkem počátám. (nejlépe 3)
Milko wrote:Ako pozerám, tak pozerám, ale ja s tebou nehrám v utorok a ani v skupine ťa nemám...že by tu bol ešte niekto "mimo" zo včerajších Vianocoliwapol wrote: V uterý hraju na domácí půdě s panem pořadatelem,takže s nějakým bodíkem počátám. (nejlépe 3)
![]()
No jo no. Došlo na brankáře, kterého mám na dožití. Bohužel se mi zranil A brankář, B brankář byl na lavičce, tak mi to tam dalo toho mého staříka...oliwapol wrote:Husičova 11 0 - 2 ACS Pardubice
123 - 138 , husič nastoupil s golmanem kterýho si snad musel pujčit v domově duchodců a tím mě značně usnadnil vítězství.![]()
V uterý hraju na domácí půdě s panem pořadatelem,takže s nějakým bodíkem počátám. (nejlépe 3)
To znám až moc dobře takovýhle nálety zraněných hráčů,ale vždy to byla aspon výzva uhrát nějaký solidní výsledky s tím lazaretem co byl k dispozici.husic wrote:No jo no. Došlo na brankáře, kterého mám na dožití. Bohužel se mi zranil A brankář, B brankář byl na lavičce, tak mi to tam dalo toho mého staříka...oliwapol wrote:Husičova 11 0 - 2 ACS Pardubice
123 - 138 , husič nastoupil s golmanem kterýho si snad musel pujčit v domově duchodců a tím mě značně usnadnil vítězství.![]()
V uterý hraju na domácí půdě s panem pořadatelem,takže s nějakým bodíkem počátám. (nejlépe 3)
Jinak se mi zranění nějak hromadí. Během 3 dnů už se mi jich zranilo 7...
u me zranenych bylo 10husic wrote:No jo no. Došlo na brankáře, kterého mám na dožití. Bohužel se mi zranil A brankář, B brankář byl na lavičce, tak mi to tam dalo toho mého staříka...oliwapol wrote:Husičova 11 0 - 2 ACS Pardubice
Jinak se mi zranění nějak hromadí. Během 3 dnů už se mi jich zranilo 7...
Alebo závislák... ako ja.tomkycz wrote:...Kdo to četl tam a pak i tady tak je lama)![]()
![]()
u me se to predpokladalo, takze v pohodePaToM wrote:Alebo závislák... ako ja.tomkycz wrote:...Kdo to četl tam a pak i tady tak je lama)![]()
![]()
tomkycz wrote:heeej my máme bodapo výkonech 115:131 a poté, co jsme si v kabině plácli s rozhodčím Johanem Bredaaou a s kámošem Bouabdellahem Benothmanem, je ze zápasu proutníci vs Wellweak krásná remíza 2:2
kuwa to čumím co z něj roste za hvězdu... škoda té vyšší agreseps2512 wrote:A modli se, aby se Ridder nepokazil, jinak ti ho za stejný prachy vrátím