Respektive budeš míň smutný,když vypadneš s mantelem než se slabým péeskem...mantel wrote:Já za to nemůžu.acskncl wrote:Zatim 4 vyhrykouknu na protejsi skupinu a tam na druhem miste zatim Mantel
![]()
Nekde je neco spatne
Oni se na mně chtějí všichni vytáhnout a tak je jediný cíl v základní skupině postup. Neřeším, jestli z prvního nebo druhého, to důležité přijde až potom (a i tak se to občas nepovede jako v Perle, kde mi vyprášil kožich MccGrady s Dajem). Zase tě to bude více těšit, když mě vyprovodíš z turnaje, než kdybys třeba dostal slabého PS-ka.
Sranda cup
Moderator: Czech Moderators
-
palo
- Member of the Soccer Project Association
Re: Sranda cup 25

Koukam, ze Mazzy by taky nebyl zadna vyhramantel wrote:Já za to nemůžu.acskncl wrote:Zatim 4 vyhrykouknu na protejsi skupinu a tam na druhem miste zatim Mantel
![]()
Nekde je neco spatne
Oni se na mně chtějí všichni vytáhnout a tak je jediný cíl v základní skupině postup. Neřeším, jestli z prvního nebo druhého, to důležité přijde až potom (a i tak se to občas nepovede jako v Perle, kde mi vyprášil kožich MccGrady s Dajem). Zase tě to bude více těšit, když mě vyprovodíš z turnaje, než kdybys třeba dostal slabého PS-ka.
Na ceste do propadliste dejin.
No dyt říkám, že se na mně chce každý vytáhnout.acskncl wrote:Koukam, ze Mazzy by taky nebyl zadna vyhramantel wrote:Já za to nemůžu.acskncl wrote:Zatim 4 vyhrykouknu na protejsi skupinu a tam na druhem miste zatim Mantel
![]()
Nekde je neco spatne
ale je tam lakavej pripadnej zolik
-
tomkycz
tak zápas s oliwou jsem protaktizoval, očekávaný výkon 142 se nekonal a tak oliwa veze všechny body i jistý postup
Soupeři gratuluji 
-
léblík
Někdo musí být třetítomkycz wrote:tak zápas s oliwou jsem protaktizoval, očekávaný výkon 142 se nekonal a tak oliwa veze všechny body i jistý postupSoupeři gratuluji
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
tomkycz
no v poslední době se nám to zas tak často nestává takže to bereme v pohodě. Kvalita soupeřů je veliká a když člověk chytne dva české top týmy do skupinyléblík wrote:Někdo musí být třetítomkycz wrote:tak zápas s oliwou jsem protaktizoval, očekávaný výkon 142 se nekonal a tak oliwa veze všechny body i jistý postupSoupeři gratuluji
-
léblík
To víš, THIS IS SPARTAtomkycz wrote:no v poslední době se nám to zas tak často nestává takže to bereme v pohodě. Kvalita soupeřů je veliká a když člověk chytne dva české top týmy do skupinyléblík wrote:Někdo musí být třetítomkycz wrote:tak zápas s oliwou jsem protaktizoval, očekávaný výkon 142 se nekonal a tak oliwa veze všechny body i jistý postupSoupeři gratuluji
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
mrakoplas44
Fc Mantel 0 - 0 1FC Mrakoplaš
Pěkný bodík, který ale znamená že jsme i nadále na nepostupovém místě.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
-
Mazzy
Rome ty jedes v Bubnu, tady se snad povede me. Ale jeste me cekaji tezke ovety.mrakoplas44 wrote:Fc Mantel 0 - 0 1FC Mrakoplaš
-
oliwapol
tak to je fakt sranda cup,všechny skupiny už mají odehráno,jen 7.skupina má 3 zápasy za sebou
to je šíleně zatažená brzda
ACS Pardubice
Tak posledni zapas debakl 0:6
Zamer byl jasny
Cest porazit Mantela se odlozila na pozdejc, nedrive si zkusime vyhrat zolika, na Mantela by se pak mohl hodit 
Na ceste do propadliste dejin.
-
tomkycz
oliwapol wrote:tak to je fakt sranda cup,všechny skupiny už mají odehráno,jen 7.skupina má 3 zápasy za sebou
1 FC Trabant
2 berušky
3 FC Domašov
4 AC Youda
Ne 23 Zář 2012 (10:00 CET) berušky ?? - ?? FC Domašov
Ne 23 Zář 2012 (10:00 CET) FC Trabant ?? - ?? AC Youda
je třeba ukázat si viníky. My jsme z turnaje dávno venku, tady je náš poslední zápas...
Pá 14 Zář 2012 (10:01 CET) FC MAROWITCH 5-1 Litomerice losers Club de Fotbal
a volné místo na další turnaj stále nikde...
Tssss náhodou už máme odehrané 4 zápasy 
FC Trabant : Totemo Baka 3-3 ( 1:2 ) 139:140 pen. 6-7
rozh: 89%
č.k. : 1-1
A sme vonku ....
A ešte musíme počkať do 8. 10. na lienky pokiaľ dohrajú..
Ach jaj... 
rozh: 89%
č.k. : 1-1
A sme vonku ....
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio