Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

palo
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 22_- Návrat ke kořenům :))

Post by palo »

crueface1 wrote:
palo wrote:Do skupiny si přejeme Jeremyho,Hernána a acskncl.Slíbil jsem Elovi,že mu odklidím z cesty největší soupeře... :wink:
Tak tomu říkám slovo chlapa :lol: A koho mám teda odklízet já? :mrgreen:
Tak já ti teda někoho nechám... :wink:
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak to vypadá, že jste se na návrat Mince těšili.........čekáme na posledního učastníka a zatím jsou to samá SP esa a vážené osoby na foru...... takže si to trochu sesumírujeme.

1.) acskncl - rudá mašina - už dávno známá to osobička z divize A , pravidelně prohání v posledních letech ty nejlepší i já jsem měl tu čest pár dní v tomto týmu zastupovat.
Jeho ambice by měli být letos hodně vysoké ...... zatím je v tomto turnaji bez trofeje.

2.) albert52 - Orli Týnec - Velmi dobrý to přítel , měl jsem ho možnost poznat osobně , bývalý starosta jednoho městečka (ted si nevzpomenu jakého :lol: ).
Při návštěvě u nás v hospodě si dal svíčkovou a sklidil jsem pochvalu , čímž si samozřejmě vydobil významné plus u mě :mrgreen: .

3.) Ataner - JPD - Aťa už je stálice tady mezi námi posledními chrabrými hochy,kteří ještě drží tuto hru a forum při životě.

4.) Ben - FC The White Caps - Belgická akvizice v turnaji , hraje letos porvé, protože poprvé dostal pozvánku :mrgreen:
Na česko/slovenském foru je docela znám, občas se zapojuje do našich věcí :lol: , v poslední době jsem s ním prohodil pár komentářů na téma belgický hokej a jak jak Sjarel kálí na SP.

5.) carlito - fc puerto rico - Muj osobní známý , ostatním asi uplně neznámý :mrgreen:

6.) carlsberk cz - 1.SK Carl Kozojidky - Mladík z Brna , SP hraje už roky roků - dávno let.
Teprva ted jsem ho konečně vymotivoval ukázat co se naučil za tech 5 let. - šahá po postupu do 2 ligy.

7.) crodile - FC Silver Lions - další z talentů mé líhně

8.) Crueface - FC Crue - Velký profík na loga , příjemný chlapík a snad i na chvíli učastník letošního srazu SP ve VP :wink:

9.) Dajo - FC Trabant - Netřeba sáhlodlouze představovat tohoto "tunnera" zo Slovenska , v záloze má ještě bratra,ale toho si představíme později :wink: .

10.) geo75 - Macropus Ultras Mania FC - rok založení srpen 2006 - kua to už je pekně dlouho , už by to chtělo nějaký pořádný uspěch pro klokaní ďolíček.

11.) Hadis - AC Had Bozak - Rodinný přítel Honzík 8) .... již vloni byla předběžně dohodnuta manželská smlouva mezi jeho "beruškou" a mým prvorozeným ... starostlivý otec,který ví jak se o dceru postarat :mrgreen:

12.) Hernán Crespo - FC Inter Milano - Dvojnásobný šampion v turnaji ( SP trofeje mu ani nepočítám) , sláva mu do hlavy nestoupla a pořád je to fajn příjemný kluk,který nás opět letos přijede podpořit na Moravu.-- těšíme se :wink:

13.) Homar - 1.FC Julec - Přátelé tak to je on .... tento človíček je toho strujcem,že Vy ostastní už pravidelně asi 2 roky dostáváte z mého turnaje trofeje.
Patří mu naše ucta .

14.) husic - Husičova 11 - zaběhlý to fanda jak v turnaji ,tak i na foru....patří mezi skalní a pravidelné učastníky.

15.) j.schroter - Šutrteam - Je vidět,že už dlouho vývoj týmů na SP vůbec nesleduju , byl jsem překvapen ,když jsem ted zjistil,že šutřík už válí v Bečku :wink: , každopádně by se svým týmem mohl dokráčet hodně daleko.

16.) Jeremy - FC JEREMY - pán z fotografie na předchozí stránce :wink: ........vždy velký adept na titul ....svůj první realný pohár už má a nás těší,že je právě od nás.

17.) jonY.h - Brujeria - Kopačkář z posledního ofiko ročníku 8)

18.) koster - Wellweak - A další z těch,kteří už vědí,jaké to je získat krále střelců :lol:

19.) Matteo76 - REAPERS F.C. - Třinecký ocelář, který ještě ted jezdí s Martinem Růžičkou a Polanským v tom jejich autobusu 8) - jinak všem dobře známá Matteova kosa je opět připravena do akce.

20.) medojed - Los Ojos Unicos - Ani medojed si nenechává ujít tento turnaj , ten mančaft nemá vubec špatnej , něco by se vykopat dalo.

21.) Milko - The Last Mohycan - Pamatujete si ještě toho tunnera ,co jsem představoval na 9 pozici ?....jo tak tohle je ten slibovaný bratr ....asi netuňí ,ale to nevadí :mrgreen:

22.) palo - Stratovarius - Letošní oficialní čistič a skalpovač favoritů :mrgreen: .... náročnější funkci už si vybrat nemohl. :mrgreen:

23.) sexy kotě - berušky - Jestli je kotě opravdu sexy jak tvrdí ještě pořád nevím :lol: .... co ale vím je fakt,že tým má na to zahrát si finále,,,,záleží čemu dá přednost...Pavlínka naše.

24.) tosa_CZ - 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto - Velký to bankéř Lateských Gladiátorů - pod mojím bičem z něho roste neskutečně dobrý bojovník , v kapse prak , na zádech luk a v ruce kuš ..... do lesa jedině s Tošou :mrgreen: - kdyby tomu někdo snad nerozuměl,tak je to muj spolubojovních z cechu v uplně jiné hře. :mrgreen:

25.) Tygr - Team Herbalife - velmistr Petřínské ligy , sice v turnaji asi nepřekvapí,přesto ho tu moc rádi vidíme....vítej Ele, vlastně Tygře :lol:

26.) machal 1975 - 1.FC Cerhenice - Za mlada , když jsem ještě neměl svou milovanou pupajdí , jsem lítal po holkách v Českým Brodě a Kolíně ..... tam jsem narazil tehdá i na tohohle Spartana ........ po letech jsme se setkali i tady na SP :wink:

27.) ps2512 - Dynamo Oleksovice - osobní řidič Hadiska pro růže.....uvidíme co letos, třeba si dá čas a trochu se mnou pokecá :wink:

28.) roofer - FC MARLBORO MZ - jestli se nepletu - velkej američan :wink: - just do it 8) .... v turnaji asi jako jeden z mála bude podporovat budoucího krále střelců.

29.) Pavel - Bohemians Jenikov - Marně už dlouhodobě hledá Pavlík motivace k SP .... třeba se mu jí povede zvednout v letošním ročníku turnaje.

30.) sovajs - FC Power - Nerad bych se pletl ,ale tuším,že nováček v turnaji , slávistický bojovník .

31.) Roman44 - 1FC Mrakoplaš - Tutový nováček turnaje :wink: ,bo jsem si ho ukládal včera do kontaktů .- tak ať si ti u nás líbí .........a né že nám tu prokopneš nákej buben :lol:

32.) Libo - Libo Team - tak poslední místečku si po návratu ze ZOO vyzvedl náš přemožitel ve finále 13tého ročníku ...pan Libo.... tedy další z těch,kteří už mají svou trofej z Mice doma na poličce a furt je jim to málo :lol: :mrgreen:
Last edited by pupajdi13 on Sat May 07, 2011 7:25 pm, edited 1 time in total.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Libo

Post by Libo »

Tak nakonec jsem ji doplnil ja, jupiiii :mrgreen:

Tesim se na Pupajdikuv komentar o mne :P
39th season - F.179
Image
Image
sovajs
Team President

Post by sovajs »

Ano ano, jsme tu prvně a Slavia 4ever :wink: :mrgreen:

Jinak moje skupina:

The Last Mohycan
Los Ojos Unicos
FC Power
Wellweak

Tak favorit jasnej (medojed) a my zbytek se poperem o druhou příčku :mrgreen:
FC Power
sovajs
E. 63

Velký rozprodej...
šutr
Team President

Post by šutr »

Tak Pupajdíku v 2.lize už kopu třetí sezónu :!: Bohužel se teď budeme velmi neradi stěhovat do třetí... :cry:
Šlechtická Mince je moje premiéra, tak doufám že nezůstanem v poli poražených a dojdem alespoň do čtvrtfinále :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
palo

Post by palo »

Tak Ele,musíš si to s těma Áčkařema rozdat sám,já jdu na Atanera... :wink:

skupina 2:
JPD
Bohemians Jenikov
Stratovarius
Orli Týnec

Pupajdi,ten přehled manažerů se fakt povedl,dobré počtení... :)
Image
crueface1

Post by crueface1 »

Tak na Áčkaře jsem měl jít já..ale nic.. :mrgreen: Tak tedy musíme zadřít Dajův dvoutakt,ztupit Matteovu kosu a porazit Cerhenické pupajdiho vzpomínky Image
No,samé maličkosti,ne? Image

Jinak pěkný počtení ten přehled manažerů :wink:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
husic
Team President

Post by husic »

V tomto ročníku to vypadá na konec hned ve skupině :wink:

Husičova 11
FC Inter Milano
berušky
Macropus Ultras Mania FC

Na druhou stranu - ve čtvrtek to bude 5 let, co jsem se celkem náhodně dostal k SP(Při učení na státnice jsem potřeboval pauzu :mrgreen: ), tak to bude kvalitní oslava tohoto výročí, když se v sobotu utkáme v prvním kole s týmem FC Inter Milano :!:
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Skupina 8

1 Team Herbalife
2 1FC Mrakoplaš
3 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
4 rudá mašina

Pá 20 Kvě 2011 (22:00 CET) rudá mašina ?? - ?? Team Herbalife
Pá 13 Kvě 2011 (18:00 CET) 1FC Mrakoplaš ?? - ?? 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto

Tak to je mazec a ještě ten první zápas. :shock:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Hadis

Post by Hadis »

Jsem potěšen se po pauze tady zase ukázat a hned si přečíst velmi pozitivní report about us :wink: !

Pokusíme se něco ukopat, ale skupina je těžká jako prase a proti skupina jakbysmet :)
AC Had Bozak

geo75

Post by geo75 »

no tak u nás je to jasné, my jsme tu jen proto, aby naše skupina nebyla tříčlenná. :lol:
Macropus Ultras Mania FC

Image
Libo

Post by Libo »

Tak pri pohledu na moji skupinu je jasne, ze tym FC MARLBORO MZ bude pouze do poctu, vzhledem k jeho kadru. Jasne take je, ze Šutrteam by si mel pohlidat prvni misto a ja si to s Dynamem Oleksovice rozdam o druhe postupove misto.
39th season - F.179
Image
Image
Big El

Post by Big El »

mrakoplas44 wrote:Skupina 8

1 Team Herbalife
2 1FC Mrakoplaš
3 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
4 rudá mašina

Pá 20 Kvě 2011 (22:00 CET) rudá mašina ?? - ?? Team Herbalife
Pá 13 Kvě 2011 (18:00 CET) 1FC Mrakoplaš ?? - ?? 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto

Tak to je mazec a ještě ten první zápas. :shock:
Anoooo!!! Jsme na prvním místě!!!!!!!

Bohužel asi poprvé a naposledy :lol: Mince je naše srdeční záležitost. Turnaj kovaného Sparťana, přítele pupajdího. Navíc jednoho z mála lidí, ze SP, které z nám reálně (no jo no a ani letos to asi nezměním, s Pavlovicemi to nevypadá dobře...) Navíc jsme Minci velmi dlouho nehráli, nějak nám unikala... Suma sumárum. Nebudeme používat žádné alibismy. Jdeme bojovat a dáme do turnaje vše! Ambicí nám sice nejspíš může být pouze to zamotat boj o postup, ač do něj nejspíš sami nezasáhneme, přesto do toho dáme celé sparťanské srdíčko.

...A zkusíme odklidit toho Áčkaře, když nám s tím palo pomoct nechce 8)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Big El

Post by Big El »

Samozřejmě děkujeme pupajdímu za pozvánku a rovněž tak za milý komentář :wink: Pěkné počteníčko...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
ps2512

Post by ps2512 »

Libo wrote:Tak pri pohledu na moji skupinu je jasne, ze tym FC MARLBORO MZ bude pouze do poctu, vzhledem k jeho kadru. Jasne take je, ze Šutrteam by si mel pohlidat prvni misto a ja si to s Dynamem Oleksovice rozdam o druhe postupove misto.
Krásné počtení a když nebudeme jezdit, mužeme pokecat :mrgreen:

Ke skupině:
ještě se nezačalo a už je vše jasné :lol:
Šutřík
Libo

Cigárka
:lol: snad teda skončím 3. :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image