Pro formalitu hlásím, že jsem se přihlásil u Classica, tedy v Áčku...
Moderator: Czech Moderators
to bude asi proto, ze ja se jdu ted prihlasit do B ze?Big El wrote:Hola, hola. Hlásím, že mi přišly pozvánky od obou - od Classica i Mrakoplaše? Nějaká chybka chlapci? Nebo mě tak milujete, že chcete, abych hrál obě skupiny?![]()
![]()
![]()
Opravdu tě mám v obou skupinách. Nevím jak se to stalo.Big El wrote:Hola, hola. Hlásím, že mi přišly pozvánky od obou - od Classica i Mrakoplaše? Nějaká chybka chlapci? Nebo mě tak milujete, že chcete, abych hrál obě skupiny?![]()
![]()
![]()
Takové vymoženosti má jenom Velký El...Big El wrote:Hola, hola. Hlásím, že mi přišly pozvánky od obou - od Classica i Mrakoplaše? Nějaká chybka chlapci? Nebo mě tak milujete, že chcete, abych hrál obě skupiny?![]()
![]()
![]()
Už je to OK?Jedla wrote:Promiňte že otravuju, ale viděl jsem se napsanýho v přihlášených týmech a zatím mi nedošla pozvánka...možná jsem jen uspěchanej
ale díky
Holt jsem celebrita, nopalo wrote:Takové vymoženosti má jenom Velký El...Big El wrote:Hola, hola. Hlásím, že mi přišly pozvánky od obou - od Classica i Mrakoplaše? Nějaká chybka chlapci? Nebo mě tak milujete, že chcete, abych hrál obě skupiny?![]()
![]()
![]()
Tak se dívám a jsou tu čtyři nováčci z minulého ročníku. Skvělé.mrakoplas44 wrote:Stav přihlášek k 24.5. - 17.00
Jestli má někdo pocit že přihlášku nedostal a chce jí tak pište. V případě že někdu dostane přihlášku do obou skupin je něco špatně a píše také.![]()
Skupina A
1 - Arconada22 - Marila
2 - Tygr - Team Herbalife
3 - Classic - Nescafé
4 - godzila14 - FC vždycky v čele Olomouc
5 - Jardík - Lenoši
6 - jimosi - schott
7 - KINDO - SK SLOVAN
8 - Tygr - Team Herbalife
9 - MilanSLOVAKIA - FC DAC
10 - PaToM - FC Hostage
11 - pret - MŠK Žilina 1908
12 - pupajdi - FC Letenská šlechta
13 - puzzle - 1.FC Krvavý Prapor
14 - Bártek - White Devils FC
15 - EasyVamp -Duna Most Gemini
16 - koster -Wellweak
17 - Mazzy -No Boost
18 - pavlusa - FK Mlada Boleslav
Skupina B
1 - Arim - Hirewell
2 - bajonos - FC Davle
3 - DBS - DBS on tour
4 - Iram82 - FC unREAL Ostrava
5 - mech - No Madam!
6 - okocha - okocha
7 - palo - STRATOVARIUS
8 - Prim - Primisimo FC
9 - ps2512 - Dynamo Oleksovice
10 - Roman44 - 1FC Mrakoplaš
11 - tomas1011 - Manchester United +
12 - tosa_CZ - 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
13 - 1jack - tj sokol trhova kamenice
14 - DooMicek - DooM Boys
15 - Richardko - 1 FC NURBERG
16 - Smurf37 - SPC Arsenal
17 - KraBaaK - The Coffies
18 - goRinHo - moRkovice
19 - Njumy - Njumici
20 - Patches O Houlihan - nota vrable
A Tominen se nepřipojí, jo? Kdepak jsi?mrakoplas44 wrote:Tak se dívám a jsou tu čtyři nováčci z minulého ročníku. Skvělé.
KraBaaK , The Coffies
Smurf37 - SPC Arsenal
KINDO - SK SLOVAN
EasyVamp -Duna Most Gemini
To nevím. Kdo to je?tosa_CZ wrote:A Tominen se nepřipojí, jo? Kdepak jsi?mrakoplas44 wrote:Tak se dívám a jsou tu čtyři nováčci z minulého ročníku. Skvělé.
KraBaaK , The Coffies
Smurf37 - SPC Arsenal
KINDO - SK SLOVAN
No jeden z nejagilnějších nováčků, už má i svůj turnaj - http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 3&t=148629.mrakoplas44 wrote:To nevím. Kdo to je?tosa_CZ wrote:A Tominen se nepřipojí, jo? Kdepak jsi?mrakoplas44 wrote:Tak se dívám a jsou tu čtyři nováčci z minulého ročníku. Skvělé.
KraBaaK , The Coffies
Smurf37 - SPC Arsenal
KINDO - SK SLOVAN