acskncl wrote: 7 silencu tipuje me duchodce na viteze? To museli psat s trojkou v zile, vzdyt i vyhlidky na postup ze skupiny jsou nevalne
Mně napadlo to samé, jak jsem to viděl. Otázka je, jestli tví důchodci už jsou opravdu v takovém hajzlu, jak nám to tady líčíš. Spousta managerů si to očividně nemyslí.
Jsou prostě bezradní, když zde nefiguruju já
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Dostal jsem teda poradne tezkou skupinu, postup ze skupiny bude male vitezstvi Jinak me moc potesil tip od Hernána, ktery jako celkoveho viteze tipuje me, kez by mel pravdu
Libo wrote:Dostal jsem teda poradne tezkou skupinu, postup ze skupiny bude male vitezstvi Jinak me moc potesil tip od Hernána, ktery jako celkoveho viteze tipuje me, kez by mel pravdu
Já už tuto sezónu budu muset hrát divizi s Atýmem,což se na turnajích dost projeví...
Tak asi nenaplním právě došlý tip kamila581,který jako celkového vítěze označil Stratovarius.
Libo wrote:Dostal jsem teda poradne tezkou skupinu, postup ze skupiny bude male vitezstvi Jinak me moc potesil tip od Hernána, ktery jako celkoveho viteze tipuje me, kez by mel pravdu
Já už tuto sezónu budu muset hrát divizi s Atýmem,což se na turnajích dost projeví...
Tak asi nenaplním právě došlý tip kamila581,který jako celkového vítěze označil Stratovarius.
To ukopeš s Béčkem - teda ligu...
Přesně ták,i já ted ukopal postup do Béčka s béčkem
anebo spíš ke konci moji konkurenti nechtěli postoupit...
tak sice mix A/B teamu podal horsi vykon nez souper ale zas to vykompenzoval vetsi chuti do hry a vetsi vuli po uspechu a tak je z toho nakonec remiza :p
Kapela Ciment je z Valašského Meziříčí a svého času byla hlavně na Moravě hodně oblíbená.Specifické jsou pro ni texty ve valaštině.O jejich "hloubce" svědčí názvy prvních dvou alb - "Na srazu intelektuálů v Poteči nikomu néni do řeči" a "Vzývali Satana ogaři z Kychové,když měli na poli už všecko hotové" .Nedávno vydali po letech třetí album,které už ve valaštině není a trochu tím ztratili tvář (aspoň pro mne).Je to bez videa,tak aspoň fotka kapely s vizáží ZZ Top:
S prvnim zapasem spokojenost To nejlepsi co mame vybojovalo necekany bod a radost ze v turnaji nebudem bez bodu, prekonala i smutek ze zahozene penalty, ktere uz neladim
S prvnim zapasem spokojenost To nejlepsi co mame vybojovalo necekany bod a radost ze v turnaji nebudem bez bodu, prekonala i smutek ze zahozene penalty, ktere uz neladim
Pošli si pozvánky na těch 5 přáteláků.
edit: aha,posláno - jako bych nic nenapsal...
Last edited by palo on Tue Feb 07, 2012 6:13 pm, edited 1 time in total.