Sexton wrote:Budou dnes jeste vypsany kurzy?Ja jen ze jdu na 11 do prace a dnes se hraji 2 zapasy a zitra dalsi dva.A jelikoz musim vsadit 2 zapasy a dnes by to nebylo,tak nemohu vsadit ani zitra,protoze na vlasni zapas vsadit nemuzu.
Vo štvrťfinále sa už vždy mohlo vsadiť aj na vlastný zápas. Problém je ten, že kurzy sme s Gradym nemali ani jeden čas spraviť a robiť ich na zajtra pre 2 zápasy, ja neviem...
Ja navrhujem,aby sa tipovanie ukončilo a vyhlásil sa víťaz...
Áno. Ale jelikož by se tipovačka nedokončila, tak by se pořadí určovalo dle názvu nicku, pěkně od A po Z
Sexton wrote:NO TO ME POSER,KDYBYCH NEDOSTAL TU CERVENOU,TAK TO BUDE PEKNE ZAJIMAVE
No, poslal som sa na teba béčko s morálkou okolo 98-99%, ale zase, zahral som výkon o 6 viac, redka v 83.min ti znížila výkon max. o 2, takže stále by to bolo aspoň o 4. Jasné, o niečo by sa ti zvýšila šanca na remízu, ale stále by to bolo iba v moci randomu.
Ale inak veľmi pekný zápas, s takýmito výkonmi môžeš v Podväzku kľudne vyhrať
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Šutrteam 3 - 4 Fc Mantel 143-143
Chtěl jsem Mantelíka překvapit a do zápasu šla útočná sestava. Což o to, gólů jsme dali dost, ale ještě víc dostali . Nezbývá než pogratulovat soupeři a popřát mu ať celou Perlu nejlépe vyhraje
Naše soupeření pokračuje zase v pondělí, v ligovém zápase, já se Tě Mantelíku nezbavím...
šutr wrote:Šutrteam 3 - 4 Fc Mantel 143-143
Chtěl jsem Mantelíka překvapit a do zápasu šla útočná sestava. Což o to, gólů jsme dali dost, ale ještě víc dostali . Nezbývá než pogratulovat soupeři a popřát mu ať celou Perlu nejlépe vyhraje
Naše soupeření pokračuje zase v pondělí, v ligovém zápase, já se Tě Mantelíku nezbavím...
Každopádně mi tě bylo líto, že jsi zahrál stejný výkon a nestačilo to ani na pentle. Random je holt sviňa, ale nemíním ho raději nějak zbytečně dráždit, když zrovna pomáhá. Za postup jsem rád, ale dál už to asi stejně nepůjde, dvojitá betonová zeď jménem Hippo asi prorazit nepůjde.
šutr wrote:Šutrteam 3 - 4 Fc Mantel 143-143
Každopádně mi tě bylo líto, že jsi zahrál stejný výkon a nestačilo to ani na pentle. Random je holt sviňa, ale nemíním ho raději nějak zbytečně dráždit, když zrovna pomáhá. Za postup jsem rád, ale dál už to asi stejně nepůjde, dvojitá betonová zeď jménem Hippo asi prorazit nepůjde.
Manteli, nevěš hlavu !!! Zastav tu jeho armádu !!!!!!!!!!!!!! Pohárek se už klepe, nechce se mi posílat na Slovensko
Na štvrťfinále zase akosi nevyšiel čas, ale stále máme pred sebou dve kolá. Tu je jedno z nich.
Pozor, trošku zmena v pravidlách: 1. Tipovať sa môžu už aj vlastné zápasy!
2. Na tikete môže byť aj jedna stávková príležitosť (aj viac, samozrejme)!!!
3. Stávkové príležitosti v rámci jednej skupiny nemôžu byť na jednom tikete, môžu sa ale na jednom tikete kombinovať stávkové príležitosti medzi skupinami! (napr. 096, 097 nemôže byť na jednom tikete, 096, 100 a 102 môže.