El neví, ale má v hlavě jistý plán... Zatím však tomu nechávám čas, říkám si, že to chce svůj čas. Vždyť já se pak také navrátil...pupajdi13 wrote:nevěřím,že by to zrovna on zabalil ..... možná bude vědet více BigElpalo wrote:Tak zítra podruhé na Atanera,který se opět víc než týden nehlásí a mám obavu,že to balí.![]()
V týmu zůstalo 18 hráčů,z nichž nejmladšímu je 27 let...Buď má Ataner naskrblen těžký peníz a chystá se k velkým nákupům a nebo mu došla motivace a skončil (bez rozloučení ???) Tak snad je to jenom nějaká přechodná krize a brzo tu zas bude spamovat...
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
Re: Šlechtická Mince 22_- Návrat ke kořenům :))
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
- Member of the Soccer Project Association
Už to probíhá tak jak má být.....nepostoupíme 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Stratovarius - JPD 1:3 (108:121)
Ataner mne poráží aniž by hrál (smutné...)

-
Ty ostudo, tak to musím proti tobě zkusit taky.....nehrát a vyhrátpalo wrote:Stratovarius - JPD 1:3 (108:121)

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Ty mne neporazíš ani kdybys hrálps2512 wrote:Ty ostudo, tak to musím proti tobě zkusit taky.....nehrát a vyhrátpalo wrote:Stratovarius - JPD 1:3 (108:121)

-
A co junior,on nic neprozradí? Pro mne by to byla škoda..vždyt to byl Ataner,co mne "dokopal",abych se víc začal zajímat o taktiku SP...Big El wrote:El neví, ale má v hlavě jistý plán... Zatím však tomu nechávám čas, říkám si, že to chce svůj čas. Vždyť já se pak také navrátil...pupajdi13 wrote:nevěřím,že by to zrovna on zabalil ..... možná bude vědet více BigElpalo wrote:Tak zítra podruhé na Atanera,který se opět víc než týden nehlásí a mám obavu,že to balí.![]()
V týmu zůstalo 18 hráčů,z nichž nejmladšímu je 27 let...Buď má Ataner naskrblen těžký peníz a chystá se k velkým nákupům a nebo mu došla motivace a skončil (bez rozloučení ???) Tak snad je to jenom nějaká přechodná krize a brzo tu zas bude spamovat...

FC Crue Olomouc, crueface, F.49

Relax nade vše:)

Podruhé u Atanera? O čem to mluvíš? Já se právě chystám na první kolopalo wrote:Tak zítra podruhé na Atanera,který se opět víc než týden nehlásí a mám obavu,že to balí.![]()

Pokusíme se ubetonovat třetí nejlepší tým SP, rudou mašinu.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Tak ubetonovat mašinu se ukázalo jako nereálný cíl.
rudá mašina - Team Herbalife 2:0 (144:126)
Nejvíce nás mrzí zranění našeho CB. To však na výsledek vliv nemělo a naskočil za něj rovnocenný spoluhráč. Mašině gratulujeme k zaslouženému vítězství.
rudá mašina - Team Herbalife 2:0 (144:126)
Nejvíce nás mrzí zranění našeho CB. To však na výsledek vliv nemělo a naskočil za něj rovnocenný spoluhráč. Mašině gratulujeme k zaslouženému vítězství.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Jooooooooooooooooooo
Dynamo Oleksovice 8 - 2 FC MARLBORO MZ
Kolo před koncem máme jistý postup!!!
Na koho pak asi narazíme? Samá známá jména v protiskupině
Dynamo Oleksovice 8 - 2 FC MARLBORO MZ
Kolo před koncem máme jistý postup!!!

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
ps2512 wrote:
FC Trabant - FC Crue 1:2 (127:130)
Tak jsme opět porazili DAjův dvoutakt a jsme tím kolo před koncem nedostižně první s 6-ti bodovým náskokem. A zatím to vypadá,že bychom mohli doma přivítat Péesku

FC Crue Olomouc, crueface, F.49

-
Dnes průběžné vyhodnocení skupin + názory a tipy organizátora.

Už se těšímepupajdi13 wrote:Dnes průběžné vyhodnocení skupin + názory a tipy organizátora.![]()

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
VÝVOJ SKUPIN A JEJICH PROGNOZY
.........................................................................
SKUPINY 1 + 8
...................................
Skupina numero "uno" má za sebou 4 kola a všechno je zatím naprosto otevřené pro všechny učastníky.
Nejlíp to má rozehraný medojed , naopak Milko s Kosťou budou muset v posledních dvou kolech hodně zabrat,aby sesadili momentálně druhého sešívku sovajse
Po 23 Kvě 2011 (10:00 CET) Los Ojos Unicos ?? - ?? Wellweak
Po 23 Kvě 2011 (10:00 CET) The Last Mohycan ?? - ?? FC Power
Čt 26 Kvě 2011 (10:00 CET) Los Ojos Unicos ?? - ?? The Last Mohycan
Čt 26 Kvě 2011 (10:00 CET) FC Power ?? - ?? Wellweak
Dle mě si medojed už postup pohlídá a o druhém fleku se bude rozhodovat především v pondělí v souboji Milka se sovajsem.
Přesto velmi vyrovnaná skupina , sám jsem zvědav,kdo se nakonec prokouše do další části turnaje.
V protilehlé skupině číslo 8 nám to někdo pekně přibrzdil
, hraje se tam rychlostí tekoucího medu
a dělat nějaké soudy po jednom zápase asi nemá smysl,že pánové
Ten Ačkař jeden zatrápenej
.....o to více času pro Tošu s Elem pořádně vyladit mančaft a ve skupině překvapit
.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SKUPINY 2 + 7
.........................................................
Ve dvojce uchopil svou učast za pačesy pevně Pavel , po 4 kolech vede s 12ti body.
Uspěšně mu sekundují Orli z Týnce a pokud se Ataner nevrátí,tak nebude mít problem si svuj flek udržet, myslím,že tady jsou už karty rodány , rád bych,aby ještě palo překvapil ,ale asi se zázrak nestane.
Vítěz protiskupiny už je jasný a mě těší,že jím mužu vyhlásit kamaráda Honzíka Háďu
, jeho Boskovičtí čutálisti se tak s největší pravděpodobností v prvním kole střetnou doma s Orli z Týnce.
Druhé místo už je taky formalita , jonY.h si to ted rozdal v přímem souboji s crocodillem a uspěl , poslední kolo má poslední puerto rico a to bude lahudka na oslavu postupu ze skupiny ........druhý zápas tedy svede k sobě Pavlovi Bohemians Jeníkov vs Brujeria .
V 8 skupině ještě nezačali pořádně hrát a tady už je o postupujících z 99% rozhodnuto
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SKUPINY 3 + 6
Přesně v pulce je trojka - podle očekávání jí vevodí zrovna korunovaný šampion celého SP Hernán.
Berušky si hlídají druhou pozici a budou se o ni prát až do konce s husičem.
V prostiskupině se nachází druhý super favorit na titul a poražený finalista v A divizi Jeremy.
I ten má plný počet bodů a o jeho triumfu není pochyb.
Jelikož se Hernán i Jeremy sobě vzájemě vyhnou postupem z prvních míst, dá se už ted předběžně očekávat finálový souboj právě mezi těmito dvěma.
Dokáže Jeremy vrátit Hernánovi ligové skalpy a jeho zisk A poháru tady v Minci ? nebo tohle bude sezona Interu ? a nebo nakonec bude ve finále uplně jiná dvojice ? na to si budeme muset ještě počkat .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SKUPINY 4 + 5
..................................................
ČTVRTÁ SKUPINA a fámozní vstup do turnaje týmu FC Crue , pravda, nemá zrovna skupinu smrti,ale i tak předvádí krásnou jízdu .
Matteova kosa je letos ale řádně tupá a pořádně zaseknout nedokázala ani jednou z 5ti dosavadních pokusů.
Dajo je momentálně na nepostupové třetí pozici ,ale pokud se mu podaří ztupit "kosu" i po šesté , měl by slavit postup, momentálně druhé Cehernice totiž v posledním kole zajíždějí do nabitých Crue
.
Hotovo - vymalováno už je ve skupině 5 - jediné o co se ještě hraje,je vítězství ve skupině.
Libo a ps2512 si to o win rozdají v přímém souboji posledního kola, Libovi stačí i plichta.
šutřík doplatil na remízová utkání a od roofera se už od začátku nic nečekalo
.........................................................................
SKUPINY 1 + 8
...................................
Skupina numero "uno" má za sebou 4 kola a všechno je zatím naprosto otevřené pro všechny učastníky.
Nejlíp to má rozehraný medojed , naopak Milko s Kosťou budou muset v posledních dvou kolech hodně zabrat,aby sesadili momentálně druhého sešívku sovajse

Po 23 Kvě 2011 (10:00 CET) Los Ojos Unicos ?? - ?? Wellweak
Po 23 Kvě 2011 (10:00 CET) The Last Mohycan ?? - ?? FC Power
Čt 26 Kvě 2011 (10:00 CET) Los Ojos Unicos ?? - ?? The Last Mohycan
Čt 26 Kvě 2011 (10:00 CET) FC Power ?? - ?? Wellweak
Dle mě si medojed už postup pohlídá a o druhém fleku se bude rozhodovat především v pondělí v souboji Milka se sovajsem.
Přesto velmi vyrovnaná skupina , sám jsem zvědav,kdo se nakonec prokouše do další části turnaje.
V protilehlé skupině číslo 8 nám to někdo pekně přibrzdil

Ten Ačkař jeden zatrápenej

.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SKUPINY 2 + 7
.........................................................
Ve dvojce uchopil svou učast za pačesy pevně Pavel , po 4 kolech vede s 12ti body.
Uspěšně mu sekundují Orli z Týnce a pokud se Ataner nevrátí,tak nebude mít problem si svuj flek udržet, myslím,že tady jsou už karty rodány , rád bych,aby ještě palo překvapil ,ale asi se zázrak nestane.
Vítěz protiskupiny už je jasný a mě těší,že jím mužu vyhlásit kamaráda Honzíka Háďu

Druhé místo už je taky formalita , jonY.h si to ted rozdal v přímem souboji s crocodillem a uspěl , poslední kolo má poslední puerto rico a to bude lahudka na oslavu postupu ze skupiny ........druhý zápas tedy svede k sobě Pavlovi Bohemians Jeníkov vs Brujeria .
V 8 skupině ještě nezačali pořádně hrát a tady už je o postupujících z 99% rozhodnuto

SKUPINY 3 + 6
Přesně v pulce je trojka - podle očekávání jí vevodí zrovna korunovaný šampion celého SP Hernán.
Berušky si hlídají druhou pozici a budou se o ni prát až do konce s husičem.
V prostiskupině se nachází druhý super favorit na titul a poražený finalista v A divizi Jeremy.
I ten má plný počet bodů a o jeho triumfu není pochyb.
Jelikož se Hernán i Jeremy sobě vzájemě vyhnou postupem z prvních míst, dá se už ted předběžně očekávat finálový souboj právě mezi těmito dvěma.
Dokáže Jeremy vrátit Hernánovi ligové skalpy a jeho zisk A poháru tady v Minci ? nebo tohle bude sezona Interu ? a nebo nakonec bude ve finále uplně jiná dvojice ? na to si budeme muset ještě počkat .

SKUPINY 4 + 5
..................................................
ČTVRTÁ SKUPINA a fámozní vstup do turnaje týmu FC Crue , pravda, nemá zrovna skupinu smrti,ale i tak předvádí krásnou jízdu .
Matteova kosa je letos ale řádně tupá a pořádně zaseknout nedokázala ani jednou z 5ti dosavadních pokusů.
Dajo je momentálně na nepostupové třetí pozici ,ale pokud se mu podaří ztupit "kosu" i po šesté , měl by slavit postup, momentálně druhé Cehernice totiž v posledním kole zajíždějí do nabitých Crue

Hotovo - vymalováno už je ve skupině 5 - jediné o co se ještě hraje,je vítězství ve skupině.
Libo a ps2512 si to o win rozdají v přímém souboji posledního kola, Libovi stačí i plichta.
šutřík doplatil na remízová utkání a od roofera se už od začátku nic nečekalo

Já jsem hodná duše a pustím to, když stejně budu rozprodávat a tak kdybych postoupil, bylo by to zbytečný 

FC Power
sovajs
E. 63
Velký rozprodej...
sovajs
E. 63
Velký rozprodej...
-
El ladí mančaft na jiný turnaj tak, aby dostával nejvíce branek, což je výhoda pro náspupajdi13 wrote:.....o to více času pro Tošu s Elem pořádně vyladit mančaft a ve skupině překvapit![]()

m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)