Do prdele mam celkom slusny zaciatok

Marila 0 - 5 FC DAC (0 : 4)
výkony - 82 : 120
Super totalne bez sance. Za to az taky lahky zapas som necakal ale ked ho mame zasebou tak sa velmi tesim

Moderator: Czech Moderators
Tak tu máme hned zkraje kandidáta na krále střelců, blahopřeji!MilanSLOVAKIA wrote:... a gol dal znovu ARNE BARTA. Ano on dal pet golov za zapas a to ma strasne ale strasne tesi. Takze rozbeh uzastny a uvidime co sa bude diat v dalsom kole. Vitazstvo ideme poriadne oslavit.
Dakujem no ale este kral strelcov to je velmi ale velmi dalekotosa_CZ wrote:Tak tu máme hned zkraje kandidáta na krále střelců, blahopřeji!MilanSLOVAKIA wrote:... a gol dal znovu ARNE BARTA. Ano on dal pet golov za zapas a to ma strasne ale strasne tesi. Takze rozbeh uzastny a uvidime co sa bude diat v dalsom kole. Vitazstvo ideme poriadne oslavit.
A moje letošní.tosa_CZ wrote:Překvápko! Ale tento turnaj o překvapeních je - viz moje vítězství ve 3. ročníkuBig El wrote:...
Njumici - Team Herbalife 2:2 (121:122)
...
Äle no tak.....vstávámemrakoplas44 wrote:A moje letošní.tosa_CZ wrote:Překvápko! Ale tento turnaj o překvapeních je - viz moje vítězství ve 3. ročníkuBig El wrote:...
Njumici - Team Herbalife 2:2 (121:122)
...
Dal jsem ti náskok.mantel wrote:Uff, stihnul jsem to jen tak tak.
mrakoplas44 wrote:V B skupině se čeká na poslední tým.
Ejha aky krasny obrazok hned som si ho ulozil. Neviem kedy najblizsie budem na tom takto dobremrakoplas44 wrote:Dobrej začátek Milan.
Já si ještě počkám jak dopadne rozdělení do skupin.crueface1 wrote:Jsem tam...stihl jsem to teda pěkně s odřenýma ušima