Chmelaři chtěj do finále za každou cenu ...čeká nás ale tuze těžký soupeř, tomkycz kosí suverénně všechno co mu přijde do cesty a teď bude hrát navíc ještě doma .Velkou roli asi sehraje pan rozhodčí, ze kterého máme trošku vítr...
tomkycz wrote: jinak šlechta vs shucadlo, to tu ještě nebylo
JJ, docela pikantní, to jo A to ode mě dostal Pupajdi pozvánku na mírně ethanolový víkend v Havířově společně se svou Pupajdi group. Ale zatím se stále nerozhodl, darebák jeden.
xixor wrote: A to ode mě dostal Pupajdi pozvánku na mírně ethanolový víkend v Havířově společně se svou Pupajdi group. Ale zatím se stále nerozhodl, darebák jeden.
Ee
CHyba lávky
Už v Julci jsem psal Homarovi,že se na pohárek dorazím podívat osobně
Pupajdí o tom ví, Matýnek taky souhlasil, jen poladit termín , jinak všechno běží jak má
Takže zítra 2 velká semifinále .
Kdo si vybojuje možnost zahrát si o tuto trofej a mít na ňí vyryty své inicialy ?
Zítra v 18 hodin vykopáváme na Letné a v Litoměřicích
tomkycz wrote:tak mošna překvapil dnešními třemi nákupy.... je na čase servírovat tataráky, ve 22.00 h vypukne peklo
huráááá, jdeme dále sice po matném výkonu, ale na to se historie neptá !!! rozhodli jsme se zariskovat s nižší agresivitou a dali jsme pouze 75%, i tak jsme obdrželi po jedné redce stejně jako soupeř, který hrál na 100% agr. Radost máme velikou, soupeř jako je Mošna se neporáží každý den soupeři děkujeme za předvedený výkon
edit: taky jsem koukal, že z dvanácti dosud odehraných vyřazovacích zápasů se podařilo třikrát zvítězit hostům, z toho dvakrát nám. Já snad ani nechci hrát doma, tam nevím, jak na to
edit2: určitě sehrálo svoji roli, že se mošnovi dnes zranilo rb a jelikož je mošna kdo ví kde, asistent mu tam dosadil junka s výkonem 50
Pozdě, ale přece .
Zamrzí . ano, vzhledem ke své nepřítomnosti (učil jsem dceru vodáckému umění ) jsem nemohl ovlivnit přestupy a především to zraněné RB. Co nadělám. Léto mám vždycky slabší. Na podzim už budu online furt a všem vám to natřu .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3