A já už se těšil, jak mi to natřete panemantel wrote:Pozvánka dorazila i ke mně (díky za ní), rád bych jí i přijal, nicméně volno budu mít až ve čtvrtek (s největší pravděpodobností)

Moderator: Czech Moderators
A já už se těšil, jak mi to natřete panemantel wrote:Pozvánka dorazila i ke mně (díky za ní), rád bych jí i přijal, nicméně volno budu mít až ve čtvrtek (s největší pravděpodobností)
Bude se snažit svoji neúčast případným zájemcům vynahradit v jiných turnajích.ps2512 wrote:A já už se těšil, jak mi to natřete panemantel wrote:Pozvánka dorazila i ke mně (díky za ní), rád bych jí i přijal, nicméně volno budu mít až ve čtvrtek (s největší pravděpodobností)
To jsem Ti domluvil já, tak abys věděl, jak proti mě máš hrátpupajdi13 wrote:Tak pozvánka nás mile překvapila......jdeme rozsápat Hady z Boskovic
![]()
kuwa, a co minulý dva ročníky ? Do Brna si pro cenu vítěze klidně dojedu !koster wrote:Ještě 2 volná místa!!!! Takhle hvězdné obsazení můj turnaj zatím nikdy neměl. To by chtělo nějakou cenu pro vítěze, třeba diplom poslaný mailem (osobní předání pouze Brno a okolí )
![]()
Vítěz dostane přes držkukoster wrote:Ještě 2 volná místa!!!! Takhle hvězdné obsazení můj turnaj zatím nikdy neměl. To by chtělo nějakou cenu pro vítěze, třeba diplom poslaný mailem (osobní předání pouze Brno a okolí )
![]()
Kecá. Nic nedomlouval. Takže tvrdě na něj.Hadis wrote:To jsem Ti domluvil já, tak abys věděl, jak proti mě máš hrátpupajdi13 wrote:Tak pozvánka nás mile překvapila......jdeme rozsápat Hady z Boskovic
![]()
Vytisknu ty diplomy a jako bonus bych ti mohl koupit malý pivo aby ti to nebylo lítoHadis wrote:kuwa, a co minulý dva ročníky ? Do Brna si pro cenu vítěze klidně dojedu !
Hvězdné obsazení pane pořadatel jen co je pravda..koster wrote:Tak jsme komplet a můžem losovat.
1) Wellweak
2) JPD
3) FC Andoria
4) AC Had Bozak
5) FC Žďár nad Sázavou
6) schott
7) dablova grupa
8 ) FK Hostomice
9) Dynamo Oleksovice
10) 1.FC Krvavý Prapor
11) FC MNM
12) Fc Burani Liblice
13) FC Letenská šlechta
14) FC Sadlovo 2005
15) FC Revengers
16) FK Bolka FOREVER
Ale jo, pořád jo. Mohl bych pozvat slabší týmy jen abych měl šanci na pohárek, ale to by mě tolik nebavilo. Teď je šance minimální, ale zas si můžu zahrát proti lidem co sem pravidelně přispívajíAtaner wrote: Hvězdné obsazení pane pořadatel jen co je pravda..Jak že Sranda Cup...?? Už dávno ne...
Jo asi máš pravdu..hrát s anonymním týmem je jako nehrát..koster wrote:Ale jo, pořád jo. Mohl bych pozvat slabší týmy jen abych měl šanci na pohárek, ale to by mě tolik nebavilo. Teď je šance minimální, ale zas si můžu zahrát proti lidem co sem pravidelně přispívajíAtaner wrote: Hvězdné obsazení pane pořadatel jen co je pravda..Jak že Sranda Cup...?? Už dávno ne...
Zatím ještě nesplňuji všechny podmínky, takže časem snad.Ataner wrote:Jo asi máš pravdu..hrát s anonymním týmem je jako nehrát..koster wrote:Ale jo, pořád jo. Mohl bych pozvat slabší týmy jen abych měl šanci na pohárek, ale to by mě tolik nebavilo. Teď je šance minimální, ale zas si můžu zahrát proti lidem co sem pravidelně přispívajíAtaner wrote: Hvězdné obsazení pane pořadatel jen co je pravda..Jak že Sranda Cup...?? Už dávno ne...
A co fláknout Sranda Cup mezi důležité nechceš..??
Ten "Had" jedenkoster wrote:Kecá. Nic nedomlouval. Takže tvrdě na něj.Hadis wrote:To jsem Ti domluvil já, tak abys věděl, jak proti mě máš hrátpupajdi13 wrote:Tak pozvánka nás mile překvapila......jdeme rozsápat Hady z Boskovic
![]()