POHODA XXXIV - Oliwa obhájil!!! a stále sedí na trůnu.

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: POHODA XX (osmifinále)

Post by Azor »

Fc Mantel - Baníček 2:1 V:138-135
Tak chyběli nám CF a RF, utdíž Áčko nepodalo svůj TOP výkon a tak jsme vypadli. Škoda, rozhodla VDP
tomkycz

Post by tomkycz »

Mazzy wrote:GOOL 8.
Image
dobře ty :wink:
Mazzy

Post by Mazzy »

Dekuji Tomiku. :wink: :mrgreen:
No Boost

Image
Mazzy

Post by Mazzy »

Azor wrote:Fc Mantel - Baníček 2:1 V:138-135
Tak chyběli nám CF a RF, utdíž Áčko nepodalo svůj TOP výkon a tak jsme vypadli. Škoda, rozhodla VDP

Je to velka skoda, ale zapas to byl moc pekny. Pristi rocnik to snad vyjde lepe Azore.
No Boost

Image
impossible

Post by impossible »

Koukam na tu anketku... Panove, nevim nevim, ale prijde mi, ze uz to neni co byvalo. Na jednu peknou holku pripada stale vice seredek a obtelkych slunat 8) Zenske lenivy a nedelaji nic. Vidim to v praci. Prijde borka tucna jak svina a sup do automatu pro nejakou tu sladkou tycinku, popripade do lednicky pro zakusek :roll:
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
ps2512

Post by ps2512 »

impossible wrote:Koukam na tu anketku... Panove, nevim nevim, ale prijde mi, ze uz to neni co byvalo. Na jednu peknou holku pripada stale vice seredek a obtelkych slunat 8) Zenske lenivy a nedelaji nic. Vidim to v praci. Prijde borka tucna jak svina a sup do automatu pro nejakou tu sladkou tycinku, popripade do lednicky pro zakusek :roll:
Ale v zahraničí je to ještě horší :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

ps2512 wrote:
impossible wrote:Koukam na tu anketku... Panove, nevim nevim, ale prijde mi, ze uz to neni co byvalo. Na jednu peknou holku pripada stale vice seredek a obtelkych slunat 8) Zenske lenivy a nedelaji nic. Vidim to v praci. Prijde borka tucna jak svina a sup do automatu pro nejakou tu sladkou tycinku, popripade do lednicky pro zakusek :roll:
Ale v zahraničí je to ještě horší :mrgreen:
Mozem potvrdit ked som bol naposledy v cudzine tak hladam hladam hladam hladam ....... zvysok si domysli :mrgreen:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
Mazzy

Post by Mazzy »

To ja zas musim oponovat. Kdyz jsem byl loni ve Svedsku, tak to bylo pokoukanicko. Ve vsech castech zeme moc pekne prdelky, jen tam horko tezko najdete nejakou brunetku. :mrgreen: Ale jinak postavicky jsou jak ze skatulky. Jinak Slovenky u me vedou. :wink:
No Boost

Image
MilanSLOVAKIA

Re: POHODA XX (rozlosovano)

Post by MilanSLOVAKIA »

mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 2 - 2 FC DAC
V současném rozpoložení je to pro nás jako výhra.
Uvidíme jak to bude dál až začne liga. :wink:
3. kolo
1FC Mrakoplaš 2 - 2 FC DAC
výkony - 129 : 129

Joooooo Juhuuuuu Huraaaaaa Tak nase uspesne pokracovanie v tomto jubilejnom rocniku pokracuje aj nadalej. Mojim chlapcom sa podarila uzastna remiza proti favoritovi skupiny a to proti Mrakoplasovi. Roman sice napisal ze nemali najidalnejsie rozpolozenie no napriek tomu proti tomuto velmi kvalitnemu celku si kazdy jeden bod vazime ako zlato. V zapase za domacich skorovali Sergio Boris 'ns' de la Pena dva krat a za nas dali goly Jaroslav Culek a Marek Hodon. Po polke skupinovej faze sme prvy a ideme za vytuzenym postupom. Iste sme vsak este nic nemali.

4. kolo
FC DAC 1 - 0 fc namsenechce
výkony - 119 : 116

Yeeeeees Anooooooo wooooooooow Tak aj ked kvalitativne to tak nevyzeralo ale najdolozitejsi zapas o postup a velmi dolezity boj bol pre nas zapas stvrteho kola. DAC znovu potvrdil ze tento rocnik mu karta ide a tak dokazal v tomto dolezitom zapase vyhrat a tym si aj zaistit ucast v osemfinale. Zapas to vsak bol velmi narocni a dost vyrovnany. Jediny gol zapasu dal Arne Barta. Zakladny ciel sme si uz splnily a tak mohli ist hraci do dalsich bojov ovela kludnejsi.

5. kolo
FK Mlada Boleslav 2 - 6 FC DAC
výkony - 82 : 116

Jupiiiiiiii Supeeeeeer Kraaaaaaasa DAC sa nezastavil ani v nasledujucom kole a svojmu superovi teraz nedali ani minimalnu sancu na uspech. Velke zasluhy na tom mali prave domaci ktory neprisli ani nahodou v najsilnejsej zostave. DAC tak vyhral v treningovom tempe pretoze aj hraci hosti sa setrili na dalsie narocne zapasy. Strelci si poriadne zastrielali co ma tiez velmi tesi. Za DAC zahviezdil ako inak ako Arne Barta hatrickom dalej Wendall Hlela Pavel Plocek a Marek Pokorny. Za domacich skorovali Piotr Blachowski a Blas Antonio Martinez. Po tom ako sme si v predoslom kole zaistili postup tu sme vyraznejsie prehovorili aj k 1. miestu.

6. kolo
FC DAC 4 - 0 1FC Mrakoplaš
výkony - 124 : 80

Je to tuuuuuu Fantaziaaaaaaaa Jooooooooo Sme prviiiiiiiiiiii. Tak DAC to dokazal a vybojovali si v 20. rocniku tohto pohara v skupine senzacne prve miesto a to ho odbornici neoznacovali ani za postupujuceho. O to je toto prve miesto krajsie. DAC zazil naozaj krasnu skupinu v ktorej bez zavahania dosiel do ciela so 16 bodmi kde sa tesi na play - off ako nasadene muzstvo. Tento zapas super vypustil a kedze my sme body chceli a pustili sme na ihrisko tych lepsich co mame tak v tomto zapase sme nemali ani najmensie problemy. DAC vyhral az stvorgolovym rozdielom. O goly sa postarali dva krat nas superstrelec Barta dalej Marek Pokorny a Tim Danbusky. Po tomto kole sme cakali na osemfinale kde sme vedeli ze k nam zavita tazky super. Nech ten nasledujuci zapas by skoncil akokolvek spokojnost vladne a to velka.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Mazzy wrote:To ja zas musim oponovat. Kdyz jsem byl loni ve Svedsku, tak to bylo pokoukanicko. Ve vsech castech zeme moc pekne prdelky, jen tam horko tezko najdete nejakou brunetku. :mrgreen: Ale jinak postavicky jsou jak ze skatulky. Jinak Slovenky u me vedou. :wink:
S tym musim suhlasit pretoze som pocul ze Svedky su este mimoriadne pekne aj ked ja osobne som tam nebol a to je len vynimka potvrdzujuca pravidlo ;)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

osemfinale
FC DAC 1 - 2 PrizdiSraCZ
vykony - 124 : 131

Tak podla predpokladov v osemfinale sme dostali konecnu. Zapas to vsak bol pre nas vyznamni kedze sme privitali muzstvo ktore bojuje o postup do B - divizie. Vykon ktory podal DAC velmi pekny nebol ale kedze momentalne ma prednost SP liga tak sme nasadili B - tim a ani rozhodca nebol na nasej strane. Supera sme vsak aspon trochu potrapili a tak spokojnost je urcite aj s tymto zapasom. Za hosti sa dva krat presadil Ray Moore a za DAC dal gol Bohuslav Kontsek. Gratulujem k postupu dalej a prajem vela stastia v dalsich bojoch.

Tento turnaj sa teda pre nas pred par dnami skoncil a mi sa lucime so zdvihnutou hlavou kedze sme ho ukoncili so ctou a ako som uz aj spominal skupinova faza bola tiez velmi uspesna. Tesia ma vsak aj dalsie uspechy a to ze nas pekne Hviezda Arne Barta reprezentuje v tabulke strelcov a co ma uplne sokovalo je to ze DAC vedie tabulku v pocte strelenych golov. To znamena ze iny ako spokojny byt nemozem :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
PaToM

Post by PaToM »

Mazzy wrote:Jinak Slovenky u me vedou. :wink:
Tak to aj u mňa. :mrgreen:
Len škoda, že nie aj ja u nich... :roll: :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Mazzy

Post by Mazzy »

MilanSLOVAKIA wrote:osemfinale
FC DAC 1 - 2 PrizdiSraCZ
vykony - 124 : 131

Tak podla predpokladov v osemfinale sme dostali konecnu. Zapas to vsak bol pre nas vyznamni kedze sme privitali muzstvo ktore bojuje o postup do B - divizie. Vykon ktory podal DAC velmi pekny nebol ale kedze momentalne ma prednost SP liga tak sme nasadili B - tim a ani rozhodca nebol na nasej strane. Supera sme vsak aspon trochu potrapili a tak spokojnost je urcite aj s tymto zapasom. Za hosti sa dva krat presadil Ray Moore a za DAC dal gol Bohuslav Kontsek. Gratulujem k postupu dalej a prajem vela stastia v dalsich bojoch.

Tento turnaj sa teda pre nas pred par dnami skoncil a mi sa lucime so zdvihnutou hlavou kedze sme ho ukoncili so ctou a ako som uz aj spominal skupinova faza bola tiez velmi uspesna. Tesia ma vsak aj dalsie uspechy a to ze nas pekne Hviezda Arne Barta reprezentuje v tabulke strelcov a co ma uplne sokovalo je to ze DAC vedie tabulku v pocte strelenych golov. To znamena ze iny ako spokojny byt nemozem :)
Nevadi Milane i tak jsi velmi prekvapil tim postupem z prvniho mista. PrizdisraCZ je neprijemny souper a ja sem ho dost pred tim zapasem poskadlil. :mrgreen: Hraje tento turnaj jako jeden z nejdele ucinkujicich a jeste nikdy ho nevyhral. :mrgreen: Proto si myslim, ze bude bojovat i naukor ligy. Uvidime.
Kazdopadne ti preji mnoho zdaru v dalsich turnajich a doufam, ze v dalsim rocniku Pohody nebudes chybet. :wink:
No Boost

Image
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Mazzy wrote: Nevadi Milane i tak jsi velmi prekvapil tim postupem z prvniho mista. PrizdisraCZ je neprijemny souper a ja sem ho dost pred tim zapasem poskadlil. :mrgreen: Hraje tento turnaj jako jeden z nejdele ucinkujicich a jeste nikdy ho nevyhral. :mrgreen: Proto si myslim, ze bude bojovat i naukor ligy. Uvidime.
Kazdopadne ti preji mnoho zdaru v dalsich turnajich a doufam, ze v dalsim rocniku Pohody nebudes chybet. :wink:
Tak dufam ze som vypadol s majtrom ;)
Ci budem aj v nasledujucom rocniku rozhodne ci budem mat volne miesto ale hadam hej :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
Mazzy

Re: POHODA XX (čtvrtfinále)

Post by Mazzy »

Ve ctvrtvinale je to uzasna podivana panove. Vsechny tymy bojuji naplno a pada hodne golu. :mrgreen:
Zatim maji vice stesti domaci.

PC Bonner - Stratovarius = 4:3
Primisimo FC - PrizdiSraCZ = 4:3
No Boost

Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”