Což od Tebe bylo nečestné a nesportovní a Mirek Dušín by to nikdy neudělalpalo wrote:Ano,takticky jsem to zdupal všem co mi věřili a dokráčel tak s Tošou k vítězství...

A já Ti tolik věřil.

Moderator: Czech Moderators
Což od Tebe bylo nečestné a nesportovní a Mirek Dušín by to nikdy neudělalpalo wrote:Ano,takticky jsem to zdupal všem co mi věřili a dokráčel tak s Tošou k vítězství...
Žádného manažera Mirka Dušína neznám.Big El wrote:Což od Tebe bylo nečestné a nesportovní a Mirek Dušín by to nikdy neudělalpalo wrote:Ano,takticky jsem to zdupal všem co mi věřili a dokráčel tak s Tošou k vítězství...![]()
A já Ti tolik věřil.
Paráda, takhle se tipuje!palo wrote:Ano,takticky jsem to zdupal všem co mi věřili a dokráčel tak s Tošou k vítězství...
Hlavní je,že jsme čestně zvítězili !tosa_CZ wrote:Paráda, takhle se tipuje!palo wrote:Ano,takticky jsem to zdupal všem co mi věřili a dokráčel tak s Tošou k vítězství...
Jen bych Tě Palo poupravil - nedokráčel jsi Ty se mnou, ale já s Tebou!
ÁžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžMilko wrote:OZNAM
Vážení manageri, VIII. ročník turnaja sa blíži. Prihlášky budem posielať 12. 2. (nedeľa) v dopoľudňajších hodinách. Ak má niekto záujem (mám na mysli nových účastníkov), tak nech ma informujú. Žiadosti vyhoviem...![]()
Podrobnosti o turnaji nájdete na úvodnej strane tohto topicu.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaažšutr wrote:ÁžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžMilko wrote:OZNAM
Vážení manageri, VIII. ročník turnaja sa blíži. Prihlášky budem posielať 12. 2. (nedeľa) v dopoľudňajších hodinách. Ak má niekto záujem (mám na mysli nových účastníkov), tak nech ma informujú. Žiadosti vyhoviem...![]()
Musí nabrať tímove hodnotenie,nechajte ho ,bojí sa , že by vyletel už v skupine.palo wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaažšutr wrote:ÁžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžMilko wrote:OZNAM
Je to tak chlapci, ak chcem hrať s Vami dôstojnú partiu, tak musíte mať pre mňa pochopenie...Dajo wrote:Musí nabrať tímove hodnotenie,nechajte ho ,bojí sa , že by vyletel už v skupine.palo wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaažšutr wrote:
Ážžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž
Péesko to do té doby zase zaplácá...Milko wrote:
Je to tak chlapci, ak chcem hrať s Vami dôstojnú partiu, tak musíte mať pre mňa pochopenie...![]()
P.S Dalo by sa aj skôr, ale chcem aby ste to vedeli s dostatočným predstihom dopredu a naplánovali si voľné miestečka. Ja viem, že vy isto máte, ale čo taký Pésko...Toť na vysvetlenie...
V té době už zas mít nebudeps2512 wrote:Péesko ještě místo nemá, ale v té době snad již mít bude
kuš baboBig El wrote:V té době už zas mít nebudeps2512 wrote:Péesko ještě místo nemá, ale v té době snad již mít bude
tak este nema....ps2512 wrote:Péesko ještě místo nemá, ale v té době snad již mít bude